Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Fantasiideri » 09 Helmi 2013, 20:08

Vaikka tämän illan matsia on vielä muutama minuutti jäljellä, niin vastustaja on selvillä. Vastaan luistelee viime kauden finaalivastustaja Jokipojat. Itse olisi mieluusti ottanut tuon kakkospaikan, mutta itsehän se sössittiin muualle. Nyt sitten istutaan bussissa. Kaiken kaikkiaan Jokipojat on sopinut vastustajana Sportille tällä kaudella erittäin hyvin, sillä se on ainut joukkue, joka ei tällä kaudella runkosarjassa kyennyt meidän kotkalaumaa kaatamaan. Myös lähihistoriassa ollaan parit finaalit tahkottu joensuulaisia vastaan ja lopputulos on aina ollut sama: Sport on poistunut kaukalosta voittajana. Silti runkosarjalla ja aiemmilla peleillä ei tässä vaiheessa ole mitään väliä, vaan välieräpaikasta käydään varmasti kunnon kapina. Jokipoikien kärkiosaaminen (Ranta-Rajala-Karevaara) on parhaimmillaan jos ei sarjan parasta, niin ainakin kirkkaimman kärjen tuntumassa. Tuota kolmikkoa ei saa päästää ns. flow-tilaan ja sanomattakin lienee selvää, että boksista pitää pysyä poissa. Varsinkin, kun meidän av-pelaaminen ei nyt varsinaisesti ole häikäissyt. Jos jotain saisi tosiaan toivoa, niin ainakin tuo erikoistilannepelaaminen olisi toivottavasti pikkuisen paremmin kohdillaan kuin viime peleissä. Lisäksi laukauksia pitäisi saada enemmän maalintekosektorilta. Nyt laukaisukarttoja tutkimalla huomaa, että Sportin laukaukset tulevat usein viivasta tai kulmista, eikä sieltä mistä maalit pääsääntöisesti tehdään.

Veikkaan, että sarjasta tulee erittäin tasainen (6 tai 7 matsia). Uskotaan nyt omiin kuitenkin kaikista viime aikojen pettymyksistä huolimatta sen verran, että Sport kääntää sarjan lopulta itselleen kotietunsa ja leveämmän materiaalinsa turvin. Uskon myös, että tässä parissa tällä kaudella paljon parjattu maalivahtipeli kääntyy meille. Peleistä tulee Jokipojat tuntien erittäin kuumia ja todennäköisesti joensuulaiset pyrkivätkin fyysisellä pelillä horjuttamaan Sportia. Toivottavasti kovuus pysyy kuitenkin tällä kertaa sääntöjen puitteissa, eikä mahdollisia välieriä ajatellen puoli rosteria lopeta kauttaan tähän puolivälieräsarjaan.

Sana on vapaa.
Fantasiideri
 
Viestit: 876
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 17:26

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Kalevi » 09 Helmi 2013, 21:07

Jokipojat on pelannut vajaalla miehistöllä pitkin talvea, mutta nyt näkyi saaneen telakalta jalkeille koko olennaisen miehistönsä. Kun keskiviikkona Jokipojat tulee Kuparisaareen, vain Lehikoinen lienee poissa (pelikiellossa). On kyllä parempi porukka kuin sarjataulukko näyttää. Tilastot näyttää Sportille tältä kaudelta pisteitä 11-1, mutta ei näitä pelejä tilastoilla voiteta. Jokipojat näyttää olevan vähän maalivahtiensa mukana ailahteleva joukkue.
Elämän tärkein asia on puutarhanhoito - eikä sekään ole niin tärkeää
Kalevi
 
Viestit: 82
Liittynyt: 27 Helmi 2007, 23:05
Paikkakunta: Koillis-Savo

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja HyperX » 09 Helmi 2013, 21:16

Eiköhän joensuu vie sarjan puhtaasti 0-4. Varsinki jos jatkavat näinkin surkeaa ja halutonta peliä.
Ihme täytyy tapahtua jos finaaleissa, tai edes välierissä pelataan. Niin surkeaa oli tämänkin iltainen peli.

EIKÖ LIIGA KIINNOSTA!!?
HyperX
 
Viestit: 322
Liittynyt: 22 Elo 2005, 17:18
Paikkakunta: Vaasa

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja MrMacmanaman » 09 Helmi 2013, 21:48

Sportin pelitapa on epäonnistunut täysin. Kaikki vastustajat tietävät, miten meitä vastaan pelataan ja meidän peli hajoaa täysin, koska yksilöt eivät ole riittävän hyviä. Jokipojat tulee voittamaan puolivälierät. 0-4 ei ole kovin kaukaa haettua.
MrMacmanaman
 
Viestit: 835
Liittynyt: 13 Syys 2011, 20:12

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Mailapoika » 09 Helmi 2013, 22:12

Ei se pelitavasta ole kiinni, kurittomuudesta ja pelitavan puutteesta.
Räpsän lähtölaskenta on alkanut, jokipojilta turpiin ja kotiin sinne Savonlinnaan mä voin ostaa bussilippun.
Mailapoika
 
Viestit: 109
Liittynyt: 24 Maalis 2012, 14:10

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja aikalisä64 » 10 Helmi 2013, 01:51

kaikki putket katkeavat joskus, niin tulee käymään Sportille tässä tiukassa sarjassa tänä keväänä. Jokipojilla on täysi rosteri kasassa ensimmäistä kertaa koko kaudella, vihdoin tuntuu myös peli loksahtaneen uomiinsa. Leveyttä piisaa siinä missä Vaasalaisillakin, joten ennakkoasetelmat hienoon ja viihdyttävään ottelusarjaan ovat olemassa. Toivotaan tuomarityöskentelyn olevan sen arvoista, että ottelut ratkaistaan rehdisti pelaamalla. Vertailu hyökkäyspäässä joukkueiden kesken on tasaväkistä, erikoistilanne pelaaminen menee Joensuulaisille nykyvalossa. Puolustuspäästä sen verran, että tasaista on sielläkin. Maalivahti osastolla Sportti on näin etukäteen vahvempi. Pienet marginaalit joka tapauksessa tässä sarjassa ratkaisevat. Semmoinen kutina kuitenkin on, että Jokipojat on todella saanut pelinsä kasaan ja se tulee näkymään sarjan edetessä Vaasalaisillekkin. Fyysisesti Jokipojat varmasti pelaa, mutta ei sahaten omaa oksaansa. Meille kaikille faneille on siis edessä play-off viihdettä kahden perinteisen seuran iskiessä "sapelit" vastakkain! Pistepörssissä on molemmilla kaksi pelaajaa top-20:ssä, tosin Rajala teki yli kahden pisteen keskiarvolla palattuaan sairastuvalta ja olisi terveenä ollessaan voittanut koko höskän. Räsäsen puheet oli eilen omituisia esim. YV:n osalta, on kuulema tässä vaiheessa kautta aikaa laittaa ko. ongelma kuntoon?!...ajankohta ja ratkaisupelien läheisyys vaan mietittyttävät, että eikös sen pitäisi olla jo kunnossa tässä vaiheessa kautta?
http://www.youtube.com/watch?v=NhNZKDumI2M,
Viimeksi muokannut aikalisä64 päivämäärä 10 Helmi 2013, 18:29, muokattu yhteensä 1 kerran
aikalisä64
 
Viestit: 5
Liittynyt: 10 Helmi 2013, 01:28

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Fantasiideri » 10 Helmi 2013, 17:44

Tässä kun on yksi yö funtsittu tätä otteluparia, niin olen loppujen lopuksi ehkä ihan tyytyväinen, että vastaan tärähti Jokipojat eikä Hokki. Jokipojat on enemmän yhden viulun joukkue kuin Hokki ja uskon, että pimentämällä Ranta-Rajala-Karevaaran ollaan jo aika vahvoilla.

Mä en jaksa olla ihan niin pessimistinen, että uskoisin tämän menevän lumierin Jokipojille. Meillä on tässä parissa ihan täydet saumat mennä jatkoon. Pidän ensiarvoisen tärkeänä, että erityisesti ensimmäinen kotiottelu onnistuttaisiin kääntämään voitoksi. Tämän joukkueen henkinen tila ei varmasti ole tällä hetkellä paras mahdollinen ja pari tappiota alkuun saattaisi kyllä katkaista selkärangan. Vastaavasti parilla voitolla heti kärkeen voitaisiin saada mukavaa boostia myös jatkoon. Toivottavasti Sport saisi tässä ottelusarjassa aikaan myös ns. likaisia maaleja maalin edestä ripareista etc. Tuntuu, että tällä kaudella Sportin maaleista iso osa on tullut todella hienojen kombinaatioiden päätteeksi ja varsinaisia "playoff-maaleja" ei ole juurikaan tehty. Nyt on sitten korkea aika mennä sinne maalin eteen ja hakata niitä ripareita sisään. Pelaajista esimerkiksi Jesse Laaksosen on syytä kunnostautua tässä ja fyysisessä pelissä, jotta saa perusteltua paikkansa pelaavassa kokoonpanossa.

Aika lailla ympäripyöreä sarja. 6-7 matsia vaikuttaa todennäköiseltä.
Fantasiideri
 
Viestit: 876
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 17:26

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Fantasiideri » 11 Helmi 2013, 20:37

Jahas. Otteluparin 4. matsi on sitten aikaistettu maanantaille, jotta vältettäisiin päällekkäisyys Katajan korismatsin kanssa. Hillitön ottelutahti kyllä matkustamisineen. Alkaa jo fyysinen kuntokin näyttelemään roolia tuossa tahdissa. Joensuulaiset vaikuttivat ainakin viime kaudella kovakuntoiselta ryhmältä ja luotan siihen, että myös meidän 4-ketjun rotaation auttaa tuossa kuormituksessa.
Fantasiideri
 
Viestit: 876
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 17:26

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Fantasiideri » 13 Helmi 2013, 21:48

Tärkeä ensimmäinen kiinnitys otettu suht tasapainoisella esityksellä. Paljon parjatut Virkkunen, Nabb ja Laaksonen Sportin parhaimmistoa tänään. Hyvä, että alemmistakin ketjuista löytyi tänään onnistujia. Laitinen maalilla oli jäätävä. Perjantaina jatkuu.
Fantasiideri
 
Viestit: 876
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 17:26

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja spector » 13 Helmi 2013, 21:53

Hyvä,tasapainoinen esitys .

Puolustus täysin yllättäen varma,toki pieniä paniikinmaisia hetkiä ottelussa oli mutta niinhän niitä aina on.

Joensuu oli itselleni yllättävän vaisu....vai oliko se sitten Sportin hyvyyttä?

No...maratonin ensimmäinen kilometri on juostu...vielä on pitkä matka edessä.

Toivottavasti puolustus jaksaa sillä voittoisan joukkueen perusta on kaikesta huolimatta aina vain se pitävä puolustus.
spector
 
Viestit: 2126
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Tramal » 13 Helmi 2013, 22:00

Laitinen pesi Rautiolan puhtaasti 4-0. Huomioitavaa on myös Nabbin peli, alkaako vanha vertymään kun aurinko nousee korkeammalle. Tästä on hyvä jatkaa, mutta pää pois pilvistä, tämä on vasta alussa.
Isi on vireessä! (Antero Mertaranta, Jääkiekon MM-kisat 2007)
Tramal
 
Viestit: 86
Liittynyt: 01 Helmi 2013, 23:39
Paikkakunta: Vaasa

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja -06- » 14 Helmi 2013, 20:37

Ensimmäinen hyvä ottelu sitten jumala tietää koska. Siitä on ollut jo niin kauan että hyväkin ottelu tuntui loistavalta. Eli ihan perus peli vielä. Pari tyhjää maalia mistä ammuttiin ohi, 3-4 turhaa jäähyä ja 3-4 vaarallista läpiajoa omiin. Mutta tollaista kiekkoa voi jo katsoa!!
-Punavalkoiset,Vaasan ylpeydet, ollaan hokkisportti Vaasasta-
-06-
 
Viestit: 449
Liittynyt: 25 Maalis 2012, 02:51

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja EH » 14 Helmi 2013, 21:46

Mistä näitä kaksi yhden hinnalla lippuja saa ostettua etukäteen? Etäkannattajana en ainakaan Kotkanpesästä lähde niitä hakemaan....
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja MrMacmanaman » 14 Helmi 2013, 22:23

EH kirjoitti:Mistä näitä kaksi yhden hinnalla lippuja saa ostettua etukäteen? Etäkannattajana en ainakaan Kotkanpesästä lähde niitä hakemaan....

Luulisin, että saa vain ottelupäivänä siitä pihalla olevasta kopista.
MrMacmanaman
 
Viestit: 835
Liittynyt: 13 Syys 2011, 20:12

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja EH » 15 Helmi 2013, 09:23

MrMacmanaman kirjoitti:
EH kirjoitti:Mistä näitä kaksi yhden hinnalla lippuja saa ostettua etukäteen? Etäkannattajana en ainakaan Kotkanpesästä lähde niitä hakemaan....

Luulisin, että saa vain ottelupäivänä siitä pihalla olevasta kopista.


Ok kiitos tiedosta.

Olisi tietysti toivottavaa, että Sport jo uutisoinnin yhteydessä kertoisi, miten ja mistä nämä liput saa ostettua. Ainakin jos halutaan sinne hallille myös niitä uusia naamoja.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja torspo » 15 Helmi 2013, 10:50

EH kirjoitti:
MrMacmanaman kirjoitti:
EH kirjoitti:Mistä näitä kaksi yhden hinnalla lippuja saa ostettua etukäteen? Etäkannattajana en ainakaan Kotkanpesästä lähde niitä hakemaan....

Luulisin, että saa vain ottelupäivänä siitä pihalla olevasta kopista.


Ok kiitos tiedosta.

Olisi tietysti toivottavaa, että Sport jo uutisoinnin yhteydessä kertoisi, miten ja mistä nämä liput saa ostettua. Ainakin jos halutaan sinne hallille myös niitä uusia naamoja.


Seuran uutisessa lukee seuraavasti "Hyvät kannattajat, lauantaina 16.2 pelattavaan kolmanteen otteluun Sport - Jokipojat, S-Etukortilla kaksi lippua seisomakatsomoon yhden hinnalla. Nyt on siis hyvä syy napata kaveria hihasta ja tulla yhdessä otteluun. Liput myynnissä lauantaille jo nyt. Tarjous koskee ainoastaan uusia ostoja. Tarjousliput vain jäähallilta!
".

Eli liput jo myynnissä. Ei vasta lauantaina hallilla.

Tänään taas mennään. Uskotaan siihen, että parantunut työmoraali on voimissaan myös tänään ja se tuottaa hedelmää kuten keskiviikkona. Paljon oli joukkueen asenne muuttunut muutamassa päivässä. Hienoa! Tasonnostajia oli laajalla rintamalla, esim. Nabb, Virkkunen, Laaksonen jne.

Pariviikkoa sitten manasin koko jengin ja odottelin lyhyttä kevättä. Keskiviikon peli oli lupauksia antava ja toivon todella, että joudun perumaan aiemmat puheeni lähitulevaisuudessa.

Tänään seurataan Kotkan liitoa streemin kautta. Toivottavasti Kepit, Anvia ja muut tahot saavat palikat järjestykseen ja streemi toimii moitteettomasti (selittelyjä on ollut jo tarpeeksi). Ja huomenna hallille hakemaan mahdollisesti jo kolmas kiinnitys.
torspo
 
Viestit: 106
Liittynyt: 10 Huhti 2009, 22:18

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Hossa » 15 Helmi 2013, 11:22

torspo kirjoitti:Tänään seurataan Kotkan liitoa streemin kautta. Toivottavasti Kepit, Anvia ja muut tahot saavat palikat järjestykseen ja streemi toimii moitteettomasti (selittelyjä on ollut jo tarpeeksi).


Ei kai Kepit ja Anvia ole Joensuusta tulevasta streamista vastuussa...? Mutta joo toivotaan kotkan liidon jatkumista. Ensimmäisten pelien perusteella niin Jukureissa, Sportissa kuin Kookoossakin oli jo vallalla play offien odottelua viime aikoina. Otteet tuntui terävöityneen yhdessä yössä kun oli kunnolla panosta pelissä.
Hossa
 
Viestit: 429
Liittynyt: 20 Maalis 2007, 20:50

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja torspo » 15 Helmi 2013, 11:59

Hossa kirjoitti:
torspo kirjoitti:Tänään seurataan Kotkan liitoa streemin kautta. Toivottavasti Kepit, Anvia ja muut tahot saavat palikat järjestykseen ja streemi toimii moitteettomasti (selittelyjä on ollut jo tarpeeksi).


Ei kai Kepit ja Anvia ole Joensuusta tulevasta streamista vastuussa...? Mutta joo toivotaan kotkan liidon jatkumista. Ensimmäisten pelien perusteella niin Jukureissa, Sportissa kuin Kookoossakin oli jo vallalla play offien odottelua viime aikoina. Otteet tuntui terävöityneen yhdessä yössä kun oli kunnolla panosta pelissä.


http://www.mestistv.fi/ sivuilla lukee seuraavaa: "MestisTV on palvelu, jonka kautta voit seurata Mestiksen otteluita suorina videolähetyksinä. MestisTV:ssä on jokaisella seuralla oma lähetyskanava, jonka kautta he voivat tehdä lähetyksiä. Seurat vastaavat itse lähetysten tuotannosta ja hinnoittelusta."

Sivun alareunassa komeilevat KepiSystems:n ja Anvian logot. Asiakasrekisteria ylläpitää Anvia, Kepit Systems tehnyt ohjelman jolla MestisTV pyörii ja ymmärtääkseni Anvian palvelimet tässä mukana.

Mutta tämä ei kuulu tähän ketjuun, joten lopetetaan tähän.
torspo
 
Viestit: 106
Liittynyt: 10 Huhti 2009, 22:18

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Hossa » 15 Helmi 2013, 13:16

torspo kirjoitti:
Hossa kirjoitti:
torspo kirjoitti:Tänään seurataan Kotkan liitoa streemin kautta. Toivottavasti Kepit, Anvia ja muut tahot saavat palikat järjestykseen ja streemi toimii moitteettomasti (selittelyjä on ollut jo tarpeeksi).


Ei kai Kepit ja Anvia ole Joensuusta tulevasta streamista vastuussa...? Mutta joo toivotaan kotkan liidon jatkumista. Ensimmäisten pelien perusteella niin Jukureissa, Sportissa kuin Kookoossakin oli jo vallalla play offien odottelua viime aikoina. Otteet tuntui terävöityneen yhdessä yössä kun oli kunnolla panosta pelissä.


http://www.mestistv.fi/ sivuilla lukee seuraavaa: "MestisTV on palvelu, jonka kautta voit seurata Mestiksen otteluita suorina videolähetyksinä. MestisTV:ssä on jokaisella seuralla oma lähetyskanava, jonka kautta he voivat tehdä lähetyksiä. Seurat vastaavat itse lähetysten tuotannosta ja hinnoittelusta."

Sivun alareunassa komeilevat KepiSystems:n ja Anvian logot. Asiakasrekisteria ylläpitää Anvia, Kepit Systems tehnyt ohjelman jolla MestisTV pyörii ja ymmärtääkseni Anvian palvelimet tässä mukana.

Mutta tämä ei kuulu tähän ketjuun, joten lopetetaan tähän.


Ok, ilmeisesti ovat sitten tosiaan muuallakin vastuussa. Minun tietämättömyyttä.
Hossa
 
Viestit: 429
Liittynyt: 20 Maalis 2007, 20:50

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja torspo » 15 Helmi 2013, 21:38

Ei näytä Sportin peli toimivan. Liikaa istutaan box:ssa ja ylivoima on luokatonta. Aikaa toki jäljellä ja huomenna uusi peli. Mutta ei näytä onnistuvan kaksi hyvää peliä peräkkäin.
torspo
 
Viestit: 106
Liittynyt: 10 Huhti 2009, 22:18

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja tomba99 » 15 Helmi 2013, 22:07

Jep. Melkoista kuraa koko peli.. Ukoilla ei meinaa kasetti kestää yhtään, ihan liikaa jäähyjä. Kun ei vaan kaikkea voi laittaa dumareiden piikkiin ja sehän tiedetään, että paskasti ne aina viheltää. Kyllä pelaajien pitäisi tuo linjattomuus tietää.

Tähtipakki #74 taisi olla ainakin neljän sportin päätyyn tehdyn maalin aikana kentällä. Olisiko A-junnuissa pakkia koittamaan Mestis vauhtia?? Onko kellään tietoa koska Pelkonen kykenee pukemaan varusteet niskaansa?

No toisaalta jos kotona aina voitetaan tällä kierroksella niin se riittää... Toki kaikki mahdollinen lepoaika taitaisi olla tarpeen. Jotenkin voitontahto puuttui?! Tai siltä peli näytti.

Mutta huomenna uusi päivä, tupa täyteen ja punaista päälle ja ääntä. Jos ei äijille peli maistu niin yleisökin voisi poistua ennen päätössummeria.
tomba99
 
Viestit: 19
Liittynyt: 26 Tammi 2010, 18:53

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Tramal » 15 Helmi 2013, 22:26

Että sellainen peli. Hermo ei Spåralla pitänyt, kun jokipo vähän väliä pökki ja hieroi nenää, noihin ei vain sais mennä mukaan. Oli Spårallakin mahdollisuus tehdä ylivoima maaleja, kuin se lopun yksi. Mutta kun ei, niin ei. Ehkä liikaa pelataan Pekkalalle paikkaa, vaikka hyvä vetäjä onkin. Mutta noi siniviiva vedot on kuitenkin aina vähän tuuristakin kiinni uppooko. Jokipo oli tänään vaan parempi kaikessa, sillä sipuli. Huomenna uusi päivä, hallilla nähdään!
Isi on vireessä! (Antero Mertaranta, Jääkiekon MM-kisat 2007)
Tramal
 
Viestit: 86
Liittynyt: 01 Helmi 2013, 23:39
Paikkakunta: Vaasa

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja kena1908 » 15 Helmi 2013, 22:34

Voi hyvät hyssykät mitä peliä meidän SPORA tänään esitti.
Joensuulaiset ei olleet noin hyviä vaan meidän sankarit oli niin huonoja ku vaan olla voi.

Tuomareita ei voi syyttää jos tahto ja motivaatio on poissa. YV pelaaminen?? koko kauden on Räsänen kehunut että pitää vielä vähän fiilata...- voi ...ttu. Surkeinta mitä koskaan olen nähnyt
Sportin historian aikana.

Kyllä alkaa usko hiipuun tollasen esityksen jälkeen. Edelleen sitä mieltä että valmentaja olisi pitänyt vaihtaa jo kauan sitten ja samoin se henkilö joka pelaaja hankinnoista vastaa.

Tottakai urheiluun kuuluu huonot päivät ja tappion karvas kalkki,kokemusta on joo.

Peliä on kiva kattoo ja nauttia jääkiekosta vaikka omat sitten häviääkin mutta tuollainen esitys!

Hyi hitto! Hävetkää pojat

Tuskin viittin huomenna Kuparisaareen astella.
kena1908
 
Viestit: 28
Liittynyt: 01 Maalis 2011, 10:10

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja Mustakotka » 15 Helmi 2013, 22:48

Winners never quit & quitters never win. Kena taitaa kuulua siihen samaan luuseriporukkaan kuin Sportin jätkät? Olihan peli huomattavasti heikompaa kuin keskiviikkona, mutta ei se nyt mitään huonointa ikinä ollut. Edes ylivoima.

Mutta antakaa paukkua vaan. Tappion tuomaa ketutusta lievittää huomattavasti nämä kommentit täällä. =)
Mustakotka
 
Viestit: 325
Liittynyt: 07 Huhti 2008, 17:02

Re: Puolivälierät 2013: Sport-Jokipojat

ViestiKirjoittaja aikalisä64 » 15 Helmi 2013, 22:57

Jokipojat oli parempi pelin joka osaalueella, myös maalivahdit mukaan luettuna. Räjähdysherkkä tunnetila on joukkueiden välillä, tälläisessa tilanteessa pitäisi yläkerran kestää paineet. Helppo arvata kumman matka on lyhempi Vaasaan, etenkin kummalla ne todelliset paineet huomisessa ottelussa on. Jokipojilta joka tapauksessa huima parannus ed. matsista, Kuparisaaren kuparinen rikki ja kotietu susirajalle.
aikalisä64
 
Viestit: 5
Liittynyt: 10 Helmi 2013, 01:28

Seuraava

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa