Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 04 Tammi 2013, 17:15

On aika avata tälle oma otsikkonsa. Kannattajana minua pöyristyttää ja oksettaa oman joukkueeni ja Mestiksen lippulaivan Vaasan Sportin nokkamiehen lausumat siitä, että Sportille on ok mikäli sarjaan rahdataan korealainen joukkue ilman että sen täytyisi sinne klaarata tiensä ilman urheilullisia perusteita. Samaan aikaan oikeutetusti on jo monta vuotta vaadittu rehellisesti avointa SM-liigaa. Eihän tässä Heikki Hiltunen ole mitään logiikkaa. Miten voit olla vaatimassa ja toivomassa rakkaalle seurallemme ja mestikselle kunnioitusta liigasta, jos et ole valmis sitä antamaan Suomi sarjassa tavoitteellista toimintaa rakentaville, urheilullisesti ylöspäin pyrkiville joukkueille!? Toivon että sinussa on miestä vastaamaan. Kuten olet huomannut niin lausumasi on tuomassa lokaa Sportille niin omilta kannattajilta kuin muiden jääkiekkoa seuraavien taholta. Onko tämä tavoitteellisen Sportin etu? Nyt faktat pöytään, kiitos!!!
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1020
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja EH » 04 Tammi 2013, 19:32

Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 05 Tammi 2013, 10:46

Hei kiitos kysymyksestä ja palautteesta.
Mahdollisen ulkomaalaisen joukkueen mukaantulo Mestikseen ei olisi millään tavalla viemässä pois mahdollisuutta nousta suomi-sarjasta Mestikseen.

Mitä tulee Sportin kantaan Mestiksen joukkueiden lukumäärästä pitkällä tähtäimellä , olemme vastanneet virallisesti että Sport näkisi mieluiten Mestiksen 10 joukkueeen ammattilaissarjana.
Olemme myös ensisijaisesti olleet sillä kannalla että mestiksen joukkuemäärä ensi kaudella olisi 12 joukkuetta ja että Mestikseen ei tulisi ottaa muita kuin karsintojen kautta nousevia, Mestis-lisenssiehhdot täyttäviä joukkueita. Toissijaisena vaihtoehtona olemme olleet 13 joukkueen ja Korean kannalla tietyin ehdoin. Viimeiseksi vaihtoehdoksi näistä kolmesta mahdollisesta asetimme 14 joukkueen Mestiksen jossa voisi tietyin ehdoin pelata aiemmin julkisuudessakin olleet ulkomaalaisjoukkueet tietyin ehdoin.

Sarjaseurojen hallituksen varapuheenjohtajan roolissa olen ilmaissut että tietyin ehdoin ulkomaalaisjoukkue(et) voitaisiin minun mielestäni ottaa mukaan Mestikseen.

Sport ei ole mukana eikä myöskään ole kysytty mukaan mihinkään "kapinaryhmään" emmekä koe sellaista toimintaa millää tavalla ammattimaisena taikka mielekkäänä, joten tulemme pysymään tällaisten hankkeiden ulkopuolella ja neuvottelemaan asioista oikeissa elimissä ammattimaisesti ja asiaan kuuluvalla vakavuudella pitäen mielessä niin Sportin kuin koko Suomi-kiekonkin edun.

Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi :)

Heikki
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 379
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja Prudden » 05 Tammi 2013, 14:22

Toivottavasti tuo Sportin pitkäntähtäimen mielipide Mestisen kehityksestä ei tarkoita, että Sport itse pelaisi pitkällä tähtäimellä Mestistä, vaan kaikki fokus olisi jo ensi kaudella realistinen liiganousutavoite. ;)
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja Rocco » 05 Tammi 2013, 16:11

Törkeää edes harkita mitään korealaisia tai virolaisia joukkueita mukaan. Sportin tulee taistella Mestiksen kärkijoukkueena sen eteen, että Liiganousu tehdään helpommaksi ja mahdolliseksi, ettei Mestiksestä tule enää yhtään enempää farmisarjaa. Taitaa vaan $$$ vilkkua silmissä, kun tällaisia lausuntoja edes kehdataan mainita tai heittää eetteriin.
Rocco
 
Viestit: 281
Liittynyt: 01 Elo 2005, 22:12

Re: Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja BussiKUSKI » 05 Tammi 2013, 17:35

Kiitos Heikki

Äärimmäisen loistavaa toimintaa Hiltuselta tulla foorumiin ja kertoa kantansa, valitettavasti vastaukset kannattajien puolelta näyttää olevan normaalia tasaista laatua.

Toivottavasti saamme Heikistä toistuvan keskustelukumppanin, sillä se olisi erittäin tervettä ja kehittävää koko toiminnan kannalta.
Sportille kuuluu iso kiitos siitä, että pärjään täällä.
– Petteri Lindbohm
BussiKUSKI
 
Viestit: 988
Liittynyt: 01 Elo 2005, 15:03

Re: Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 05 Tammi 2013, 17:58

Kiitos esiintulosta. Millä tavoin Korean tai Viron maajoukkueet brändäävät Mestistä kohti ammattilaissarjaa? Onko jatkossakin mielestäsi hyväksyttävää että rahalla päästään tulemaan sarjaan? Mitkä ovat nämä TIETYT EHDOT/TIETYIN EHDOIN, joista mainitset useasti? Nyt tarvitaan läpinäkyvyyttä sillä niin suurta hämmennystä, mielipahaa ja surullisuutta tämä keissi on saanut aikaan sarjamme suurjoukkueen toimintatavoista.

En hyväksy edelleenkään tällaisten jääkiekon kehitysmaiden rahtaamista Mestikseen. Keskittyisin niihin toimiin, joilla sarjasta saataisiin aidosti mielenkiintoinen. Jääkiekon kannattajat sen tietävät. Keino ja ainoa oikea tapa on saada farmiseurat pois tästä sarjasta sekä aito ja rehellinen karsintasarja ilman poppaskonsteja liigaan, mielellään Ruotsin mallin mukaisesti. Tässä on työsarkaa, jossa toivon Sportin monen muun kannattajan tavoin olevan mukana etunenässä. Linjaustesi mukaanhan liiga on myös Sportin tavoite.
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1020
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja EH » 08 Tammi 2013, 18:01

Ensinnäkin, kiitos Heikille esiintulosta tällä foorumille. Arvostamme!

Jos se vain Heikille sopii, niin ehdottaisin, että avattaisiin kokonaan oma ketju teemalla "kysy Heikiltä". Hän voisi sitten välistä käydä vastailemassa kysymyksiin, joihin haluaa vastata.

Mutta tänään kaikkia kuohuttava asia on tuo liigan mahdollinen sulkeminen. Olisi hienoa jos Heikki voisi meille kertoa mitä hän tilanteesta tällä hetkellä tietää.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja Prudden » 08 Tammi 2013, 18:05

Heino idea EH:lta. Toivottavati tämä onnistuisi ja sopisi Heikillekin.

Siirrän myös samalla tämän viestini tuolta toisesta threadista tänne, jonne se paremmin sopii...

Sportin johto, Hiltunen etunenässä voisi jälleen lisätä hieman tiedottamista, niin päästäisiin eroon kaikenmaailman huhuista.

Näitä asioita ainakin eri medioissa, foorumeilla ym. Kyselty.
- pelaajien loukkaantumistilanne. Koska je ketkä palaamassa (Jämsä voisi vähän valaista)
- onko tehty jotain päätöksiä mahdollisista lisähankinnoista tai niiden välinjättämisestä
- miten Sport suhtautuu mahdollisesti sulkeutuvaan ligaan
- tätä Viro/ Korea tilannetta voisi avata hieman lisää Sportin kannalta, kun nyt on hiukka ristiriitaista tietoa ( tarkoitan Pohjalaisen juttu vs Hiltusen kommentit lauantaina hallilla)
- missä mennään tällä hetkellä taloudellisesti / ollaanko budjettivauhdissa
- Hiltunen voisi myös ampua väitetyt/spekuloidut Sportin liigaannousuun tähtäävät kabinettipäätökset. Tai vaihtoehtoisesti vahvistaa ne
- puhuttiin syksyllä tosiaan kovasti jo tällä kaudella liigaannousuyrityksestä. Kaikki tekeminenhän voidaan tällaiseksi luonnehtia ylimalkaisesti, mutta missä mennään oikeasti nyt ja....


- koska Sportin nousuprojektilla on deadline nousemiselle? Kait jokaisella projektilla pitää olla selvä päämäärä? Muuten se ei ole projekti, vaan ylimalkainen maksavan katsojan kusetuspuhe.


Kiitos etukäteen!!
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Sportin ja Heikki Hiltusen kanta

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 09 Tammi 2013, 00:29

Täällä on loistavia kysymyksiä. Toivotaan että seurajohto vastaa kannattajien huutoon ja tulee läpinäkyvästi kertomaan Sportin tilanteesta, näkymistä ja tavoitteista sekä kertoo rehellisen kannan sarjajärjestelmiin. Toivottavasti seurajohdossa ymmärretään kahden suuntainen vuoropuhelu ja sen tärkeys. Tänään ei tule enään vastausta, entäpä huomenna?
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1020
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki


Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa