Sivu 1/1

Missä mennään Vaasa?

ViestiLähetetty: 30 Loka 2010, 18:19
Kirjoittaja nollamaali
Tänään Vaasan Maila ilmoitti luopuvansa sarjapaikasta taloudellisista syistä ja satsaa tulevaisuuteen omin voimin. Sport teki saman johtopäätöksen aiemmin. Vaasan Kiisto taistelee elämästään, Vasama - entinen suvereeni lentopallon naisissa majailee ties missä - no VPS säilytti paikkansa vaan ei vakuuta. Onko nyt niin, että kunnon sponsoroijia vaasalaisten iloksi ei löydy? Bisnestähän tämä on. Ja sen vuoksi yritykset ovat vahvasti liigassa mukana ja näkyvät. Mutta ketä kiinnostaisi muutaman sadan katsojajoukot? Toivon, että vaasalaiset ja lähialueen yritykset panostaisivat urheiluun enemmän ja runsaasti. Tuntuu, että Vaasan urheiluelämä on vetinen suo ja itseluottamus varsinkin johtokunnissa nollassa.

Re: Missä mennään Vaasa?

ViestiLähetetty: 30 Loka 2010, 20:07
Kirjoittaja HyperX
Se on tätä ku o kaupunginvaltuusto täynnä kukkahattutätejä. Ja muutenkaan ei täällä osata urheiluun panostaa.
Kaikkeen muuhun turhaan paskaan se tuki/raha menee.

Re: Missä mennään Vaasa?

ViestiLähetetty: 05 Marras 2010, 12:06
Kirjoittaja v70
HyperX kirjoitti:Se on tätä ku o kaupunginvaltuusto täynnä kukkahattutätejä. Ja muutenkaan ei täällä osata urheiluun panostaa.
Kaikkeen muuhun turhaan paskaan se tuki/raha menee.

Tukieurot on mitä on seuroille mutta eihän kaupunki omista jääkiekkoseuraa,sport on osakeyhtiö jonka PITÄISI tuottaa paperirahaa osekkeenomistajille mitä se ei ole tehnyt yhtenäkään vuonna.Olisi ihan mielenkiintoista tietää mikä on mestiseurojen palkkataso johtoportaassa ? Ja mistä yleensäkkin johtuu että vaasassa on melkein kahdeksansataatuhatta isompi budjetti tällekkin kaudelle kuin esim kouvolassa? Missä on silti paremmat halliolosuhteet.Tuntuu ikuiselta oravanpyörältä vaasassa syöttää lisää rahaa seuraan joka ei tuota MITÄÄN.

Re: Missä mennään Vaasa?

ViestiLähetetty: 05 Marras 2010, 13:46
Kirjoittaja multakassi
On se tuottanu sentään yhden mestismestaruuden.
Jääkiekko on bisneksenä erittäin huono muutenkin ja Mestis ei ole tässä poikkeus.

Kaupunki voisi tukea urheilua enemmän luomalla parempia hallitiloja esim. Jäähalli on aivan riittävä nykyiselle katsojamäärälle, mutta kyllä se kaipaisi modernia kosketusta eli sellanen 5-6000 katsojaa ja hyvät myyntitilat. Kaupunki ei tietenkään suoraan tee tuota, koska se on kuntayhtymän hallussa tuo jäähalli. Toiveita tietysti on, että jotain tapahtuu kun kaavakin on nyt kuosissa.

Luvattoman iso on sportin budjetti, mutta pitää muistaa sen sisältävän myös A-junioiri toiminnan. Muilla ei ole A:n SM:ssä mestisksestä joukkueita.
Siellä on yllättävän monta hallinnossa, jotka palkkaa saa, jos ei lasketa pelaajia.