Kausi 2011-2012

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja etäfani » 22 Helmi 2011, 18:01

Nyt olisi jo aika aloittaa uuden kauden joukkueen pelaajien tiedottaminen, niin tekee muutkin joukkueet.
Olkoon Joensuu se huono esimerkki. jossa ei tehty ajoissa sopimuksia mestaruuden jälkeen karkasi joukkue ja tulos sen mukana.
Ketä siis ensi vuonna pelaa Vaasassa.
etäfani
 
Viestit: 47
Liittynyt: 06 Marras 2009, 10:02

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja puserokotka » 13 Maalis 2011, 00:33

Hienosti on kausi Sportilla mennyt. A saavutti tavoitteensa ja tärkein eli pelaajien kehitys jatkui osalla jopa yllättävän vahvana. Ykkösen kausi on saamassa hienon sinetin, jota tuskin kukaa uskoi kauden alussa. Pelaajistahan soppareita ei pahemmin ole solmittu. Kujanpää ottaa toivottavasti askeleet Mestiksen eliittiin ja Iloviidalle on pakko saada vakituinen pelipaikka.

Puurula/Peltonen/X
Suomalainen/Peltonen

Puurula jatkaa toivottavasti ja uskon, että jos Puurula jatkaa niin Aaro vaihtaa maisemaa. Jos Puurula ei jää niin Aaro ehdottomasti jatkoon.

Uitto-Taimi
Tuohilampi-Heikkinen
X-Koivisto
Lehtinen, Mäkinen, Kankaanpää

Immonen olisi hyvän kesän jälkeen kova tekijä. Jos jotain saa tuonne toivoa niin Kiekko-Vantaasta Lari Arima. Isokokoinen ja vahva omanpään isäntä. Tulisi varmasti olemaan fanien lempipelaaja. Koivisto on pystynyt pelaamaan Mestiksessä ja ansaitsee tämän kauden näytöillä pelipaikan. Mäkinen on saanut yllättävän vähän peliaikaa tällä kaudella. Ehdottomasti silti mukaan rotaatioon. Aalto on rajatapaus.

Jaatinen/X-(joku muu kuin Järvisen Masa)/Takala-Bergman
Hölli-Suonpää-Nabb/X
Piispanen-Kujanpää-Halava
Iloviita-Riska-Kiviniemi/Manninen
Pitkäjärvi, Nässlin, Östman, Suoranta

Ykkössentteriksi kävisi Takala. Jaatinen ja Nabb toivottavasti jatkavat, vaikka varsinkin Jaatisella alkaa olemaan viimeiset hetket lähteä yrittämään liigaan. Nabbin luulisi suuntaavan ulkomaille. Paikkaamaan liigasta kävisi Törmäsen vanhat tutut Saarisen Ossi ja Vauhkosen Olavi Jokereista. Loukkaantumisia mieluusti paikkaamaan omat junnut eikä Saaren Joonakset ja Heikkilän Tomit. Heikkilä, Fogström, Mörsky ja Sundman ovat samaa kaliiberia kun omat junnut. Ei nyt petetä oman juniorimyllyn käyneitä vaan annetaan rehellinen mahdollisuus paikata loukkaantumiset.
puserokotka
 
Viestit: 29
Liittynyt: 22 Joulu 2010, 00:33

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja etäfani » 16 Maalis 2011, 12:23

Itse näkisin pidemmän tähtäimen suunnitelmana pitää ainakin Peltosen, tämä kausi aika hyvä läpimurto ja varmasti kehittyy vielä. Puurulan taso on hyvä, mutta onkoo turhankin kallis, Suomalainen on aika pitkään vielä poissa ja mikä on taso sen jälkeen.
Puurula/Peltonen on hyvä kaksikko jos yhteishinta ei ole liikaa ja pelit 50/50 kaudella molemmille riittää pelejä.
Tuohilampi, Taimi ja muutama muu on nyt jo kalliimpia kuin olisivat olleet kuukausi sitten.
Ei kannattaisi liikaa venytellä sopimusten kanssa, muuten hinta nousee kokoajan.
etäfani
 
Viestit: 47
Liittynyt: 06 Marras 2009, 10:02

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja JanckerW » 16 Maalis 2011, 14:42

Kotkapaidoillahan on ollut jo lukuisia näytön paikkoja ja varmasti monet joukkueet pitävät jo ykköstykkejämme silmällä. Kannattaa siis varautua siihen, että tulemme menettämään ainakin muutaman tämän kauden parhaimmistostamme. Jaatinen on esimerkiksi aika varmasti lähdössä liigaan, jos sopimusta on tarjolla. Höllistä on vaikea vielä sanoa, hänen kannaltaan olisi ehkä hyvä kehittyä vielä kauden verran Vaasassa. Puurula-Peltonen kaksikko on hankala, niinkuin aiemmin tuli mainituksi, jos Puurula jatkaa (toivottavasti tekeekin) niin Peltonen tuskin jää. Nyt niitä sopimuksia pitäisi alkaa tekemään, ettei sitten jäädä ilman ratkaisuvoimia ensi vuodelle.

Hyökkäykseen tarvitaan maalintekijöita, ja pahimmassa tapauksessa saatamme jopa menettää kaksikon Jaatinen-Hölli, jotka tällä kaudella ovat kantaneet joukuetta maaleillaan. Nabbista en ole varma, mutta kuulemma huhuttu allsvenskaniin tai jopa elitserieniin. Bergman on myöskin epävarma. Halavan Mikaa haluaisin ehdottomasti nähdä ensi kautenakin kotkapaidassa, hän on esiintynyt loppuklaudesta erittäin hyvin, ja jos se viimeistelykin saataisiin kuntoon hiottua, niin maaleja varmasti tulisi. Hankintoja en osaisi sen kummemmin ehdotella, mutta jos nyt jotain saisi heittää niin Allsvenskaniss näyttäisi hyvin pärjäävän suomalainen Sami Sandell, sopimuskin tietääkseni loppuu tähän kauteen. Mies pelasi 09-10 kaudella 17 peliä LeKissä piste-per-peli tahtia. SM-liigastakin löytyy kokemusta. En sitten tiedä herran hintaluokkaa, mutta olipahan ehdotus. Toinen varteenotettava olisi Juha-Pekka Loikas. Pelaa Stavangerissa norjan liigaa hyvällä pistetahdilla. En tiedä kuinka halukas olisi siirtymään norjan sarjasta mestikseen, aina saa toki toivoa. Loikas pelaa pohjois-amerikan vuosiensa ansiosta myös hyvin fyysistä peliä hyökkäyspäässäkin. Varsinainen voimahyökkääjä. Loppuun voisin vielä heittää villin kortin, miten olisi Sportille jo ennestään tuttu Conny Strömberg? mies alkaa kyllä olla uransa loppuvaiheilla mutta päässyt loistavaan pistevireeseen tällä kaudella.

Puolustusosasto meillä on toivottavasti ensi kaudelle suhteellisen kunnossa. Taimille pitäisi ehdottomasti saada jatkosopimus. Samoin Uitolle. Siinä on puolustuksemme tukipilarit. Nykyisestä kokoonpanosta nostaisin esille myös Heikkisen ja Mäkisen. Heikkinen on näyttänyt osaavansa homman kovissa peleissä, ja Mäkinen tulee vielä kehittymään perusvarmaksi pakiksi. En yllättyisi jos hankintalistalla näkyisi nimi Jussi Pernaa, mise kun on ollut ajankohtainen jo Lukon heitettyä hänet ringistä. Haastatteluissa hän on sanonut harkitsevansa uran lopettamista. Toivotaan ettei näin käy. Toinen nimi minkä voisin peliin heittää olisi Kristian Näkyvä, perusvarma pakki joka jo ennestään on Törmäselle tuttu. Näitä Bluesin miehiä kun meillä jo muutenkin ravaa edestakaisin.

Maalivahtiosastosta sanoisin sen verran, etten usko Suomalaisen olevan valmis mestis-maalivahdiksi vielä, tämä kausi meni loukkaantumisen takia pilalle. Tarvitsemme luotettavan kakkosmaalivahdin Puurulan jatkaessa. Miten olisi ex-Sm-liigamolari Pasi Häkkinen? Viime vuodet on kulunut eurooppaa kierrellessä ja ikää kun alkaa tulla niin saattaisi olla jo Suomeen paluun aika. Tämä kausi on kulunut saksan 2. Bundesligassa maalivahtipörssin kärkisijoilla.

Jokatapauksessa toivon että ensi kaudelle saamme tehtyä nappihankintoja, ettei rahamme valu hukkaan, edullisia, mestis tai sm-liigakokemusta omaavia pelaajia.

Toivotetaan nyt tähän loppuun vielä onnea sportille illan peliin!
JanckerW
 
Viestit: 7
Liittynyt: 14 Maalis 2011, 16:46

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja EH » 16 Maalis 2011, 16:07

Taloustalkoot -teemalla jatketaan myös ensi kaudella! Edelleenkin vähän pelottaa (menneet vuodet kummittelee mielessä), ettei seuralta vaan mopo karkaa tämän kauden menestyksen takia. Tosiaan jäitä hattuun ja taloutta kuntoon myös tulevalla kaudella.

Kyllä kylmä tosiasia on, ettei tuossa joukkueessa kaikesta huolimatta ole montaa pelaajaa, joilla on kykyä vakiominuutteihin liigassa vielä tässä vaiheessa. Jos sieltä nyt joku liigaan lähtee, niin terve menoa vaan ja onnea tulevaan! Rahalla täälä ei pidä ketään yrittää pitää. Tässä ehkä yksi poikkeus. Huippumaalivahdin merkitys joukkueelle on huomattava, se on tällä kaudella nyt nähty. Yrittäisin pitää kiinni Puurulasta kynsin ja hampain. Tässä kohtaan yhteen pelaajaan kannattaa satsata euroja! Väärä paikka säästää.

Runko varmaankin tulee pysymään kasassa, tuohon on hyvä perustaa tuleva joukkue. Sen enempää en lähde nimiä heittelemään, mutta mahdolliset lähtijät olisi hyvä paikata ensisijaisesti omilla junnuilla/tämän kauden rigissä pyörineillä.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja Kipe » 27 Maalis 2011, 01:52

Mitään en Sportin tilanteesta tiedä, mutta mielenkiintoinen tämä rakennusprojekti tulee olemaan. On ihan varmaa, että jos nuori joukkue tulee puskista ja voittaa mestaruuden 2. tasolla (tässä Mestis), niin 1. tasolla (tässä SM-Liiga) herää kiinnostus pelaajiin ja kehittyvä pelaaja haluaa aivan taatusti pelata mieluummin SM-Liigassa kuin Mestiksessä.

Toisaalta on muistettava, että mestaruudellakin voidaan houkutella pelaajia takaisinpäin. Olisi periaatteessa ihan hyvä, jos ensi kaudella olisi vastaavanlainen joukkue kuin tällä kaudella, nuorta pelaajaa täynnä, mutta ei sillä vieläkään liigaan noustaisi.

Mielenkiintoista seurattavaa.
Kipe
 
Viestit: 80
Liittynyt: 13 Helmi 2011, 00:22

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja user123 » 27 Maalis 2011, 10:11

Haluaisin vähän keskustella jatkosopimuksista. Kausi oli loistava ja parhaiten kuvailisin joukkuetta jo alkukaudesta sanalla potentiaalinen. Kaikki ei yltänyt toivotulle tasolle ja seuraaville pelaajille tahtoisin jatkosopparit:

Peltonen
Puurula (Kunhan ei jouduta tarjouskilpailuun sm-liiga joukkueiden kanssa. Sitten voi tulla liian kalliiksi)

Heikkinen
Uitto
Taimi
Tuohilampi
Immonen (Vaan jos palkka on 2010-2011 suoritusten mukainen)

Suonpää
Mörsky
Kujanpää
Nabb
Bergman
Jaatinen (Vaan jos palkka on 2010-2011 suoritusten mukainen)
Riska
Järvinen
Halava

Alla olevat pelaajat ovat luultavasti ilmaisia tai ainakin melkein, joten siitä syystä voisi ottaa heidät tulevaan joukkueeseen:

Mäkinen
Fogström
Iloviita
Kiviniemi

Pois jättäisin Piispasen. Alkukaudesta näytti jo siltä että herrasta tulee Sportin paras maalintekijä. Näin ei käynyt ja loppukausi oli tosi vaisu. Tilalle terävä maalintekijä. Takala kanssa vaihtoon. Kun viileitä ratkaisuja tarvitaan kädet jäätyy. Juokkueeseen ei mahdu ei maaleja tekeviä hyökkääjiä. Manninen oli pelillisesti huono. Minkäänlaista pahanpojan mainetta ei saanut levitettyä mestiksessä. Allen otti vastustajasta kiinni kaulasta ja tyrmäsi yhdellä iskulla. Se oli pelätty kaveri!

Hyvä runko on kaudelle 2011-2012! Tämän vuoden alisuorittajat vain vaihtoon kunnon maalitykkeihin niin hyvää lupaa!!
user123
 
Viestit: 343
Liittynyt: 24 Maalis 2009, 17:43

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja EH » 27 Maalis 2011, 11:14

user123:en kanssa eri linjoilla Piispasen suhteen. Tuo Kujanpää-Piispanen-Halava -kentällinen olisi hyvä saada pidettyä kasassa myös ensi kaudella. Ei kahta sanaa siinä.

Jaatinen, ehdottomasti jatkoa. Samoin Puurula, ehdottomasti jatkoa ja kyllä tässä kohtaan siihen maalivahtiin kannattaa niitä euroja vähän enemmän sijoittaa. Sport ei olisi voittanut mestistä ilman Puurulan huippukautta. Maalivahti on "puoli joukkuetta" ja tässä kohtaa todella oli sitä esim. Jukuripyörityksessä.

Ehdottomasti tiukan euron linjaa PITÄÄ jatkaa, mutta hyvään maalivahtiin pitää silti satsata euroja. Aaro kasvaa siinä rinnalla voittavaksi maalivahdiksi.

Immonen on varmasti kohtuu hintava kaveri mestikseen, mutta koska on aina enemmän tai vähemmän rikki, kannattaa harkita tarkkaanmikä on vastine sijoitukselle. Kaukana huippukunnosta, eikä siihen koskaan pääse rikkinäisenä. Jos suostuu taloudelliseen vastaantuloon, mielellään jatkakoon täälä.

Suonpää, meidän luottomies, joka tällä kertaa pysyi terveenä läpi kauden! Varmasti jatkaa Vaasassa. En jaksa uskoa muuta.

Bergman, jäätävä ratkaisija, ensi kaudella taas astetta parempi. Robinjon kannattaisi jatkaa Vaasassa ja kehittyä rauhassa kohti liigaa tai Elitserieniä. Vaan malttaako...

A-junnut tässä enempi mietityttää. Seuran täytyy nyt pystyä paremmin hyödyntämään ja markkinoimaan tätä kokonaispakettia! A:n liigasta mestiksen huippujengiin matka on paljon lyhyempi kuin A:n liigasta liigajoukkueeseen.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja multakassi » 27 Maalis 2011, 11:55

Takala ja Suonpää on ns kotikylän poikia jo. Miksi ihmeessä Takala pois? Ei pistelinko, mutta tarvitaan me puolustava sentterikin.
Sentteriosasta olisi ihan hyvä, jos Järvisen tilalle saataisiin ns ykkössentteri.
Takala, Kujanpää, Suonpää ja Ykkössentteri. Noilla minä lähtisin.

Puolustus on selkeesti liian köykänen fyysisesti. Siksi osan vaihtasin, ja uskonkin sen muuttuvan. Kovat pelit kun alkoi niin Tuohilampi hyytyi eniten. Ei vaan pärjännyt samalla tavalla kuin runkosarjassa. Taimi paransi, vaikka edelleen hieman hasardia välillä pelaakin. Heikkinen on vielä nuori kaveri, mutta minä en hänestä oikeen tiedä. Uitto nyt vaan siksi, että pelas *sensuroitu* hienosti, eikä anna koskaan periksi.

Jaatinen ja Hölli hyytyi totaalisesti pelsuja vastaan. En usko, että heille on tuon perusteella kysyntää liigasta. Muutenkin Höllin löysäily välillä ihmetytti.

Se mitä haluaisin nähdä enemmän joukkueessa on fyysisyyttä. Ei mitään tappelijoita, mutta sellasia jotka osaa taklata miesten tavoin. Sellanen Tyrväisen tyyppinen kaveri vois olla ihan pro oikeesti.
multakassi
 
Viestit: 459
Liittynyt: 28 Tammi 2008, 13:20

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja v70 » 27 Maalis 2011, 13:04

Oikeastaan en vaihtaisi/laittaisi ketään pois vaan tohon pakettiin kovat vahvistukset niin pelaajamateriaali olisi riittävän laajaa /vahvaa ensikaudelle.Halpa ja hyvä joukkue jos tosissaan Haetaan liiga-nousua lähitulevaisuudessa niin miljoona pitää löytyä euroja pelaajabudjettiin lisää.Tää joukkue kasvoi kaudessa paljon ja siinä on kasvamisen varaa vielä paljon enemmän,Tähän kunnon täsmä hankinnat niin homma on kuosissaan ja pystytään haastamaan liigan-jumbotkin.Pelaajathan pelaa rakkaudesta lajiin eikä rahasta näin olen kuullut ja nämä nykyiset kotkat kyllä ansaitsevat jatkon jos vain haluaa.
v70
 
Viestit: 338
Liittynyt: 18 Loka 2008, 00:05

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja user123 » 27 Maalis 2011, 14:23

Pienet täsmennykset vielä kun en romaania viitsinyt aluksi kirjoittaa.

Puurula saisi ilman muuta olla joukkueen kallein pelaaja. Tosin tarkoitin sitä että jos liigajoukkue vie, niin sitten vie. Liigajoukkueet tarjoaisi varmaan puolet enemmän jopa kolmosmolarista..

Kehitykseen satsataan ja tulevan joukkuueen on oltava parempi kun edellisvuonna pelannut joukkue. Sen myötä kyllä haluaisin vaihtaa pari ukkoa. Jos talous sallisi, niin Jasko, Lähteenmäki tai Tyrväisen tasoisiin pelaajavahvistuksiin kannataisi satsata. Tämä tarkottaisi että kaikki ei veneeseen mahdu. Jos budjettia ajatellaan ei joukkueessa voi olla 40 äijää palkkalistoilla.

Filosofia on nuori ja kehittyvä joukkue. Eli jos olet nuori etkä kehity niin huono juttu. Se tarkoittaa myös sitä että jos kyseessä ei ole nuori pelaaja niin on oltava jo hyvä. Suonpää ja Puurula lienee olevan joukkueen vanhimmat ja kehitysta nuo ei enään tarvitse! Tosin Takala ei ole enään nuori, eikä kehity enään, eikä myöskään lähellekään yllä Suonpään tasolle. Jos siis joukkuetta on vuosittain parannettava niin jossain vaiheessa veikkaan että Takala putoaa kyydistä. "Puolustava" centeri tai ei niin +/- tilastot on joukkueen häntäpäästä. Kotikylän poika juu, mutta pitääkö oman pojan pelätä joukkueen kustannuksella? Näin juskus junnuna kun valkun poika piti päästä pelamaan kans.. Silloin ei joukkueella mennytkään niin hyvin..

Nyt vaan toivomaan että suurin osa lainasta olis historiaa..
user123
 
Viestit: 343
Liittynyt: 24 Maalis 2009, 17:43

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja Fantasiideri » 27 Maalis 2011, 15:12

Vaikka kausi on paketissa, niin konttorilla ei ole varaa uinua, vaan jatkolappuja pitää alkaa työstää pikaisesti. Toiveissa olisi mahdollisimman monta jatkoa. Rungon kasassa pitäminen auttaisi myös siinä, ettei peliä tarvitsisi hakea pitkälle syksyyn, kun Stögön systeemit olisivat porukalle jo entuudestaan tutut. Silti pientä vaihtuvuutta varmasti tulee ja siksi ajattelin tässä listata muutamia omasta mielestäni potentiaalisia pelureita lähinnä muualta mestiksestä ja alasarjoista, joita voisi kokeilla kalastaa ensi vuoden Sportiin. Oletuksena siis edelleen se, että mennään ns. matalalla profiililla.

Inkeröinen, Roki.
Fomin, Roki.
Kokkonen, Heki.
Hofer,Heki.
Niskakangas, Tuto.
Laine (T.), Tuto.
Pelkonen. Tuto
Jokila J, Saipa.
Laukkanen, D team.
Taipalus, D team.
Pelkonen tai Lahtinen D team (toinen näistä siinä tapauksessa mikäli huhut Takalan muutosta takaisin S-joelle pitävät kutinsa)
Piitulainen, Sapko.
Pehkonen, K-vantaa
Malinen, Jokipojat.
Eskelinen, Jokipojat.
Pitkänen, Jokipojat.

Tuossa muutamia omasta mielestäni nyky-Sportiin pelaajaprofiililtaan istuvia nimiä. Kovin on hyökkäyspainotteinen tuo listaus ja esimerkiksi Taipalus ja muutama muu saattaa kärkkyä liigapaikkaa. Suurella osalla yllämainituista liigasoppari ensi kaudeksi lienee kuitenkin utopiaa. A-junnujen sarjoista en edes yritä listata potentiaalisia nimiä, vaan luotan Stögön tietotaitoon tässä asiassa. Vaikka vaikea sieltäkin on joka kausi tuollaisia Taimia ja Tuohilampia kairata.
Fantasiideri
 
Viestit: 876
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 17:26

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja HyperX » 27 Maalis 2011, 16:36

Voisko olla mahdollista että katteltais pelaajia jotka esim. tänä vuonna oli pistepörssin top20 joukossa?
Esim. Lähteenmäki - Jukurit
Jekimovs - Jokipojat
Essen - SaPKo
Lintula - TuTo
Laine Tommi - TuTo
Memonen - K-Laser.. ym.
Lisäksi pari pakkia. Ilkka Kallioinen ja "Pablo" Järvinen?
Veskari tilanne on mahtava, jos Puurula ja Peltonen saa jatkopahvit. Paljoa ei tarvi joukkuetta muutella, nyt jo näyttää hyvälle, mutta se pari pakkia ja muutama maalitykki, niin sitte..
HyperX
 
Viestit: 322
Liittynyt: 22 Elo 2005, 17:18
Paikkakunta: Vaasa

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja Fedorov » 27 Maalis 2011, 16:46

HyperX kirjoitti:Voisko olla mahdollista että katteltais pelaajia jotka esim. tänä vuonna oli pistepörssin top20 joukossa?
Esim. Lähteenmäki - Jukurit
Jekimovs - Jokipojat
Essen - SaPKo
Lintula - TuTo
Laine Tommi - TuTo
Memonen - K-Laser.. ym.
Lisäksi pari pakkia. Ilkka Kallioinen ja "Pablo" Järvinen?
Veskari tilanne on mahtava, jos Puurula ja Peltonen saa jatkopahvit. Paljoa ei tarvi joukkuetta muutella, nyt jo näyttää hyvälle, mutta se pari pakkia ja muutama maalitykki, niin sitte..

Eli heti hyvän vuoden jälkeen alkaa mopo keulimaan, Pabloa en halua punaisessa paidassa nähdä, minimiehen aika alkaa oleen ehtoon puolella ja mitään uutta ei meille toisi ja varmasti kalliskin jos vertaa esim Taimeen ja pariin omaan junnuun.
10.03.2018
Fedorov
 
Viestit: 455
Liittynyt: 02 Huhti 2009, 21:01
Paikkakunta: Mustasaari

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja BussiKUSKI » 27 Maalis 2011, 17:14

Ennekuin mopot taas keulii niin todettakoon että 1/3 osa joukkueen vaihto (maksimissaan) olis optimoitua silloin saadaan osasta A-junnuista taas uutta nälkää ja nykyiset "junnut" ottaa lähtevien tähtien paikkoja

Lista ulkoa haettavaan on 2 pakkia ja 3-4 hyökkääjää joilla kaikilla tulee olla Mestis taso / lähes liiga.

Maalivahdeista vähintään Aaro tulee pitää ja puurula jos se vaan itse tahtoo.
Sportille kuuluu iso kiitos siitä, että pärjään täällä.
– Petteri Lindbohm
BussiKUSKI
 
Viestit: 988
Liittynyt: 01 Elo 2005, 15:03

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja Niksi » 27 Maalis 2011, 17:30

Nyt se korkki kiinni! Taimi on jo nyt Pabloa parempi, joten Pablolla emme tee yhtään mitään. Kaiken lisäksi yliarvostettu pakki.

Toiseksi: Seuraava kausi on yhtälailla välikausi, joten pidetään nyt ne jalat maassa.
Niksi
 
Viestit: 572
Liittynyt: 29 Loka 2007, 00:59
Paikkakunta: The Wasa City

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja vaasan sport » 27 Maalis 2011, 17:53

Niksi kirjoitti:Nyt se korkki kiinni! Taimi on jo nyt Pabloa parempi, joten Pablolla emme tee yhtään mitään. Kaiken lisäksi yliarvostettu pakki.


Nimenomaan. Ei hel*etissä sitä Ikan pilaamaa kääpiötä tänne. Eikö KooKoo-sarja todisatnut jo sen, että aika on ajanut Pablon ohi? Täysin käytännötön kovan karvauksen ja fyysisen pelin alla.

Taimin soppari on Sportille lottovoitto.
Kyynaamat myy maansa heti ku vähän ropisee.
vaasan sport
 
Viestit: 295
Liittynyt: 02 Maalis 2007, 16:23
Paikkakunta: Vaasa

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja puserokotka » 27 Maalis 2011, 18:24

HyperX kirjoitti:Voisko olla mahdollista että katteltais pelaajia jotka esim. tänä vuonna oli pistepörssin top20 joukossa?
Esim. Lähteenmäki - Jukurit
Jekimovs - Jokipojat
Essen - SaPKo
Lintula - TuTo
Laine Tommi - TuTo
Memonen - K-Laser.. ym.
Lisäksi pari pakkia. Ilkka Kallioinen ja "Pablo" Järvinen?
Veskari tilanne on mahtava, jos Puurula ja Peltonen saa jatkopahvit. Paljoa ei tarvi joukkuetta muutella, nyt jo näyttää hyvälle, mutta se pari pakkia ja muutama maalitykki, niin sitte..


Noniin eli katsellaan taas vanhoja pistepörssejä samalla lailla kuin Jokereissa Virmasen aikana? Tälle tielle iso ei. Meillähän on se uusi maalitykki Halavassa, joka treenaa niitä läpiajoja koko kesän ja tekee 20 kaappia ensi kaudella. Hölli tekee toiset 20. Piispanen tekee 15. Kujanpää nostaa tasoaan loistavaksi kakkossentteriksi. Tuohilampi tulee kehittymään ensi kaudella varmaksi yleispakiksi. Koivisto ottaa vakiopaikan ja niin edelleen.

Henri Fomin RoKista olisi loistava kaappaus ja samantien 2+1 sopimus kouraan. Saa pelata yli-ikäisenä A-junnuissakin. Niksin jatkoajassa hehkuttama vanhempi Fogström olisi ykkössentterinä loistava ja siihen plus maalivahtiin voisin laittaa vähän enemmän paukkuja. Aiemmassa viestissäni mainitsemani Saarisen Ossi(pelasi loistavan alkukauden Törmäsen ollessa apuvalmentajana Jokereissa) ja Vauhkonen ovat ihan realistisia eteenpäin haluavia pelaajia. Pakeista tosiaan Ariman Lari(-90) on pelannut jo Mestistä KiVassa ja Uiton oppipoikana kasvaisi uudeksi Uitoksi, joka olisi karvan isompi ja ilkeämpi. Taimen kaltaista kiekollista pakkia en näe realistisesti olevan saatavilla ainakaan ASM:stä. Koivistohan on pistepörssissä ollut korkealla tällä kaudella. Niko Tuhkanen(-88) HeKi/Pelicanssista on ymmärtääkseni myös lähtökuopissa ja tänne sopisi erittäin hyvin. Tehnyt tällä kaudella jo 5+13 27:ssä pelissä.

Kannattaa tosiaan muistaa, että tällä tasolla harvempi elää kiekosta ja suuri osa muiden joukkueiden tähtipelaajista asuu perheineen paikkakunnillaan ja he käyvät päivätöissä. Tällaisia ei saada kuin rahalla ja se kulttuuri on toivottavasti haudattu nyt vihdoin ja viimeinen Sportissa(niinkuin se on Jokereissakin Kekäläisen tulon jälkeen;). Faksi on kuulemma laulanut ja toivottavasti saadaan mielenkiintoinen porukka kasaan Mestikseen, ASM ja BSM(!). Uskottavuuttahan tämä mestaruus toi organisaatiolle roimasti ja nyt tähän junnutaktiikkaan jopa uskotaan!

e. Olisiko J-T Appelista vielä pelimieheksi tänne?
puserokotka
 
Viestit: 29
Liittynyt: 22 Joulu 2010, 00:33

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja multakassi » 28 Maalis 2011, 14:05

No siis Koivisto ja Lehtinen näyttäisi olevan potentiaalia pakkeja lähtijöiden tilalle.
Iloviidalla on sopimus, joten siinä lienee yksi tulija jo ensi kauden mestispeleihin. Sen lisäksi Kujanpää ja joitain muitakin.
Joillekkin on varmasti tarjottu jo jatkoa, mutta koska niitä julkistetaan? Nyt on pahinta aikaa ja joudutaan taas odotteleen pitkälle kesään, ennenkuin joukkue oikeasti alkaa hahmottua.

Kauteen pitäisi lähteä mun mielestä taas samalla ajatuksella kuin edelliseenkin. Unohdetaan mestaruus, eikä lähdetä suoraan puolustamaan sitä vaan oikeasti haastamaan muut ja tavoittelemaan sitä. Sama asia, mutta eri tavalla katsottuna.
multakassi
 
Viestit: 459
Liittynyt: 28 Tammi 2008, 13:20

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja tommi » 28 Maalis 2011, 17:55

Eiköhän nuo kokeneet palkkasoturit oo nähty jo? Maalivahti saa olla vähän kalliimpi, mutta miksi muuten vaihtaa toimivaa strategiaa? Samalla linjalla vaan nyt eteenpäin. Mielenkiintoisia nousevia nimiä esim. Fomin, Kokkonen, Piitulainen. 2v sopparia vaan käteen kaikille

I Halava, Suonpää, Piispanen
II Kujanpää, "Kokkonen", "Piitulainen"
III "Fomin", Hakomäki, Riska
IV Suoranta, Mörsky, Kiviniemi, Iloviita

"Taimi"-Heikkinen
Tuohilampi-Uitto
Koivisto-Lehtinen
Mäkinen, Kankaanpää

Puurula, Peltonen, Suomalainen
tommi
 
Viestit: 816
Liittynyt: 01 Elo 2005, 16:51
Paikkakunta: Vaasa

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja SuperHockey » 28 Maalis 2011, 18:51

Viktor Fagerhed mahtuis edustukseen heittämällä... Pitäis ehdottomasti päästä edes pari peliä näyttämään...
Second place is the first loser.
SuperHockey
 
Viestit: 88
Liittynyt: 24 Syys 2008, 19:49

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja hocky spoårt » 28 Maalis 2011, 19:27

On aika vaikea potkua joku ulos tämän kauden joukkueesta. Jos ei lähte muualle niin ehdottomasti Nabb mukana, Takala nipi napi.

Puurula/Peltonen
------------------
Jaatinen-Suonpää-Hölli
Halava-Kujanpää-"Fomin"/Piispanen
"Hietaharju"-"Hakomäki"-Iloviita
Mörsky-Riska-Kiviniemi/Fogström/A-junnut

E.Heikkinen-Taimi
Tuhilampi-Uitto
Koivisto-Mäkinen
------------------
Lehtinen-Kankaanpää
hocky spoårt
 
Viestit: 110
Liittynyt: 15 Maalis 2011, 18:33

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja EH » 28 Maalis 2011, 21:52

Mielenkiintoista, että Henri Mannista ei kukaan vielä maininnut. Jokaisessa menestyvässä joukkueessa pitää olla yksi Manninen. Hänen roolinsa erityisesti Jukurit -sarjassa oli todella tärkeä. Tylsytti täysin mm. Flinckin, jonka sai keskittymään epäoleellisiin ja hermoilemaan. Hyvä joukkue rakentuu erilaisista rooleista ja Mannisella on oma tärkeä roolinsa joukkueessa. Myös ensi kaudella.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja Squirrel » 28 Maalis 2011, 22:48

En tiedä, onko Puurula tehnyt jo jatkopahvin, mutta kuten joku sanoi, että jos Puurula jatkaa Aaro lähtee ja toisinpäin.

Puurula ei ole liigatason maalivahti ja eikä hänen torjjunnoilla nousta liigaan. Aaro sen sijaan osoitti omaavansa kykyä ja hänen avullaan liiganousu tulee mahdolliseksi. Mun mielestä Puurula kannattais päästää takasin sinne Kalajoen Junkkareihin ja antaa vastuuta Aarolle, jotta on valmis sitten aikanaan. Suurempi menetys Aaro olisi kuin Puurula.
Te voitte lähtee
Squirrel
 
Viestit: 13
Liittynyt: 24 Maalis 2011, 21:09

Re: Kausi 2011-2012

ViestiKirjoittaja vätys » 29 Maalis 2011, 08:59

Squirrel kirjoitti:En tiedä, onko Puurula tehnyt jo jatkopahvin, mutta kuten joku sanoi, että jos Puurula jatkaa Aaro lähtee ja toisinpäin.

Puurula ei ole liigatason maalivahti ja eikä hänen torjjunnoilla nousta liigaan. Aaro sen sijaan osoitti omaavansa kykyä ja hänen avullaan liiganousu tulee mahdolliseksi. Mun mielestä Puurula kannattais päästää takasin sinne Kalajoen Junkkareihin ja antaa vastuuta Aarolle, jotta on valmis sitten aikanaan. Suurempi menetys Aaro olisi kuin Puurula.


Minkä puun takaa seurasit Sportin taivalta playoffeissa?
Aarolla oltais jääty jo LeKi sarjaan ja nämäkin hyvät pelit/rahat saamatta.
"elämä on vain pieni osa jääkiekkoa"
vätys
 
Viestit: 73
Liittynyt: 13 Huhti 2008, 10:04
Paikkakunta: vaasa

Seuraava

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot], pekki ja 9 vierailijaa