Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja Malkin » 04 Joulu 2009, 13:56

No niin,nimimerkki Pomo meni sitten kirjoittelemaa tuollaisia,joissa ei ole mitään järkeä! Eho on sairaslomalla ihan eri syistä,siihen ei ole syypäänä Maukka eikä Tami,niitä on ihan turha syyttää ja joka niitä syyttää,paljastaa ettei tiedä sotkusta kaikkea! Siinä vaiheessa kun joukkue sai painostettua,että Tami suostuu joukkueen vaatimukseen kähmijän esiin tuomiseksi,molemmat Maukka ja Tami ovat omalta osaltaan pöydän puhdistaneet! Siihen miksi joukkue joutui tätä esiin tuomista viimeiseen asti vaatimaan,on ihan järkeen käyvä syy ja sitä ei varmaan haluta julkisuudessa käsitellä,koska se menee jo niin syvälle yksityisyys asioihin! Hämmästyttää kyllä suuresti,muutaman nimimerkin kommentit Tamia kohtaan ja samoin Maukkaa kohtaan,peiliin katsomisesta! Tämä foorumi on sellanen,että kun muutama kirjoittelija kirjoittaa mutu tiedoilla ja alkaa teurastamaan,niin soppa on valmis ja yleinen käsitys on valmis jostain joukkueen jäsenestä. Olisko paljon pyydetty,että teurastetaan vasta kun on tarkkaa tietoa asian kulusta? En kyllä usko maanantain tiekkarissa,jossa tiedotetaan Ehollen tilanteesta,että kaikkia asioita tuodaan julkisuuden riepoteltavaksi ja hyvä niin. Ehollen loppu kauden tilanteeseen saadaan kyllä selvitys!
Malkin
 
Viestit: 71
Liittynyt: 20 Elo 2006, 12:39
Paikkakunta: Vaasa/Hki

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja Tähh » 04 Joulu 2009, 14:39

Joo, korjaan kans vielä omalta kohdaltani asiaa, ettei vaan kukaan lue minun kirjoituksistani rivien välistä mitään väärää. Ja mitä tulee kyseiseen puolustajaan, niin hän on ehdottomasti seuran ykköspakkeja ja ihmisenä hyvä tyyppi. Vieläpä hyvä isä. Mikäli valmentaja on sellainen jäärä (ja hänhän on) ettei jousta sitten yhtään, niin Hiltusen on aika tosissaan katsoa mitä kaverilleen (Tami) tekee.

Kaikki alkavat olla kyllästyneitä joustamattomuuteen. Miten saadaan luovuus esiin pelaajista, kun koutsin toiminta on niin repivää. Miksei yritäkkään hakea harmoniaa? Käsittämätöntä, sillä kyllä tuo on raskasta hänellekin. Vaikka kuinka olisi entinen maajoukkueen kapteeni. Paino sanalle... no olkoon.

Minä olen yleensä katsonut nämä tälläiset asiat aivan loppuun saakka. No nyt ollaan jo niin lähellä loppua, että tässä tuli omakin lopullinen mielipiteeni. Minunkin mielestäni Rovaniemi on (jopa äärimmäisen) mukava kaupunki.

Mihinkähän tämä joukkue pelillisesti pystyisi, kun saisi paremmassa fiilingissä pelata? Mä kysyn vaan. Jokainen ymmärtää myös sen, etä se auttaisi seuraa myös rahan keräämisessä.

Vaikka Tami on näkyvä hahmo, niin onko se näkynyt seuran taloustilanteessa? Ei muuten ole. Vaikka katsojia on, niin miksei ole tarpeeksi sponsoreita? Onko jopa antamisen kynnys henkisesti liian korkea? Vai mikä mättää? Kolikolla on molemmat puolensa.
Tähh
 
Viestit: 50
Liittynyt: 29 Maalis 2009, 00:07

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja Pomo » 04 Joulu 2009, 18:08

Njoo, paihottelen aiempaa kommenttiani jos se joitakin häiritsi.. Kunhän ääneen mietiskelin :)
Pomo
 
Viestit: 73
Liittynyt: 13 Tammi 2009, 10:39
Paikkakunta: Vaasa

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja spector » 06 Joulu 2009, 01:34

Aika ämmiähän tuo joukue tuntuu olevan täynnä mutta eiköhän nyt olisi jo Hiltusenkin aika ymmärtää,että jos haluaa joukkueen nähdä kamppailemassa jonkinlaisista sijoituksista on tullut aika antaa Tammisen mennä.

Joukkueen piti olla täynnä taitoa ja maalintekoa.....mutta taitaa itseasiassa olla mestiksen kolmanneksi tehottomin.?.

Tami on siis todellakin epäonnistunut mutta ei minulta kyllä heru tippaakaan sympatiaa joukkueellekaan...

Palkka kyllä kelpaa vaan työnteko ei!
spector
 
Viestit: 2110
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 06 Joulu 2009, 05:10

Kyllä on munatonta touhua kotkapaita päällä. Olkaa *sensuroitu* ylpeitä että saatte sen paidan päälle pukea ja pelatkaa sen mukaan. Äijämäistä olis munaa luopua osasta liksastaan näin paskojen esitysten jälkeen. Onko meidän neideistä siihen? Tapelkaa edes siellä kentällä!!! Vituttaa mutta seuraa en jätä. Toivotaan että nämä peluritkin jo tajuis kuinka huolissa fanit on.
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1020
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja spector » 06 Joulu 2009, 13:32

Tajuaahan nuo sen mutta mitä paskaa ne siitä piittaa.......

Palkka juoksee ja autolla on kiva päästellä.
Korkeintaan keskenään naureskelee kun faneja vituttaa.

Ja eipä nuo mitään ylpeyttä Sportin paidasta tunne...Kuusistot...Jaakko " too slow " Suomalainen. , Erholtzit....jne...
kiertolaisia jos ketkään
spector
 
Viestit: 2110
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja massuttaja » 07 Joulu 2009, 15:18

No kyllähän tässä vähän sukulaista pitää sen verran puolustaa, että Markku oli kyseisenä baariiltana kotona hoitamassa lapsiaan. Kovitenhan tässä Kuusiston ja erään toisen pelaajan ahdistelu jupakassa on kärsinyt Markun vanhin lapsi joka on joutunut olemaan sairaana koulusta näiden huhujen takia, koska kyselyjä on tullut sieltä sun täältä kyseisen asian johdosta. Myös Markun vanhemmat, vaimo ovat saaneet surkutteluja naapureilta/tutuilta tapauksen vuoksi ja ovat toivoneet Markun ja perheen selvittävän asian parhain päin. Siis en tiedä mistä nämä Markkua koskevat ahdistelu huhut ovat lähteneet, mutta ovat täysin perättömiä. Voin sanoa näin ystävän/sukulaisen roolissa, että on varmasti yksi tunnollisimmista aviopuolisoista ja iseistä. Pelillisiä asioita en tässä lähde selvittämään, vaan lukekaa lehdestä, kun Markku saa asiat puhuttua Tamin kanssa halki. Muutenkaan tämä asia ei minulle kuulu, mutta haluan kumota vain tuon perättömän huhun, jonka joku idiootti on pistänyt liikkeelle. Ja mitä tulee Kuusiston ja erään toisen pelaajan tapaukseen, niin toivottavasti hekin ovat saaneet asiat selvitettyä kotosalla ja julkisuudessa. Pelirauhaa joka jampalle ja hyviä tuloksia tuleviin peleihin. Ja kyllä Mara on sitoutunut täysin Sporttiin, jos vain saa työrauhan! Kyllä se siitä lähtee sporan nousu!
massuttaja
 
Viestit: 2
Liittynyt: 10 Huhti 2009, 16:07

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja Leetch » 03 Tammi 2010, 21:27

"Kun jätän tän saa*anan kaupungin ja käännän Ooppelin nokan kohti Turkua,niin vaasalaiset voivat todeta,että kyllä se Tamminen oli sanojensa mittainen mies"
Leetch
 
Viestit: 171
Liittynyt: 01 Elo 2005, 17:20

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja BussiKUSKI » 03 Tammi 2010, 23:44

E'hole järjestää itselleen Niinimaat
- se jätkä joka koki kovia kun valmentaja sanoi suorat sanat.
- niin joo tais olla Rangers:n valmentaja joka poisti samaisen J Niinimaan harjoituksista kun se itki jostain luistimen puristamisesta.

No toi Kiiminki jätti on nykyisin entinen kuuluisuus...(mielipide)
Sportille kuuluu iso kiitos siitä, että pärjään täällä.
– Petteri Lindbohm
BussiKUSKI
 
Viestit: 988
Liittynyt: 01 Elo 2005, 15:03

Re: Pelaajat vastuuseen tekemisistään!

ViestiKirjoittaja Juff » 04 Tammi 2010, 02:48

Taitaa olla vähän eri kuviot tässä tilanteessa kuitenkin. Niinimaalla oli kai se paha olo että HÄNTÄ kohdeltiin väärin.
Juff
 
Viestit: 374
Liittynyt: 01 Elo 2005, 14:01

Edellinen

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot], pekki ja 12 vierailijaa