Talous ja tulevaisuuden näkymät

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Talous ja tulevaisuuden näkymät

ViestiKirjoittaja Kopparöbo » 21 Joulu 2010, 18:14

Sport julkaisi osavuosikatsauksen ja hyvältä näyttää. Jos playareihin päästään ja edes muutama kotiottelu tulee niin roimasti plussalle ollaan menossa. Näin on suunniteltukin. Pessimistisemmät eivät olisi uskoneet väen löytävän hallille ilman ulkomaan kehäraakkeja.

Tästä on hyvä jatkaa mutta tuskallisen monta vuotta pitää tälla laillam taapertaa ennenkuin seuraava askel (=SM-Liiga) voidaan ottaa. Totuushan on se, että vaikka se yksi rimalaukaus oli Tamin kaudella uponnut niin liigassa ei oltaisi pelattu päivääkään.

SM-liigaan pääsee kyllä jos on pakka kunnossa.Tai ainakin niin, ettei sinne ole asiaa ellei se ole kunnossa. Ja se kunnossa olo tarkoittaa sitä, että millin SM-Liigaosakkeen lunastuksen jälkeen pitää löytyä taseesta rahaa pari milliä uskottavan joukkueen hankkimiseksi.

Osakepääomaa onkin jo korotettu mutta vielä pitäisi löytää kunnon satsaus, jotta voitasiin alkaa kartuttaa omaa pääomaa.

Nyt ollaan kovin epäkiitollisessa vaiheessa kun niska limassa paikataan aikaisempien vuosien vastuutonta taloudenpitoa.

Taloudenpidon hallintaan saattaminen tuo uskottavuutta ja sitten on varmasti helpompi saada osakepääomaankin lisäsijoituksia. Tähän astihan se on ollut vähän kuin olisi kaivoon vettä kantanut. Suuria olivat tulot mutta kun perälauta vuoti niin menot olivat vieläkin suuremmat.

Kiva kun mainosmyynti on kuitenkin edellisvuoteen jo nousussa. Ja kiinteät kulut roimassa laskussa.
Tie on oikea vaikka kivinen.

Kaupungin toivoisi vauhdittavan Kuntayhtymän halliremonttia. Hallin yleisötilat eivät mahdollista suurta oheismyyntiä. Kaupunki ei ehkä oivalla minkälainen markkinointivaltti olisi oma SM-Liigajoukkue.
(Onko siellä johdossa liikaa jalkapallomiehiä?)

A-junnut ovat edustuksen alla ja ovat syksyn ilopilleri. Mutta JuniorSportin C- ja B-juniorit pitäisi saada myös valtakunnan huipputasolle. Mitenkä se onnistuu?
Kopparöbo
 
Viestit: 195
Liittynyt: 27 Elo 2009, 12:10

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa