Sport makasiini

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Re: Sport makasiini

ViestiKirjoittaja tero09 » 07 Marras 2010, 00:32

Pelaajien valmistautumisesta otteluun voisi tehdä myös makasiinin. Esim. yksittäisen pelaajan seuraaminen aamupäivästä siihen hetkeen, kun kiekko putoaa jäähän. Toki voitte soveltaa tätä ehdotusta niiltä osin kuin resurssit ja mahdollisuudet antaa myöten. Varmasti on myös asioita ja tiloja, kuten pukuhune ennen peliä, mihin on lähes mahdoton päästä, mutta tässäkin kohtaa voitte soveltaa miten parhaaksi näette.[/quote]Kiitoksia hyvistä ehdotuksista. Tuon yllä oleva voipi olla aika kiven takana, Törmänen tuskin antaa lupaa tulla seuraamaan yhtä pelaajaa aamupäivästä siihen hetkeen asti kun kiekko putoaa jäähän, Törmänen ei varmastikaan halua vastustajan tietävän mitään sportin tavoista ennen peliä. Ja painotan edelleen, että tätä tekevät vaasan amk:n opiskelijat, me ei saada tästä mitään rahaa, vaan me uhrataan meidän vapaa-aikaa joka kerta ku tullaan kuvaamaan sportin pelejä ja kun tehdään pelaajakortteja. Tätä tekevät opiskelijat tykkäävät kaikki jääkiekosta ja tykkäävät siitä työstä mitä tekevät vaasan sportille :). Me saadaan tästä ainoastaan projektiopintopisteitä ja merkintä opintoihin, että ollaan tälläistä työtä tehty.

Seuraavasta makasiinista sen verran, että siinä tulee olemaan pelaajahaastattelut Sport-hokki ottelusta, Sportilta Fogström, jonka haastattelu jouduttiin tekemään lyhyesti, koska fogströmillä oli kiire ottelun jälkipeleihin ja vironen tuli siihen vielä hoputtamaan :D. Hokilta haastateltiin Aki Kaunismäkeä. Luvassa myös odotettu Tuomas Immosen pelaajakortti!!
tero09
 
Viestit: 15
Liittynyt: 27 Syys 2010, 15:41

Re: Sport makasiini

ViestiKirjoittaja Juff » 22 Joulu 2010, 01:08

Katselin viimeistä haastattelua makasiinista ja voin vaan todeta että nyt äänen voimakkuus ei heitellyt. Hyvä homma! =)
Juff
 
Viestit: 374
Liittynyt: 01 Elo 2005, 14:01

Edellinen

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron