MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja v70 » 17 Loka 2009, 21:23

Kun tamminen aikananaan jättää vaasan vai wasan niin mitä sen jälkeen.Mä tiedän taas hinkataan mestistä se vaan on sportin kohtalo.Sehän on vaasassa aivan normaalia.Niin kauan kun toi seura pysyy sisäsiittoisena.Eikä se tee yhteistyötä maakunnan kanssa.Aina vaan puuttuu farmijoukkueen sivut sportin sivuita ja tuskin ikinä sinne tuleekaan.Helan-sivuilta kyllä löytyy sportin sivut.
v70
 
Viestit: 338
Liittynyt: 18 Loka 2008, 00:05

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja Shearer » 17 Loka 2009, 22:45

v70 kirjoitti:Kun tamminen aikananaan jättää vaasan vai wasan niin mitä sen jälkeen.Mä tiedän taas hinkataan mestistä se vaan on sportin kohtalo.Sehän on vaasassa aivan normaalia.


Mestispaikka on kovan työn tulos. Vaikka Sport onkin velkarahalla ollut sarjan suurin nyt muutaman vuoden, niin vähän nöyryyttä nyt tarvittaisiin kannattajillekin. Tästä mennään aika nopeasti alaspäin jos rahan käyttö jatkuu nykyisellään.

Ei siitä ole monta vuotta kun Sportin Mestis-peleissä oli vähän yli tuhat katsojaa ja junnut pelasivat Keskimaan aluesarjoissa Kurikan Ryhtiä tms. vastaan.

Seura on toki mennyt näiltä osin eteenpäin paljon mutta nyt tarvittaisiin jo taloudellisesti positiivisia tuloksia. Liigaan ei päästä eikä sinne kannata mennäkään jos ei Mestiksessä saada palkkoja maksuun ajallaan.

A-junnuista uusia pelaajia edustukseen. Hyvä ja sitoutunut valmennus. Talous kuntoon.

Miksi Miro Laitinen pelaa nelossentterinä ammattilaissopimuksella ja samalla Mika Kujanpää pelaa A:ssa? Ei mitään Miroa vastaan, mutta järki käteen nyt siellä toimistolla. Niko Peltola menisi yhtenä pakkina Mestiksessä, siinä tulisi taas kymmenien(?) tuhansien säästöt ja samalla satsaus tulevaisuuteen. Vuoden päästä Juho Iloviita on valmis Mestikseen.

Tamin aikana ollaan taas menty tähän järjettömyyteen. Palkat mitä maksetaan on aivan järjettömiä ja siksi talous on aivan kuralla. Hankitaan vanhoja pelaajia jotka ovat täällä rahastamassa viimeisinä pelivuosinaan. Soosi on toki poikkeus. Hän on sellainen johtaja joka on hyvä olla joukkueessa.
Shearer
 
Viestit: 91
Liittynyt: 11 Helmi 2007, 23:32

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja user123 » 18 Loka 2009, 00:04

Shearer kirjoitti:Ei siitä ole monta vuotta kun Sportin Mestis-peleissä oli vähän yli tuhat katsojaa ja junnut pelasivat Keskimaan aluesarjoissa Kurikan Ryhtiä tms. vastaan.


Kyllä junnnut jo vuonna 2002 pelas liigajoukkueita vastaan.. Eli on siitä jo 7 vuotta..

v70 kirjoitti:Kun tamminen aikananaan jättää vaasan vai wasan niin mitä sen jälkeen.Mä tiedän taas hinkataan mestistä se vaan on sportin kohtalo.Sehän on vaasassa aivan normaalia.Niin kauan kun toi seura pysyy sisäsiittoisena.Eikä se tee yhteistyötä maakunnan kanssa.Aina vaan puuttuu farmijoukkueen sivut sportin sivuita ja tuskin ikinä sinne tuleekaan.Helan-sivuilta kyllä löytyy sportin sivut.


Hyvä syy miks ei kehitytä ja miks joukkue vuosi vuodelta kalliilla joukkueella vetää tappiota.
user123
 
Viestit: 343
Liittynyt: 24 Maalis 2009, 17:43

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja ritu » 18 Loka 2009, 00:27

Täsäkin asias pitää vanhasananlasku paikkansa. SOTAA EI YHTÄMIÄSTÄ KAIPAA.
ritu
 
Viestit: 51
Liittynyt: 30 Loka 2005, 21:05

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja Shearer » 18 Loka 2009, 00:34

user123 kirjoitti:Kyllä junnnut jo vuonna 2002 pelas liigajoukkueita vastaan.. Eli on siitä jo 7 vuotta..


Saattoi B-junnut pelata mutta lähinnä satunnaisesti kävivät kääntymässä siellä. Nyt B-junnut ovat pelanneet jo useamman vuoden liigapelejä ja A-junnut ovat vihdoinkin liigassa. Tilanne on ihan erilainen kokonaisuudessa kuin tuolloin.

Sportin B- ja C-junnuissa on nytkin mm. SM-karsintasarjan pistepörssin voittaja, viime Pohjolaleirin pistepörssin voittaja ja U16-maajoukkueeseen valittu hyökkääjä. Kaikki siis eri pelaajia. Toki kokonaisuutena joukkue ei ehkä ole valtavan vahva mutta kärki on aika terävä. Pätevällä valmennuksella ja oikealla peluutuksella (A-junnuihin ja vähän äkkiä) näistä saadaan huippupelaajia kunhan pojat itse ovat valmiita haasteeseen.
Shearer
 
Viestit: 91
Liittynyt: 11 Helmi 2007, 23:32

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja Drago82 » 18 Loka 2009, 10:21

Nykyajan kaikki pelaa systeemi on niin syvältä perseestä ku voi vaan olla.
Jos haluaa huipulle niin sillon pitää jo nuoresta asti sinne tähätä ja valmentajien huomata se.
Jos tahkoaa joku 5 maalia matsissa ja peliaika on sama ku paskimmalla niin ei sillon oo pullat oiken uunissa.
V***** typerää, joillekki on vaan parempi kertoo suoraan et susta ei oo jääkiekkoilijaksi eikä siksi peluuttaa et jos ei sais niin tulis pahamieli.
Joittenki vanhemmat vois kiskoa ne silmät kans sieltä perseestä ja tsiikailla miten lapsensa sielä pelaillaa ja laittaa vaik pelaan pinkiponkii ku lätkästä ei mitään tuu.
A-junnuilta hieno voitto eilen mutta se mihin ei voinut olla kiinnittämättä huomiota oli se et meidän hyökkääjät hävis luistelukilpailut ilveksen pakkien kans 90%

Aiheen vierestä tosin meni aika paljon :)
Semmosta se elämä joskus on...
Drago82
 
Viestit: 85
Liittynyt: 30 Maalis 2009, 11:45
Paikkakunta: Vaasa

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja v70 » 11 Marras 2009, 12:14

Pelaajat kyllästyneet Tammiseen?.Onko näin että seurassa pelaajat sanovat mitä tehdään,eikö se ole hallituksen tehtävä?.Olisiko tässä paikka säästää ja laittaa muutama pelaaja ulos.Esim kapinan pääpukarit.Jos tamminen lähtee niin siinä menee myös loppukin uskottavuus seuran tavoitteista.
v70
 
Viestit: 338
Liittynyt: 18 Loka 2008, 00:05

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja Eagle fly free » 11 Marras 2009, 12:37

Heh, kapinan pääpukarit. Se tarkoittaisi noin 20 pelaajan ulostamista. Ei sen enempää.
Ainiin, Herra 79 istuu bussissa ja käyttäytyy kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Todennäköisesti lukee omaa kirjaansa. Hieno mies!
Eagle fly free
 
Viestit: 56
Liittynyt: 04 Huhti 2008, 14:20

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja v70 » 11 Marras 2009, 12:49

Eagle fly free kirjoitti:Heh, kapinan pääpukarit. Se tarkoittaisi noin 20 pelaajan ulostamista. Ei sen enempää.
Ainiin, Herra 79 istuu bussissa ja käyttäytyy kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Todennäköisesti lukee omaa kirjaansa. Hieno mies!

