Tami ja sakot... Jälleen kerran

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Niksi » 13 Loka 2009, 22:43

mestis.fi kirjoitti:Juhani Tammiselle määrätään vakava varoitus epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä. Mikä tahansa Jääkiekkoliiton tai sen edustajien tai otteluiden erotuomarien tai otteluvalvojien puolueettomuuden kyseenalaistava lausunto aiheuttaa jatkossa toimintakiellon, jonka pituus määrätään erikseen.

Kilpailuvaliokunta huomauttaa että Hockey Team Vaasan Sport Oy Tammisen työnantajan ominaisuudessa vastaa hänen esiintymisestään ja väitteistään julkisuudessa. Hockey Team Vaasan Sport Oy:lle määrätään 1.000 euron sakko.

Eteenpäin on menty... not.
Niksi
 
Viestit: 572
Liittynyt: 29 Loka 2007, 00:59
Paikkakunta: The Wasa City

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja sPora<3 » 13 Loka 2009, 23:17

vaihteeksi taas sakkoja....
sPora<3
 
Viestit: 117
Liittynyt: 24 Loka 2008, 23:57

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja raimos45 » 13 Loka 2009, 23:20

Minusta kyllä vierasjoukkueet saisivat maksaa nämä kaikki sakot, koska Tami on lisännyt siellä katsojamääriä persoonallisuudellaan jota sen vuoksi tullaan katsomaan ei välttämättä itse peliä.
Wanhan Waasan Fani
raimos45
 
Viestit: 353
Liittynyt: 10 Helmi 2006, 00:48

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Fantasiideri » 13 Loka 2009, 23:34

raimos45 kirjoitti:Minusta kyllä vierasjoukkueet saisivat maksaa nämä kaikki sakot, koska Tami on lisännyt siellä katsojamääriä persoonallisuudellaan jota sen vuoksi tullaan katsomaan ei välttämättä itse peliä.


Tämä on kyllä taas sellaista huttua, että ei mitään rajaa. Eiköhän se Sport ole joukkueena kuitenkin itsessäänkin vieraspaikkakuntien näkökulmasta mielenkiintoinen vastustaja riippumatta siitä, kuka Sportia valmentaa. Pelkkä Tamin persoona ei Vaasassa tuo enää tätä nykyä yhtään ylimääräistä katsojaa ja vieraspaikkakunnillakin "Tami-show" alkaa pikkuhiljaa olla nähty.
Fantasiideri
 
Viestit: 876
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 17:26

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja pulttibois » 13 Loka 2009, 23:51

Niin ja lupaukset Tammiselta viimekauden päätyttyä.Lupaan olla rauhallisempi ja käyttäytyä siivommin.Se nyt on niin kauan puhunu paskaa kuin se täälä vaasas on ollu.Eduskuntaan se olis omialtainen.Vapailla markkinoilla on 100 PAREMPAA valmentajaa ja mikä tärkeintä,huomattavasti halvempia.
pulttibois
 
Viestit: 11
Liittynyt: 15 Elo 2005, 19:32
Paikkakunta: Espoo

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja ritu » 14 Loka 2009, 02:04

Tamminen yrittä käyttäymisellään, vierittä tappiot toisten niskoille. Jotenkin on alkanu tuntua siltä, että Tamminen tekee itsensä valmentajana naurunalaaseksi maksavanyleisön silmis. Tamminen alkaa olla ehtoopuolen valmentaja, hänellä ei ole ilmeisesti kykyä tai halua uudistua valmentajana.

Hyvän valmentajan ominaisuus on, että tunnustaa omat virheet ja hekoudet, joukkueelle sekä hallitukselle. Jos Tamminen ei lopeta erotuomareitten arvostelua, tappion tullessa. Silloin hänen olisi parempi lopettaa valmentajana, ihan kokonaan.
ritu
 
Viestit: 51
Liittynyt: 30 Loka 2005, 21:05

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja vaasan sport » 14 Loka 2009, 15:17

Fantasiideri kirjoitti: Pelkkä Tamin persoona ei Vaasassa tuo enää tätä nykyä yhtään ylimääräistä katsojaa ja vieraspaikkakunnillakin "Tami-show" alkaa pikkuhiljaa olla nähty.Paskapuhetta. Tiedän useita henkilöitä jotka tulivat keväällä hallille katsomaan nimenomaan Tammistä sillon kun Ässät sarja oli parhaimmillaan käynnissä ja Tamin sanomisia sai joka päivä lukea lehdistä. Taisivat jopa käydä kertaalleen Porissakin.

Asiaan. Sakkojen summa on näköjään viime kaudesta pienentynyt. Luulisi että kun Tamminen nyt on jo noita sakkoja sen verran monta kertaa keräänyt, niin mitään 1000€ pikkulaskua ei enää lähetetä. Joku 5000-10000€ pikavoitto sisältäen muhkean uhkasakon ei olis olut yllätys.
Vai onkohan liiton saunakassa vielä niin täynnä?
Kyynaamat myy maansa heti ku vähän ropisee.
vaasan sport
 
Viestit: 295
Liittynyt: 02 Maalis 2007, 16:23
Paikkakunta: Vaasa

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja tnt » 14 Loka 2009, 15:48

vaasan sport kirjoitti:Paskapuhetta. Tiedän useita henkilöitä jotka tulivat keväällä hallille katsomaan nimenomaan Tammistä sillon kun Ässät sarja oli parhaimmillaan käynnissä ja Tamin sanomisia sai joka päivä lukea lehdistä. Taisivat jopa käydä kertaalleen Porissakin.


Hei juuri tällaisia kannattajia Sport tarvitsee! Tullaan liigakarsintaotteluun katsomaan jotain apina-valmentajaa! Näin pojat kehitetään seurakulttuuria. Nämä kaverit varmaan osti lippunsa joltain kytkökseltä seuran sisällä niin että joku surkea perus-katsoja-pallit-jäässä-vuosikymmenet-sportia-seurannut jäi ilman lippua.?

Hyvä Tami, yes.
tnt
 
Viestit: 477
Liittynyt: 31 Heinä 2005, 22:43
Paikkakunta: Vaasa

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Fedorov » 14 Loka 2009, 16:22

pulttibois kirjoitti:Niin ja lupaukset Tammiselta viimekauden päätyttyä.Lupaan olla rauhallisempi ja käyttäytyä siivommin.Se nyt on niin kauan puhunu paskaa kuin se täälä vaasas on ollu.Eduskuntaan se olis omialtainen.Vapailla markkinoilla on 100 PAREMPAA valmentajaa ja mikä tärkeintä,huomattavasti halvempia.


Kerropas esim 10 parempaa valmentajaa jotka ovat vapaana? Yhtään Tamia en puolustele mutta kuitenkin. Ja Tamihan ei maksa Sportille mitään kun palkan maksaa Vacon. Tai no maksaa se tietysti jos näitä sakkoja alkaa tipahteleen. Tuomarityöskentely on ollut ala-arvoista useimmissa tän kauden näkemissäni otteluissa, Sport-Heki poikkeuksena. Ei tuomarit pelejä ratkaise, mutta voisivat pitää linjan samana ja tasapuolisena koko ottelun ajan.
10.03.2018
Fedorov
 
Viestit: 455
Liittynyt: 02 Huhti 2009, 21:01
Paikkakunta: Mustasaari

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Fantasiideri » 14 Loka 2009, 16:35

vaasan sport kirjoitti:
Fantasiideri kirjoitti: Pelkkä Tamin persoona ei Vaasassa tuo enää tätä nykyä yhtään ylimääräistä katsojaa ja vieraspaikkakunnillakin "Tami-show" alkaa pikkuhiljaa olla nähty.

Paskapuhetta. Tiedän useita henkilöitä jotka tulivat keväällä hallille katsomaan nimenomaan Tammistä sillon kun Ässät sarja oli parhaimmillaan käynnissä ja Tamin sanomisia sai joka päivä lukea lehdistä. Taisivat jopa käydä kertaalleen Porissakin.


Sinä siis pidät näitä henkilöitä "Tamihuntereina". Itse kutsuisin tuollaisia henkilöitä enemminkin termillä "gloryhunter", joita halliin valuu aina paikkakunnasta riippumatta kunhan panokset ovat riittävän korkealla.
Fantasiideri
 
Viestit: 876
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 17:26

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Leetch » 14 Loka 2009, 16:52

Puhutaanko nyt ns. "tunnelmanhaistelijoista" ,jotka eivät edes taputa?
"Kun jätän tän saa*anan kaupungin ja käännän Ooppelin nokan kohti Turkua,niin vaasalaiset voivat todeta,että kyllä se Tamminen oli sanojensa mittainen mies"
Leetch
 
Viestit: 171
Liittynyt: 01 Elo 2005, 17:20

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Pomo » 14 Loka 2009, 17:56

Mitäs jos liitto käyttäisi kaikki saamansa sakkorahat tuomareitten kouluttamiseen ja tuomaritoiminnan kehittämiseen? Tietysti se on aika typerää että henkilöt (Tami, H.Ahola etc.) jotka huomaavat viat tuomareissa joutuvat kaiken lisäksi maksamaan siitä että viat korjataan.
Pomo
 
Viestit: 73
Liittynyt: 13 Tammi 2009, 10:39
Paikkakunta: Vaasa

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja user123 » 14 Loka 2009, 19:18

ILTASANOMAT kirjoitti:"mikä tahansa Jääkiekkoliiton tai sen edustajien tai otteluiden erotuomarien tai otteluvalvojien puolueettomuuden kyseenalaistava lausunto aiheuttaa jatkossa toimintakiellon, jonka pituus määrätään erikseen"


Siis ei saa kyseenalaistaa mitään... Ei kyllä ihme ku toiminta ei ole kehittynyt kun kerran noin loistava ajatusmaailma löytyy..
user123
 
Viestit: 343
Liittynyt: 24 Maalis 2009, 17:43

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja multakassi » 15 Loka 2009, 12:22

Hieno järjestelmä eikös. Vaikka tuomarit tms officiaalit vetäs 1000-0 kotia päin ja todistettavasti, saat sinä valmentajana penalttia jos hieman avaudut asiasta.
Okei, ylensä ei voida todistaa kotiinvetoa, mutta sama tilanne silti olisi.

Vapailla markkinoilla ei ole 100 Tammista parempaa valmentajaa. En pyydä edes 10:tä vaan 1 nimi riittää, joka on parempi kuin Tamminen. Ja en oli Tamifani missään tapauksessa.

Tamishow on tietysti menettäny vähän tehoaan, mutta silti Sportista puhutaan medioissa. Joku viisas sanoi aikoinaan, että huonokin julkisuus on hyvää julkisuutta.

Turha kannattajia on ruveta luokittelemaan hyviin ja huonoihin. Ne jotka tulevat katsomaan Tamia maksaa sen saman lipun kuin muutkin. Ostavat samoista kioskeista kuin muutkin. Kausikortit on sitä varten, että peleihin aina omalle paikalleen. Ei lippuissa lue, että etuoikeus on niillä jotka on peleissä käynyt vuosikymmeniä.
Turha itkeä, että joku saa joukkueen sisäpiirin kautta hommattua lippuja. Jos se 30v pelejä seurannut Pertti ei omaa kontakteja, ei se ole seuran ongelma. Eikä niitä lippuja oikeasti ole edes montaa, mitä pelaajat tms voi järkätä.

Gloryhunttereita on muuten ns "tosi"fanien piirissäkin yllättävän paljon. Katsokaa vain kuin foorumit on täyttyy tosifanien itkemisestä ja kuinka katsomot tyhjenee tappioputkien takia.
Mun puolesta kaverit, jotka luokittelee itsensä tärkeämmiksi katsojiksi kuin muut, saa jäädä kotia kasvamaan.
multakassi
 
Viestit: 459
Liittynyt: 28 Tammi 2008, 13:20

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Pormestarinluoto » 16 Loka 2009, 01:03

Fedorov kirjoitti:Ja Tamihan ei maksa Sportille mitään kun palkan maksaa Vacon.

Ihanko meinaat että Vacon sen palkan maksaa täysin ilman vastikkeetta? Eiköhän se ole kuitenkin niin että Vacon maksaa sponsoriyhteistyöstä alihintaa Sportille, ja kompensoi tuon alihinnan maksamalla Tammisen palkan. Yhtälailla voitaisiin sopia lipunmyyntifirman kanssa että maksaisivat lipputuotosta suoraan Dickensonin tilille hänen palkkansa verran rahaa, ja todeta sitten Dickensonin olevan Sportille ilmainen, koska palkan maksavat A-katsomon katsojat.
Pormestarinluoto
 
Viestit: 24
Liittynyt: 04 Huhti 2008, 15:01

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja kieku » 13 Joulu 2009, 11:51

Tuli tässä mieleen kun luin että Sport ei ole maksanut Tamin sakkoja liigalle että mihinkähän taskuun ovat menneet ne kannattajilta kerätyt sakkorahat joita Ässlt-Sport ottelu sarjassa maitohinkillä kerättiin ? Muistaakos kukaan paljoko sitä rahaa saatiin kerättyä?Tuliko siitä mitään ilmoitusta kenelle rahat annettiin
kieku
 
Viestit: 558
Liittynyt: 13 Tammi 2006, 16:40
Paikkakunta: vaasa

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Noukka » 13 Joulu 2009, 14:16

kieku kirjoitti:Tuli tässä mieleen kun luin että Sport ei ole maksanut Tamin sakkoja liigalle että mihinkähän taskuun ovat menneet ne kannattajilta kerätyt sakkorahat joita Ässlt-Sport ottelu sarjassa maitohinkillä kerättiin ? Muistaakos kukaan paljoko sitä rahaa saatiin kerättyä?Tuliko siitä mitään ilmoitusta kenelle rahat annettiin
Keräys tuotti rahaa 1981€ Saaren mukaan. Maitotonkat palautettiin pelin jälkeen toimistolle. Siitä mihin rahat on käytetty ei ole tietoa, nähtävästi ei ainakaan sakkojen maksuun. Melkein saatiin siis tuo 2.5k€ kasaan, mutta sittenhän lätkähti vielä tuo kymppitonni lisää. Olisi ehkä pitänyt varustautua kauhakuormaajalla noiden tonkkien sijaan.
Jo ihan ensi kautta silmällä pitäen olisi kyllä hyvä saada keräys Jukka Suutarin saamiseksi takaisin palkkalistoille. Pitäisi vaan saada varmuus tuoton kulkemisesta oikeaan osoitteeseen. Saaren luvalla siis tehtiin sakkokassakeräys, tiedä sitten miten Niemi suhtautuisi JukkaSuutari-kolehtiin.

Jukalle tässä samalla terveisiä, kun jaksat näitä foorumeita seurailla. En oikein ymmärrä miten seuralla on varaa pistää ulos kaveri, joka on hankittu tänne säästämään rahaa ja vielä onnistunut työssään hienosti. No ehkä ensi kaudella sitten taas nähdään Collinssin yrittelevän ykköskentässä syöttöjä Aikinsille ja RoKista hankitulle pensselisedälle. Kolmen vuoden optioilla ja triplapalkalla tietenkin. Kaippa tässä on ajateltu että tammikuussa ei pelaajia kyetä seuraan lisää ottamaan niin ei tarvita scouttaustakaan. Muttakun seuraavallekkin kaudelle saatettaisiin tarvita pelaajia, kun noiden optiopelaajien sopimukset päättyvät.
Noukka
 
Viestit: 6
Liittynyt: 10 Huhti 2009, 09:34

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja v70 » 13 Joulu 2009, 18:42

Noukka kirjoitti:
kieku kirjoitti:Tuli tässä mieleen kun luin että Sport ei ole maksanut Tamin sakkoja liigalle että mihinkähän taskuun ovat menneet ne kannattajilta kerätyt sakkorahat joita Ässlt-Sport ottelu sarjassa maitohinkillä kerättiin ? Muistaakos kukaan paljoko sitä rahaa saatiin kerättyä?Tuliko siitä mitään ilmoitusta kenelle rahat annettiin
Keräys tuotti rahaa 1981€ Saaren mukaan. Maitotonkat palautettiin pelin jälkeen toimistolle. Siitä mihin rahat on käytetty ei ole tietoa, nähtävästi ei ainakaan sakkojen maksuun. Melkein saatiin siis tuo 2.5k€ kasaan, mutta sittenhän lätkähti vielä tuo kymppitonni lisää. Olisi ehkä pitänyt varustautua kauhakuormaajalla noiden tonkkien sijaan.
Jo ihan ensi kautta silmällä pitäen olisi kyllä hyvä saada keräys Jukka Suutarin saamiseksi takaisin palkkalistoille. Pitäisi vaan saada varmuus tuoton kulkemisesta oikeaan osoitteeseen. Saaren luvalla siis tehtiin sakkokassakeräys, tiedä sitten miten Niemi suhtautuisi JukkaSuutari-kolehtiin.


Olishan se kiva tietää mihinkä ne keräysrahat ovat menneet???.Joku seuran sisältä vois tietysti valaista keräyksen kohteen.Jatkossa täytyy harkita laittaako enää kolehtia vai ei.
v70
 
Viestit: 338
Liittynyt: 18 Loka 2008, 00:05

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Taklaus » 13 Joulu 2009, 20:34

Olisko kyseiset rahat siinä muovikassissa joka oli käytössä
vuosia sitten matsien jälkeen.
Taklaus
 
Viestit: 175
Liittynyt: 09 Marras 2007, 21:30

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Drago82 » 13 Joulu 2009, 20:58

Helevetin tyhmäähän tuon ukon sakkoihin o rahaa tunkee!
Maksakoon ihte hömöilynsä.
Semmosta se elämä joskus on...
Drago82
 
Viestit: 85
Liittynyt: 30 Maalis 2009, 11:45
Paikkakunta: Vaasa

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja sPora<3 » 14 Joulu 2009, 00:43

jukka suutari on rokilla että se siitä keräyksestä ja voisko joku kertoo paljoko sitä sakkoa on tullu...
sPora<3
 
Viestit: 117
Liittynyt: 24 Loka 2008, 23:57

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja sPora<3 » 14 Joulu 2009, 00:45

sPora<3 kirjoitti:jukka suutari on rokilla että se siitä keräyksestä ja voisko joku kertoo paljoko sitä sakkoa on tullu...jooh ei mitää enää tonttu tuli
sPora<3
 
Viestit: 117
Liittynyt: 24 Loka 2008, 23:57

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Fluke » 15 Joulu 2009, 20:25

Fluke
 
Viestit: 21
Liittynyt: 10 Syys 2005, 10:40

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja sPora<3 » 15 Joulu 2009, 22:45

Fluke kirjoitti:Tässä olis tämmöinen uutinen:
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2009121510777020_jk.shtml

ei jumalauta!!! maksakaa ny jo ne vaikka saaren pussista!!!! ihan sama kunnes *sensuroitu* nopeesti!!!
sPora<3
 
Viestit: 117
Liittynyt: 24 Loka 2008, 23:57

Re: Tami ja sakot... Jälleen kerran

ViestiKirjoittaja Tähh » 18 Joulu 2009, 01:33

Kukahan jääkiekkoliitossa yleensä tuon sakottamiskäytännön on keksinyt? Miksi tuollainen ratkaisu? Mistä käytäntö on alkanut? Miksi?

Vastaus on aivan selvä, raha. Money talks.

Tällä ylimääräisellä (sakko) rahalla liiton johto saa sitten varmaan tehdä mitä se itse haluaa. Ostelee itselleen joululahjoja, pitkin kevättä ja kesää... Käy Köln Arenalla kölschillä, jne. http://fi.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6lsch Eli hoitelee julkisessa luottamustehtävässään enemmän omia asioitaan, kuin sitä mihin koko homma on alkujaan tarkoitettu.

Hoitaako siis jääkiekkoliitto tehtäväänsä, johon se on valjastettu? Eli seurojen elinvoimaisuuksien parantamiseen, olosuhteiden parantamiseen, toimimiseen seurojen ja pelaajien, valmentajien etujärjestönä, yms. Yksinkertaisesti, se on perustettu ajamaan yleisiä seurojen ja niiden jäsenien etuja. Tämä union on olemassa ja toimii seurojen rahoilla. Mutta pukuherrat näkevät asiat toisin. Eli seurojen kun pitääkin toimia heitä varten, eikä päinvastoin.

(Tämä em. pointti painaa muuten jopa oikeudessa.)

Siis ainut oikea järjestys on se, että liiton miehet ovat ns. seuroilla töissä. Tai siis ainoastaan seuroja varten, mutta ei missään nimessä toisinpäin.

Miksi ei siis anneta fyysisiä ja henkilökohtaisia rangaistuksia, jotka toimisivat oikeudenmukaisesti? Epäoikeudenmukaiset rangaistukset toimivat luonnollisesti vain jääkiekkoliittoa/liigaa itseään vastaan. On aivan oikein, kun Tamminen (Sport?) nosti kissan pöydälle.

Pelaajalle tai valmentajalle annettu henk. koht. pelikielto olisi paljon parempi ja erittäin toimiva rangaistus. (Niitä on ilmeisesti vähennetty, kun liitto ei tienaa sillä euroja.) Pelikieltoa pitäisi antaa 1, 2, 4, 8, 16 ottelua ja sen jälkeen jopa koko syys/kevätkierros. (Uuden pelikauden alussa alkaisi lista aina alusta.)

Tämä on siksikin erittäin oikeudenmukainen sanktio, kun siinä samalla huomioidaan seura oikeudenmukaisesti. Eli automaattisesti seuran ei tarvitse maksaa palkkaa valmentajalle tai pelaajalle, joka ei pysty (sopimattoman käytöksen vuoksi) olemaan kustannuspaikalla. (Tästä ei edes tarvitse olla mainintaa sopimuksessa.)

Muotoseikoista kirjoitin pitkää litaniaa keväällä. Eli jos sakotetaan, niin sakkohan olisi pitänyt asettaa yhtä lailla jääkiekkoliiton jäsenelle, (kuin seura on) jäsen herra Tammiselle. Eikä seuralle, siksikin kun Tamin (erityisesti viimeisin) sivistymätön toiminta oli selkeästi yksityistä.

Vilpittömästi ja oikein toimiva seura saa syyttä taloudellisen rangaistuksen, jota se ei edes pysty edelleen perimään pelaajaltaan tai valmentajaltaan. Siis epätoimiva systeeminä ja täysin kohtuutonta viatonta seuraa kohtaan.

Vertauksia: Metelöin taloyhtiön pihassa, poliisi huomautti taloyhtiötä. Poikani ajoi ylinopeutta, poliisi kirjoitti minulle sakot. Näpistin kaupasta, liike todettiin syylliseksi.

Hölmöt pukuherrat hoitaa hommia jääkiekkoliitossa. Ja onhan tätä hölmöilyä nähty ennenkin, suljettu liiga, ym. Heh heh, ei muuten naurata sitten yhtään.

Hyvä kun Tami ja/tai Vaasansport ei sakkoja maksa! Sitten vasta tarvitsee mennä Urheilun Oikeusturvalautakuntaan, mikäli (rakas) liitto/liiga alkaa antaa sanktioita sakkojen maksamattomuudesta.

Urheilun Oikeusturvalautakunnassa tai siviilituomioistoimessa Sport voittaisi kanteen varmasti. Nou hätä ja jäitä hattuun.
Tähh
 
Viestit: 50
Liittynyt: 29 Maalis 2009, 00:07

Seuraava

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot], pekki ja 10 vierailijaa