pelaajapolitiikka

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

pelaajapolitiikka

ViestiKirjoittaja undertaker » 12 Heinä 2012, 21:01

kyllä täytyy sanoo,et kovin surkeesti nyt hoidetaan tätä suonpää casee.on hieman tylyy kohteluu johdolta,mies on monet vuodet pistäny kroppaa likooon seuran puolesta ja paljo kertoo seura uskollisuudesta tuokin ,että vaihtoehdot
on lopettaminen tai jatkopahvi sportiin..joskushan tietysti kaikkien urat loppuu,mutta kovaa joukkuetta ollaan nyt kyllä kasaamassa jos peten tasoselle pelimannelle ei pelipaikkaa/aikaa ole löytymäs.taispa tuomas takala tapauski joitain vuosia sitten päättyä hieman tylysti seuran puolelta.panee vaan kannattajan näkökulmasta miettiin et onko minkään arvosta kannattaa seuraa joka kohtelee tylysti pelimiehiä jotka seuran värien puolesta taistelleet vuosia..
undertaker
 
Viestit: 112
Liittynyt: 18 Loka 2008, 23:33

Re: pelaajapolitiikka

ViestiKirjoittaja EH » 13 Heinä 2012, 13:31

Törmänen kyllä hyvin miehekkäästi ilmoitti heti kauden jälkeen Takalalle, ettei hänen palveluksilleen ole enää käyttöä Sportissa. Eli aivan eri tavalla hoidettiin se case kuin tämä Suonpään tapaus.

Mutta kuka sitä nyt kehtaisi mestiksen yhdelle parhaista senttereistä sanoa naamatusten, ettei sulle ole meillä enää käyttöä. Mutta toivottavsti tämä tarina saa onnellisen lopun eli sopparin. Se on ainakin satavarmaa, että tämän episodin jälkeen Pete uhkuu näyttöhaluja enemmän kuin koskaan.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: pelaajapolitiikka

ViestiKirjoittaja kieku » 13 Heinä 2012, 20:16

Kyllähän Pete sen on kuullut jo alkukesästä ettei edelliskauden hinnalla Sport tarvitse palveluja.,Pete itsekkin tiesi keväällä sen.
Nyt vaan yritetään hintaa ylös ja vedotaan Rintajoupin sponsori rahaan
kieku
 
Viestit: 558
Liittynyt: 13 Tammi 2006, 16:40
Paikkakunta: vaasa

Re: pelaajapolitiikka

ViestiKirjoittaja multakassi » 16 Heinä 2012, 16:58

Onhan se tuollaisen 30v perheellisen ja ehkä asuntovelallisen aika hankala pärjätä jollain 1500e kk. Nuoret pelaajat tulee halvalla, kun ei ole moisia velvotteita.
Hankalaksi tilanteen tekee se, että se 2500e/kk mitä nyt jossain on kirjoteltu palkkatoiveeksi on jo hemmetin kova mestiksessä.

Paras olisi, jos Pete jostain kaivaisi palkanmaksajan. Ennenkin on firmat maksanu pelaajan palkan tarvittaessa.

Kyse ei ole siis siitä, ettei paikkaa joukkueesta löytyisi jos finanssiasiat vain kohtaisi.
multakassi
 
Viestit: 459
Liittynyt: 28 Tammi 2008, 13:20


Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot], pekki ja 8 vierailijaa