Duunarit riviin ja ja yksi kysymys.Eikö työ kiinnosta??.Näin se menee, eurooppa on täynnä työttömiä pelaajia tällä hetkellä.
v70
 
Viestit: 338
Liittynyt: 18 Loka 2008, 00:05

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja EH » 11 Marras 2009, 13:08

Jumaklavita jätkät tehkää työnne, siitä teille makseaan. Tamilla tai ilman. Jos tää case näkyyy tuola jäällä tänään niin koko jengille potkut. Ei sitä oikeissa töissäkään voi töitään huonosti tehdä oli pomo minkälainen tahansa.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1218
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja HyperX » 11 Marras 2009, 13:34

EH kirjoitti:Jumaklavita jätkät tehkää työnne, siitä teille makseaan. Tamilla tai ilman. Jos tää case näkyyy tuola jäällä tänään niin koko jengille potkut. Ei sitä oikeissa töissäkään voi töitään huonosti tehdä oli pomo minkälainen tahansa.


No näin justiin. On se perseestä kun kaikki on Sportia vastaan, nyt näemmä pelaajat itsekin. *sensuroitu* jos tänään hävitään jollekki RoKille, niin tietää ainaki sitte että se oli sovittu tappio. Mutta jos pelaajat on tollasia neitejä jotka ei yhtä Tamia jaksa niin turha sitä on katsojiin ja faneihin purkaa häviämällä tahallaan. Pelatkaa kunnolla ja kapinoikaa muualla. EI kaukalossa!!
HyperX
 
Viestit: 322
Liittynyt: 22 Elo 2005, 17:18
Paikkakunta: Vaasa

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja Tero_22 » 11 Marras 2009, 14:03

Moniko täällä on harrastanut joukkuelajeja jossa taktiikat hoitelee hommaan sitoutunut valmentaja? käsiä ylös?? Henkilökohtaisesti naurattaa nämä puheet siitä,kuinka pelaajien pitäisi vain pelata ja lopettaa kitinä :) jos valmentaja on tyyppiä Tamminen,joka pitää itseään jääkiekon keksijänä,ei homma toimi. Eihän tälle kaverille saa antaa minkäänlaisia ehdotuksia palautteesta puhumattakaan.
Ja se,että jokaisen voitetun matsin jälkeen Tami ottaa kunnian itselleen ja tappion jälkeen syyt löytyvät pelaajista. En muista yhtäkään haastattelua jossa Tamminen olisi selvästi myöntänyt tehneensä jotain väärin. Enivei,homma ei tule toimimaan jos kemiat pelaajiston ja valmentajan välillä eivät kohtaa.
Yritä siinä nyt motivoida itseästi vaikka kuinka(huhujen mukaan) olisitkin ylipalkattu pelaaja,kun valmentaja on itseään täynnä oleva julkisuusriippuvainen minäminäminä-persoona.

Ja hauskaa tässä on nyt se,ettei Ikuinen Tami-fani Siffa ole kommentoinut tilannetta vielä mitenkään Jatkoajan puolella... Ja tämän koko tekstin voi kopioida JA:lle.
on meillä pitkä tie,mutta joka yö,silloin mun sydän lyö,se lyö sulle vain,sä oot mun ainoain!!
Tero_22
 
Viestit: 261
Liittynyt: 28 Elo 2005, 12:56
Paikkakunta: vaasa

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja spector » 11 Marras 2009, 14:05

Eiköhän tehdä vaihtokaupat Hokin kanssa,Hokki saa Mediapersoonan ja paljon julkisuutta,Sport saa Huddin.

Tai jospa nostetaan farmijoukkueen valmentaja Sportin ykkösexi :-)
spector
 
Viestit: 2155
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja tnt » 11 Marras 2009, 15:20

No niin. Nyt ne paskat on sitten housuissa. Pelaajat eivät kestä Tammista ja haluavat tämän pois. Kaikki tämä oli tiedossa jo ennen päätöstä Tammisen jatkosopimuksesta ja silti se piti mennä tekemään. MIksi? Siksi, että seurajohdolla ei ole mitään käsitystä siitä miten joukkue ja -urheilu toimivat. Ei nuo tunnu ymmärtävän myöskään busineksesta mitään, sillä seura on täysin persaukinen ja silti kauteen lähdetään yltiökalliilla joukkueella.

On selvää, että Sportilla ei ole varaa antaa potkuja Tammiselle ja palkata uutta valmentajaa. On myöskin selvää, että näin ei voi jatkua, koska luotto Tammisen ja pelaajien välillä on nolla. On selvää, että Sport ei voi vaihtaa joukkueellista pelaajia.

Tullaan siis aiemmin kysymyksen äärelle (jälleen): Miksi Tamminen sai jatkosopimuksen? Tai miksi Tamminen alkujaan raijattiin takaisin Vaasaan?

VIRTA PÄÄLLE NYT SIELLÄ TOIMISTOLLA! *sensuroitu* mitä farssia tämä on päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen. Ei tätä loputtomiin jaksa kukaan. Ei edes kannattajat.
tnt
 
Viestit: 477
Liittynyt: 31 Heinä 2005, 22:43
Paikkakunta: Vaasa

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja jotse » 11 Marras 2009, 15:47

tnt kirjoitti:No niin. Nyt ne paskat on sitten housuissa. Pelaajat eivät kestä Tammista ja haluavat tämän pois. Kaikki tämä oli tiedossa jo ennen päätöstä Tammisen jatkosopimuksesta ja silti se piti mennä tekemään. MIksi? Siksi, että seurajohdolla ei ole mitään käsitystä siitä miten joukkue ja -urheilu toimivat. Ei nuo tunnu ymmärtävän myöskään busineksesta mitään, sillä seura on täysin persaukinen ja silti kauteen lähdetään yltiökalliilla joukkueella.

On selvää, että Sportilla ei ole varaa antaa potkuja Tammiselle ja palkata uutta valmentajaa. On myöskin selvää, että näin ei voi jatkua, koska luotto Tammisen ja pelaajien välillä on nolla. On selvää, että Sport ei voi vaihtaa joukkueellista pelaajia.

Tullaan siis aiemmin kysymyksen äärelle (jälleen): Miksi Tamminen sai jatkosopimuksen? Tai miksi Tamminen alkujaan raijattiin takaisin Vaasaan?

VIRTA PÄÄLLE NYT SIELLÄ TOIMISTOLLA! *sensuroitu* mitä farssia tämä on päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen. Ei tätä loputtomiin jaksa kukaan. Ei edes kannattajat.Niin tai miksi pelaajat jatkavat vaikka tietävät tamin olevan päävalmentajana? kuitenkin 70% pelaajista pelasi viimekaudella ja he ainakin tietävät mihinkä leikkiin ovat lähteneet. Ja jos tammisen alaisena olemin on oikeesti niin helkkarin hirveetä niin uskoisin että nämä pelaajat olisivat jo muualla.

Uskon että joukkueessa on joku tai muutama jotka eivät kestä tamin tyyliä, ja jotenkin saavat muutkin manipuloitua tamia vastaan, tai sitten kaikki ei ole mukana tässä tamia vastaan jutussa. Uskoisin kuitenkin että on rankkaa kun tami on valmentajana mutta sen varmasti kestää jos on vähäkin miestä. Tästä saa sen kuvan että koko joukkue on neitejä täynä, tai ainakin ne muutama jotka ovat tosissaan tamia vastaan.

Muistan jonkun kirjoittaneen täällä foorumilla että samuli kivimäki olisi jatkanut sportissa jos olisi tiennyt tamin jatkosta ja tykkäsi tamin tyylistä, jos tämä on totta niin luulis että tämän hetkisetkin pelaajat sen kestäisi.

Niin ja jotenkin tuntuu joltain salaliittoteorialta tämä uutinen että pelaajat tamia vastaan. En sit tiedä mitä hyötyä tälläsesta on joukkueella, ajatteleeko muut joukkueet että nyt ne on voitettavissa kun kellään ei ole motivaatiota tai jotain? Tami on muutenkin tosi kiero ja käyttää kaikki hyväksi voittaakseen. Niinkuin joskus kun kärppiä valmensi ja pelasi sporttia vastaan halusi tuomarin mittaavan westerbackin mailan käyryyden ja sai näin yhden ylivoima pelin aikaan ja patelle jonkun paskan mailan loppumatsiksi.
jotse
 
Viestit: 61
Liittynyt: 07 Huhti 2009, 13:53

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja ajar » 11 Marras 2009, 18:12

Eikö nyt olisi loistava tilaisuus laittaa "kypärä kiertoon" taas kerran? Siis Tamin potkujen puolesta. Täältä ainakin tulisi rahaa keräykseen... Ostetaan Tami pihalle Sportin toiminnasta ja pelastetaan seura!
ajar
 
Viestit: 65
Liittynyt: 08 Touko 2007, 08:00

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja vaasan sport » 11 Marras 2009, 18:36

Tämähän alkaa jo olla naurunalaista. Kertokaa missä muussa joukkueessa tai firmassa työntekijät saa valita pomonsa? En minä ainkaan (eikä kyllä kukaan muukaan työntekijöistä) ole ollut niissä keksusteluissa mukana kun allekirjottaneen pomo valittu työhön. ja olen olut samassa työpaikassa kohta kymmen vuotta.
Onko tämä nyt nykyaikaa sitten että palataan 1800-luvulle ja huutoäänestyksellä valitaan kyseisiä asioista kuten?

Varmasti Tamminen ei ole mikään maailman helpoin valmentaja, mutta eihän sitä nyt mitään tule jos pelaajat sanoo viimeisen sanan pukukopissa.

Kohta varmaan uudet alokkaatkin alkavat päättää ketä heitä saa käskyttää vai saako ollenkaan.

Otetaan jätkien kalakaveri Manner tänne takas niin ylipalkatut valittajat saa haluamansa.
Kyynaamat myy maansa heti ku vähän ropisee.
vaasan sport
 
Viestit: 295
Liittynyt: 02 Maalis 2007, 16:23
Paikkakunta: Vaasa

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja Sir Cannon » 11 Marras 2009, 22:04

Missä lintukodossa täällä muutama nimimerkki oikein asuu?
Jos duunareilla on pjaska pomo, sen voi aina istua pihalle, näin on tehty työelämässä jo ammoisista ajoista lähtien.

Hyvä pomo=motivoitunut työntekijä, joka tekee mielellään hommansa hyvin ja vähän ekstraa.
Huono pomo= työntekijöillä ei motivaatiota, työt tehdään vähän sinnepäin ja vähän koska sattuu.
Ja turha sanoo, et tommoset duunarit pihalle, niin ei koskaan tapahdu, vaan ylempi johto kyllä keksii ongelman syyn ja tehtäviä vaihdetaan.

Eikö nää ole ihan perusjuttuja?!
"Sä olet epäonnistunut työssäsi täydellisesti ja sun elämä on muutenkin pelkkää p*skaa"
-pastori
Sir Cannon
 
Viestit: 174
Liittynyt: 12 Huhti 2006, 14:24

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja tnt » 11 Marras 2009, 22:22

jotse kirjoitti:Niin tai miksi pelaajat jatkavat vaikka tietävät tamin olevan päävalmentajana? kuitenkin 70% pelaajista pelasi viimekaudella ja he ainakin tietävät mihinkä leikkiin ovat lähteneet. Ja jos tammisen alaisena olemin on oikeesti niin helkkarin hirveetä niin uskoisin että nämä pelaajat olisivat jo muualla.


Se on se rahan voima. Sport maksaa niin paljon paremmin, että tänne kannattaa jäädä, vaikka olisikin ikävä valmentaja.
tnt
 
Viestit: 477
Liittynyt: 31 Heinä 2005, 22:43
Paikkakunta: Vaasa

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja multakassi » 12 Marras 2009, 13:47

Kovasti täällä puhutaan, että Sport maksaa reilusti enemmän kuin muut seurat. Onko teillä faktaa tuosta asiasta vai mutuilette henkilöstökustannuksien tms mukaan?
Ammattilainen ja puoliammattilainen on eri asia.

Uskomatonta mustalaamaamista jatkuvasti.

Tammisen potkiminen pois muuten voi olla viimeinen niitti Sportin arkussa. Korvauksia varmasti maksettaisiin, eikä ole kirkossa kuulutettu ettei Tamminen veis asiaa vielä rosikseen. Tällä hetkellä on melkein yksi vaihtoehto vain valitettavasti ja se on konkurssi. Tammisen johtamana joukkue kiukuttelee ja Tammisen saatua potkut talous kyykkää uudestaan.

Onko joku unohtanu miten meillä meni viimeksi kun Kena oli päävalmentaja?
multakassi
 
Viestit: 459
Liittynyt: 28 Tammi 2008, 13:20

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja tnt » 12 Marras 2009, 14:12

No se fakta on saatavilla, että Sportin henkilöstökustannukset oli viime kaudella yli 1,2miljoonaa, josta pelaajabudjetin osuus on 700 000-800 000€. KooKoon (toiseksi suurin) pelaajabudjetti oli 400 000€. Ja nämä numerot eivät ole mitään mutua. Se on faktaa, osakeyhtiölain määräämää faktaa.

Joukkue maksaa varmaankin liikaa palkkaa, jos se meinaa mennä sen vuoksi konkurssiin tai ei pysty maksamaan palkkoja ajallaan, vai mitä?

Sportin kannattaisi varmasti lähteä ajattelemaan palkkakustannuksia siltä pohjalta, että mihin on varaa ja niillä resursseilla pyrkiä löytämään mahdollisimman hyvät pelaajat.

En nähnyt viime kaudella Sportissa a) sellaisia yksilöitä ja b) niin ylivoimaista pelaamista, että yltiö korkea pelaajabudjetti selittyisi. Näittekö te?
tnt
 
Viestit: 477
Liittynyt: 31 Heinä 2005, 22:43
Paikkakunta: Vaasa

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja multakassi » 12 Marras 2009, 14:29

Niin tilinpäätöksestä näkee henkilöstökulut. Ei siitä näe palkkojen suuruutta tai kenelle niitä maksetaan. Siitä ei näe myöskään pelaajabudjetin suuruutta oikeasti.
Osakeyhtiölaki ei velvoita ilmoittamaan pelaajabudjettia, joten faktaa se ei ole. Budjetit ei ole myöskään julkista tietoa.
Mitä tuo pitää sisällään on eri asia. Se on paljon muutakin kuin pelaajalille käteen maksettava palkka.

Turha siis mutuilla faktana, että pelaajille maksettaisiin isompia palkkoja kuin mitä muualta saisi. Ehkä näin on, mutta me ei sitä tiedetä.

Yrityksen kulurakenne on viallinen tai tulopuoli vajaa, jos ei pystytä selviytymään velvoitteista. Turha yksin syyttää pelaajakustannuksia, se on vain osa tota soppaa.
yrityksen pyörittäminen on muutakin kuin palkkojen maksamista.

Ehkä parasta on ajaa Vaasan Sport Oy konkurssiin, vaikka en sitä itsekkään haluaisi nähdä.
multakassi
 
Viestit: 459
Liittynyt: 28 Tammi 2008, 13:20

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja tnt » 12 Marras 2009, 15:02

No mihin ne henkilöstökustannukset menee, jos ei palkkoihin, asuntoetuihin, autoetuihin jne.? Ne lisät ovat ihan palkkaan verrattavia. Jos Sportin ilmoittama pelaajabudjetti ei ole mielestäsi oikein, niin se ainakaan ole pienempi. Sen voin luvata.

Ei tämä nyt kovin vaikeaa matematiikkaa ole. Jos KooKoossa maksetaan yhteensä 400 000€ ja pelaajia on pyöreästi 25, niin kyllähän se on vähemmän per naama kuin 700 000€/25. Vai mitä? En oikein ymmärrä ajatustasi tässä, voitko avata?

Osakeyhtiön pyörittäminen on paljon muutakin kuin palkkojen maksamista, kyllä. Osakeyhtiön pitää kuitenkin tuottaa sen verran, mitä sillä on kuluja pitkässä juoksussa. Nyt Sport on kuluttanut vuosia enemmän kuin sillä on ollut oikeasti varaa. Urheiluseuroissa henkilöstökustannusten kipurajana on usein puhuttu 50%, Sportissa henkilöstökustannukset olivat viime kaudella 75% liikevaihdosta! Ei tarvitse olla nobelisti, että ymmärtää, missä on suurin kuluerä ja mikä on suurin haaste. Muualtakin voi varmasti säästää, mutta tuo on se ylivoimaisesti suurin kuluerä ja tuohon voidaan vaikuttaa. Miksi Sport lähti tähän kauteen tämänhintaisella joukkueella, kun se on jo toinen jalka konkurssiojassa, on minulle täysi ja käsittämätön mysteeri. Silkkaa idiotismia!

Henkilöstökustannukset ovat ylivoimaisesti suurin syy Sportin ongelmiin. Mielestäni 350 000-400 000€ hintaisella joukkueella pitäisi taistella Mestiksen voitosta. Taistelee ne muutkin.
tnt
 
Viestit: 477
Liittynyt: 31 Heinä 2005, 22:43
Paikkakunta: Vaasa

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja ajar » 12 Marras 2009, 15:03

multakassi kirjoitti:Turha siis mutuilla faktana, että pelaajille maksettaisiin isompia palkkoja kuin mitä muualta saisi. Ehkä näin on, mutta me ei sitä tiedetä.

Miten tuo ei mene jakeluun? Jos sportin henkilökustannukset lakisääteisessä tilinpäätöksessä ovat moninkertaiset muiden joukkueiden liikevaihtoihin verrattuna niin kyllähän täällä maksetaan ihan v*tun paljon enemmän palkkaa. Valot päälle hoi. Vai luuletko että joukkueiden koot vaihtelee ihan hirveän paljon?
ajar
 
Viestit: 65
Liittynyt: 08 Touko 2007, 08:00

Re: MITÄ TAMMISEN JÄLKEEN??????.

ViestiKirjoittaja multakassi » 12 Marras 2009, 15:54

Muistutuksena, että tämä on julkinen foorumi. Solvaaminen loppuu siis nyt. En ole jälkeenjäänyt.

Henkilöstökustannukset koostuu eri asioista. Ei se ole yksiomaan palkkaa. Tuo kattaa koko organisaation, ei pelkkiä pelaajia.
Lisäksi pitää laskea montako täysammattilaista joukkueessa pelaa. Vertaillaan vasta sitten palkkojen suuruuksia. Jos, ja kun meillä lähes 4 ketjua ammattilaisia, tuo kerryttää tietysti palkkasummaa.
Jos pelaajista olisi puolet puoliammattilaisia, eli kävisivät töissä "normaalisti", asia olis aivan eri. Jokaista työntekijälle maksettua euroa kohti pitää työnantajan maksaa 0.6-0.8 euroa työnantajamaksuja ja muita kustannuksia.

Montako täysammattilaisjengiä mestiksessä on? Palkat voi olla silti korkeammat, mutta ei ne mitään järisyttävän isoja ole kuitenkaan kaikilla.

Mutta hei minähän olen jälkeenjäänyt, joten turha mun on viisaammille näitä itsestäänselvyyksiä ruveta kertomaan.
multakassi
 
Viestit: 459
Liittynyt: 28 Tammi 2008, 13:20

Seuraava

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa