Sivu 1/2

Sport makasiini

ViestiLähetetty: 28 Syys 2010, 09:07
Kirjoittaja tero09
Mitä mieltä olette ensimmäisestä Sport Makasiinista? Sitähän tekevät vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijat. Minusta olisi hyvä jos he saisivat tämän aiheen kautta palautetta ja nimenomaan kehittävää palautetta, et mitä pitäisi tehdä paremmin ja mitä vaasan sportin fanit haluaisivat nähdä sport makasiinissa. Jos haluatte vaan turhaan vittuilla Sport makasiinista, voitte jättää sen sanomatta tässä aiheessa! Tätä tekevät ovat kuitenkin opiskelijoita, eikä mitkään digitaalisen alan ammattilaiset... Turha alkaa sanomaan et joo NHL:ssä tehdään niin ja näin hyviä promoja ja haastatteluja erätauollakin, kyse on kuitenkin Mestiksestä ja Vaasan Sportista, missä ei ole niin hyvät resurssit mitä jossain NHL seurassa.

Vaasan Sportin fanit ovat kuitenki se suurin syy, miks sport makasiinia ja pelaajakortteja tehdään. Pelaajakortteja tulee uusista pelaajista tämän syksyn aikana, heti kun saadaan pelaajille annettua lista mihin he voivat laittaa ajan ja päivämäärän milloin heille sopisi, että heistä tehdään pelaajakortti. Pyydänkin Sportin faneilta vähän kärsivällisyyttä mitä tulee pelaajakortteihin :). Mitäs olette mieltä siitä, että pitäisikö vaasan sport makasiini laittaa myös Youtubeen? Saataisiin vaasan sportille enemmän näkyvyyttä, koska youtube on niin laaja yhteisö, jota seuraa älytön määrä netin käyttäjistä. Saataisiin enemmän faneja ja ihmisiä, joita kiinnostaisi seurata sportin pelejä. Seuraavassa Sportin pelissä olisi tarkoitus haastatella myös Sportin faneja, ehkä myös Red armyn tyyppejä, saataisiiin enemmän leveyttä Sport makasiiniiin, kun palaute sportin pelistä tulee suoraan Sportin faneilta, eli niiltä joiden takia Sport pelaa vieläkin Mestiksessä!! :)

Ei muuta kuin palautetta tulemaan vaan! :)

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 28 Syys 2010, 12:51
Kirjoittaja Juff
Koska kysytään niin mieleen tuli kaksi asiaa. Kotka logo alussa on hieman kulmainen. Veikkaan että se logo on imagolle aika tärkeä, eli kannattaisi ehkä fiilata vähän. Toinen oli tämä äänen vaihtelevuus. Välillä oli niin hiljaista (haastattelu, esim) niin laitoin lisää volyymiä...Yht-äkkiä änenvoimakkuus nousi ja tämä oli melko ikävä yllätys korville ;) Eli miksata äänet miksausohjelmassa. Veikkaan että se ominaisuus löytyy softasta.

Hyvä kun haluatte palautetta!

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 28 Syys 2010, 16:38
Kirjoittaja multakassi
Hemmetin laadukas noin niinkuin ulkopuolisesti tuo lehti on. Ei mitään köppänen paperilehtinen.
Lehti ei pysty kilpailemaan internetin kanssa uutisten kanssa niin ehkä syväluotaavia artikkeleita eri ilmiöistä tai aiheista Sportin ympäriltä.
Ei samoja juttuja kuin nettiin ja sanomalehtiin, niitä saa lukea sieltäkin.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 28 Syys 2010, 20:08
Kirjoittaja tero09
Multakassilta tais mennä sport magazine ja sport makasiini sekaisin :D. Sport makasiini on sama kuin sport uutiset, mitä tehdään viikoittain sportin nettiin. Kiitos Juff palautteesta, yritetään seuraavaan makasiiniin saada nämä kaksi asiaa korjattua. Sitä palautetta saa edelleen antaa :)

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 29 Syys 2010, 16:48
Kirjoittaja tero09
Tänään tulee uusi sport makasiini, heti kun ne laittaa sen sivuille. Servulle on jo kyseinen makasiini lähetetty. Siinä on uus intro, toivottavasti tykkäätte

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 29 Syys 2010, 17:11
Kirjoittaja Mustakotka
Kannatan youtube-tiliä ja kaikkien sivuille tulevien videoiden (ottelukoosteet, jälkipelit ja makasiinit) lisäämistä palveluun. Yksinkertaisesti ilmaista näkyvyyttä ja mainosta joukkueelle.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 29 Syys 2010, 17:26
Kirjoittaja tero09
Tosta youtubejutusta pitää varmaan puhua sportin kanssa, koska sport omistaa noi oikeudet. Mut joo kannatan itsekin youtubeen lisäämistä, saatais tosiaan lisää näkyvyyttä

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 29 Syys 2010, 22:55
Kirjoittaja Tapio Osala
Tässä ketjussa taitaa mennä vähän sekaisin
Sport Magazine -lehti
http://www.vaasansport.fi/fin/Uutiset/Ajankohtaista/Vaasan_Sport_Magazine_ilmestynyt.28.n665.html
ja Sportin AMK-Media-teamin tekemä videokooste
"Sport makasiini"
http://www.vaasansport.fi/fin/Video&Radio/Sport_makasiini_2792010.259.v384.html

Mutta ei se mitään. Ollaan kyllä tuolla Sport Media teamissa puhuttu Youtube-tilin avaamisesta videoidemme näyttämiseen mutta jäänyt vielä toteuttamatta. Videoiden oikeudet on perimmiltään Knaapin Jussilla (ja "makasiinin" osalta AMK-teamillä) mutta en usko, että se on ongelma.

Katsotaan jos joku teamistamme saisi tuon aikaan...tai sitten täydennämme teamiamme tältä osin.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 30 Syys 2010, 09:25
Kirjoittaja tero09
Pahoittelen makasiinin kuvasuhteen väärästä koosta, koska mun piti tehdä tuo makasiini omalla koneella jossa asetukset olivat hieman erilaiset mitä koulun koneella. Lupaan ettei seuraavassa makasiinissa tule olemaan tälläisiä mokia...

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 30 Syys 2010, 10:36
Kirjoittaja multakassi
tero09 kirjoitti:Multakassilta tais mennä sport magazine ja sport makasiini sekaisin :D. Sport makasiini on sama kuin sport uutiset, mitä tehdään viikoittain sportin nettiin. Kiitos Juff palautteesta, yritetään seuraavaan makasiiniin saada nämä kaksi asiaa korjattua. Sitä palautetta saa edelleen antaa :)

Jep totaalisesti. Tai paremmin sanoa, että makasiini on mennyt täysin ohitse käsitteenä. Suurimpana syynä, että sinne tai niihin ei löydy linkkiä etusivulta.
Nyt ne on muut videot kategoriassa, joten aika isolta porukata menee nuo varmaan täysin ohi.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 30 Syys 2010, 10:56
Kirjoittaja tero09
joo näin on, mut välillä on etusivulla et se näkyy siinä oikeas ylälaidas jos se on viimeks lisätty video, mut joo ehdottaisin kans et se lisättäis sinne etusivulle joka kerta, koska etusivulla käy kuitenki suurin osa :)

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 30 Syys 2010, 20:30
Kirjoittaja tero09
Kolme pelaajakorttia tehty tänään pancho villas: jaatinen, kiviniemi ja aalto. Seuraavassa makasiinissa tulette näkemään jotain todella hienoa ja hauskaa settiä :D. Laitettiin pelaajat vähä tekemäänki jotain :)

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 30 Syys 2010, 21:00
Kirjoittaja user123
Mustakotka kirjoitti:Kannatan youtube-tiliä ja kaikkien sivuille tulevien videoiden (ottelukoosteet, jälkipelit ja makasiinit) lisäämistä palveluun. Yksinkertaisesti ilmaista näkyvyyttä ja mainosta joukkueelle.Koeversio on jo olemassa: youtube.com/vaasansport1939

Eli voi toistaiseksi tämän palstan alle vaikka laittaa palautetta. Sitten nimenomaan verrata muihin youtube tileihin. Youtube tilejä kun ei saa kotisivujen kaltaiseksi.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 25 Loka 2010, 10:19
Kirjoittaja tero09
Edelleen odotellaan sitä PALAUTETTA. Sitä saa ihan rohkeasti antaa. Seuraavaa sport makasiinia aletaan editoimaan tänään ja jatketaan huomenna. Yritetään saada se tehtyä ennen ke vieraspeliä :). Seuraavassa makasiinissa luvassa sport-leki ja sport -u20 ottelun haastattelut sekä aaro peltosen pelaajakortti

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 25 Loka 2010, 10:39
Kirjoittaja Malkin
Mun mielestä noi makasiinit on ollut aivan loistavia ja olen kuullut muiltakin niistä positiivista palautetta! Olis kiva kuulla pelaajien lisäksi välillä,myös valmentajien ajatuksia!

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 25 Loka 2010, 11:19
Kirjoittaja tero09
Valmentaja Törmästä olisi tarkoitus haastatella ennen playoffsien alkua, summata runkosarja et miten se meni ja miettiä tulevaa eli pleijareita. Valmentajia meidän on mahdoton haastatella ottelun jälkeen, koska he menevät suoraan lehdistötilaisuuteen ottelun jälkeen. Markus Jämsää voisi yrittää haastatella joku kerta ja tarkoitus olisi myös haastatella myös faneja ennen ottelua.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 25 Loka 2010, 13:21
Kirjoittaja Å
Jos saa ehdottaa, niin Tankka ehdottomasti haastatteluun! Hänellä, jos jollain luulisi riittävän jos jonkinmoista tarinaa kerrottavaksi vuosien varrelta. Se onkin sitten toinen juttu, että haluaako niitä julkisesti esiin tuoda...

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 25 Loka 2010, 15:45
Kirjoittaja multakassi
Taistolla vois olla muutama mehukas juttu kyllä vuosien varrelta kerrottavana. Ehkä jotkut pystys kertomaan julkisuuteenkin.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 26 Loka 2010, 10:20
Kirjoittaja tero09
Kommentteja viimeisimmästä Sport Makasiinista 25.10.2010? Torstaina mennään tekemään Tomi Heikkilästä pelaajakorttia ja se tulee sitten seuraavaan sport makasiinia, toinen ryhmä tekee myös pelaajakortteja, joiden pitäis kans valmistua ens viikon aikana.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 26 Loka 2010, 15:00
Kirjoittaja Pectus
Idea makasiiniin, loppuun tai sinne minne nyt sopis, top-5 taulukko viidestä viimestä pelistä pisteenkerääjien tehot, esim.

Jaatinen 6+1=7 +5
Suonpää 0+5=5 -1
Hölli 4+0=4 +3
Tuohilampi 1+2=3 +1
Saari 1+1=2 +2

Näkis kellä kulkee sillä hetkellä, jos ei itse ole huomannut.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 30 Loka 2010, 22:02
Kirjoittaja tero09
seuraavassa makasiinissa luvassa Toni Mäkiahon ja Markus Piispasen haastattelu!! sekä tomi heikkilän pelaajakortti

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 04 Marras 2010, 21:18
Kirjoittaja tero09
Nytte laitettiin sportin top 5 pistepörssi tohon uusimman makasiinin loppuun kun sitä kovasti pyydettiin :). Toivottavasti olette olleet tyytyväisiä sport makasiinin laatuun ja voin luvata sen, ettei sieltä mitään paskalaatuista makasiinia ikinä tulekaan ulos :DD

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 04 Marras 2010, 21:55
Kirjoittaja EH
tero09 kirjoitti:mitä vaasan sportin fanit haluaisivat nähdä sport makasiinissa. Ei muuta kuin palautetta tulemaan vaan! :)


Pelaajien valmistautumisesta otteluun voisi tehdä myös makasiinin. Esim. yksittäisen pelaajan seuraaminen aamupäivästä siihen hetkeen, kun kiekko putoaa jäähän. Toki voitte soveltaa tätä ehdotusta niiltä osin kuin resurssit ja mahdollisuudet antaa myöten. Varmasti on myös asioita ja tiloja, kuten pukuhune ennen peliä, mihin on lähes mahdoton päästä, mutta tässäkin kohtaa voitte soveltaa miten parhaaksi näette.

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 05 Marras 2010, 11:47
Kirjoittaja v70
Yleensäkkin seuran viikottaisesta tekemisestä,(harjoitukset,ottelut,seuranjohto,valmennus.)avoimuutta enemmänkin seuralta yleisöä kohtaan.Nythän se näyttää siltä että tää on meidän juttu ja maksava yleisö sekä todennäköisesti pienemmät tukijat saavat lukea pohjalaisesta mitä on tapahtunut.Yleisöähän ei halliin tule jos he eivät ole tietoisia mitä siellä tapahtuu.(Tamminenhan sanoi että maakuntiin jäi paljon ylimääräistä rahaa kun ei kaikkea kerkiä yksin tekemään.)

Re: Sport makasiini

ViestiLähetetty: 05 Marras 2010, 12:45
Kirjoittaja user123
tero09 kirjoitti:Edelleen odotellaan sitä PALAUTETTA. Sitä saa ihan rohkeasti antaa. Seuraavaa sport makasiinia aletaan editoimaan tänään ja jatketaan huomenna. Yritetään saada se tehtyä ennen ke vieraspeliä :). Seuraavassa makasiinissa luvassa sport-leki ja sport -u20 ottelun haastattelut sekä aaro peltosen pelaajakortti


Olisi mielenkiintoisaa käydä läpi pelaajien varusteita. Päällimäisenä ehkä mailan jäykkyys, käyryys ja tarinoita miksi mihinkäkin ollaan päädytty.

Luistinten liukupinnan pituus jne jne..

Meilkein kaikilla pelaajilla on aina omia väsäyksiä varustuksissaan, niin siitä voisi saada mielenkiintoisen jutun makasiiniin!

Hyvin on homma tähän saakka toiminut!