Harjoitusottelut liigajoukkueita vastaan!

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Harjoitusottelut liigajoukkueita vastaan!

ViestiKirjoittaja Mestismestarit2009 » 24 Elo 2010, 14:55

Miksi harjoitusotteluita pelataan Mestisporukoitakin vastaan? Eikö kannattaisi sparrata liigaporukoita vastaan pelkästään ennen kauden alkua? Olisi heti tiettyä kovuutta otteissa kun sarja Mestiksessä sitten alkaa. Jos nyrkkeilijäkin sparraa vain omantasoisten kanssa, ei kehity. Pitää sparrata parempiensa kanssa niin kehittyy väkisin.
Mestismestarit2009
 
Viestit: 46
Liittynyt: 24 Maalis 2009, 11:25

Re: Harjoitusottelut liigajoukkueita vastaan!

ViestiKirjoittaja Fantasiideri » 24 Elo 2010, 15:22

Tänä vuonnahan tuossa vastustajien hakemisessa on käytetty edellisvuosista poiketen järkeä. Liigajoukkueista on kohdattu Ässät, Lukko ja Ilves x 2. Mestisjoukkueista K-Laser ja KooKoo. Näiden lisäksi on kohdattu kahdesti Växjö Lakers, joka tasollisesti lienee jossain liigan ja Mestiksen välimaastossa. Ei ole mitään järkeä kohdata yksinomaan liigajoukkueita. Tammisen aikana harjoituspeleissä otettiin tuoreilla jaloilla voittoja liigajengeistä, mutta kun sarja alkoi ei homma enää toiminutkaan ja oltiin kusessa oman sarjan joukkueiden kanssa.
Fantasiideri
 
Viestit: 876
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 17:26

Re: Harjoitusottelut liigajoukkueita vastaan!

ViestiKirjoittaja Rocco » 25 Elo 2010, 03:45

Rossi maalissa on ainut joka on pelannut Mestistä. Hänkin lähes koko uransa kakkosmaalivahtina. Peltonen ja Suomalainen eivät ole nähneet sekuntiakaan jääaikaa Mestiksessä.

Meidän joukkueessa on pakeista vain Uitolla ja Heikkisellä hieman enemmän kokemusta, muut pelaavat ensimmäistä kauttaan aikuisissa, tai takana on alle kauden verran aikuisten pelejä. Taimi, Tuohilampi, Lehtinen ja Kankaanpää eivät ole pelanneet yhtä Mestis-ottelua enempää. Talas ja Mäkinen "kokemuksestaan" huolimatta ovat usean vuoden aikana pelanneet yhteensä vain kauden verran Mestistä, sama koskee Jouni Aaltoa, joka on muutaman pelin Liigassa jo tosin käynyt.

Hyökkääjistä Mörsky, Fogström, Piispanen, Iloviita, Saari, Sundman ja Suoranta ovat ensimmäistä kauttaan Mestiksessä, osalla on pari peliä pelattuna aiemmilta kausilta. Kujanpää ja Riska ovat olleet sentään puoli kautta edustuksen mukana, mutta peliaikaa ei ole saaneet juuri kumpikaan Tammiselta. Hölli pelannut kaksi kautta Mestistä ja haistanut Liigapelejä, Halava yhden kauden Ranskan Liigaa ja muutama peli Liigassa, Heikkilä yhden kauden Mestistä, Kiviniemi lähes koko uransa pienessä taklaavassa roolissa nelosketjuissa... Eli kokeneita hyökkääjiä on vain Suonpää, Takala, Jaatinen ja Manninen. Heistäkin vain Takala on päässyt Liigaan asti.

Valtaosalle pelaajista muut Mestis-joukkueetkin ovat kovempaa vastaan sparraamista.
Rocco
 
Viestit: 281
Liittynyt: 01 Elo 2005, 22:12


Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron