Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin nyt.

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin nyt.

ViestiKirjoittaja BussiKUSKI » 18 Helmi 2013, 22:41

Eiköhän tämä ole tässä, Räsänen sä voit pakata hokkaris ja lähteä.
- kiitos viimekaudesta mutta ei tästä tule mitään.

Ei tuossa sun ns. Pelikirjassa taida olla muutakuin selityksiä ja vanhoja muistoja.
- sinänsä harmittaa avata tää ketju mutta kun homma ei toimi niin se ei vaan toimi

Edit: korjataan otsikkoa koska noin yksiselitteistä tämä ei ole, mutta jotain pitää tapahtua nyt eikä huomenna.

Uskon ettei tämäkään sota ei ole hävitty, mutta jotain on tehty väärin ja valmentajana sinä (Räsänen) olet vastuussa peluutuksesta.
Viimeksi muokannut BussiKUSKI päivämäärä 19 Helmi 2013, 16:05, muokattu yhteensä 5 kertaa
Sportille kuuluu iso kiitos siitä, että pärjään täällä.
– Petteri Lindbohm
BussiKUSKI
 
Viestit: 989
Liittynyt: 01 Elo 2005, 15:03

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja EH » 18 Helmi 2013, 23:00

Rakentavaa kritiikkiä:

Ylivoima on ollut luokatonta. Kenen idea oli ulostaa Suonpää? Toissakauden paras pelaaja runkosarjassa. Kiistaton sellainen (valmentajana Törmänen). Kyseenalaistan vahvasti valmennuksen tässä kohtaa: "Suonpäälle ei löydy roolia joukkueesta". Väitän että valmennus ei osannut hommaansa Peten kohdalla. Haastan seurajohtoa nöyrtymään ja kutsumaan Peten takaisin.

Omat pojat projekti petti tällä kaudella. Vaikea syyttää ketään tästä, mutta ensi kaudelle soppari vain niille, jotka sen oikeasti ansaitsevat.

Kuka kasaa meidän joukkueen ensi kaudelle? Löytyykö oikeasti osaamista ja ammattitaitoa? Kivelän piti olla huippuhankinta - pelaaja. joka osaa oikeasti pelata! Jo kauden alussa oli havaittavissa että nyt ollaan mahdollisesti epäonnistuttu. Kesken kauden on vaikea enää reagoida kesän virheisiin.

Onko meillä oikeasti minkäänlaista osaamista/suhteita hankkia pelaaja/pelaajia ulkomailta? Sitä rumaa ja isoa kanukkia odotellessa, joka putsaa maalinedustan.

Tässä muutama sekava ajatus näin alkuun :)

ps. En ole vaatimassa mitään typeriä potkuja valmentajalle. Soppari on ja pysyy ja hyvä niin.
Viimeksi muokannut EH päivämäärä 18 Helmi 2013, 23:26, muokattu yhteensä 1 kerran
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 18 Helmi 2013, 23:06

En tiedä olisko oikein että Räpsä lähtis. Mutta onhan toi peli nyt paskaa voi elämän kevät. Ei meidä Sport voi/saa olla näin haluton, mauton ja väritön. Jätkät on kontallaa jokaisesta pikkutöyssystä ja Räpsä ei kykene herättelemään. Kuka rakensi tämän joukkueen? Luulen että sormi osottaa omaa poikaamme Jämsää. Hohhoijakkaa, hävetkää koko joukkue koutseja myöden.
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1020
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja Fantasiideri » 18 Helmi 2013, 23:10

Kyllähän joukkueen kokoamisessa on kiistatta tehty selviä virheitä. Minäkin olisin Suonpäälle jatkolappua tarjonnut, mutta ei tämä nyt yhteen Peteen kaatunut. Tuo joukkue ei jotenkin kasvanut joukkueeksi tällä kaudella. Tuo on nippu yksilöitä, jotka kyllä sinällään ovat monet ihan taitavia, mutta se viimeinen puristus ja halu pelata joukkueelle tuosta uupuu. Myös se voittamisen nälkä loistaa kyllä poissaolollaan. Kaiken kaikkiaan tässä kaudessa on paljon yhtäläisyyksiä kauteen 2009-2010. Esimerkiksi tuon Pekkala-Jalo-tutkaparin kanssa kävi näissä playoffeissa sama efekti kuin parin kauden takaisen Dickenson-McGregor kanssa jne.
Fantasiideri
 
Viestit: 876
Liittynyt: 08 Huhti 2009, 17:26

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja v70 » 18 Helmi 2013, 23:16

Ei toi nyt ihan räpsän vika ole ?? Pelaajat kentällä pistää itseään likoon,mitä kyllä sportin kaverit ei tänäänkään tehnyt.Tässä on vielä peli jäljellä(ainakin)kyllä pelaajat on huonoja tällä hetkellä siellä kentällä ei toimi oikeestaan kuin maalivahtipeli.Täytyy ihmetellä missä on meidän maalintekijät silloin kun niitä tarvitaan ?
v70
 
Viestit: 338
Liittynyt: 18 Loka 2008, 00:05

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja tomba99 » 18 Helmi 2013, 23:23

Hei haloo..
Ei nyt kaikkea voida räsäsen piikkiin laittaa. Muistelkaamme taaksepäin kuinka foorumilla huudeltiin omia kasvatteja! Puhtaita papereita lähinnä ovat riska ja nabb, muista ei ole ollut mihinkään. Ja niin peukutettiin Virkkustakin, no loukkaantumisella voi olla oma osuutensa ja pelannut kuitenkin ihan ok vaikka tehot puuttuukin.

Ja mikä tuota tähtipakki Konttista vaivasi ihan unella tänään. No toki muukin joukkue.

Sanokaapa ketä te odotatte valmentamaan?? Mä katsoisin Räsäsen uusitun pelikirjan ensi kaudella ja onhan sekin pitkäjänteisyyttä kun pidetään sama valkku.

Ei joka vuosi voi voittaa. Ja eihän yleisöäkään ole kiinnostanut tulla hallille tällä kaudella!
Yleisömäärä vaikuttaa vaan suoraan talouteen ja teidän isoihin ja kalliisiin ulkkareihin..

Kaikki valittajat tuokaa 10 kaveria torstaina hallille. Nythän ne pelit vasta alkaa... Kannustetaan nyt vielä ja itketään sitten kun loma alkaa.

KIITOS HEI
tomba99
 
Viestit: 19
Liittynyt: 26 Tammi 2010, 18:53

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja Mailapoika » 18 Helmi 2013, 23:39

Ei tässä mitään vaihtoehtoa varmaankaan haeta, selkeää parannusta. Räsänen joukkueestaan vastaa, jos joukkue pelaa näin on valmentajan tehtävä muutoksia tai myönnettävä kyvyttömyytensä purkaa tilanne.
Mailapoika
 
Viestit: 109
Liittynyt: 24 Maalis 2012, 14:10

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja t.m.a.l » 19 Helmi 2013, 01:05

Lomille lompsis! Ei tule kolmea voittoa putkeen, joten voi alkaa miettiä ensi kautta ja uusia kujeita. Tämä oli jo kauan aikaa sitten haistettavissa loppusyksystä jo. Kuritonta liian hidasta hyökkäämistä ja surkeaa yhteispeliä pelaajilla ei mene kemiat yhteen. Siihen kun vielä pisteeksi i:n päälle laittaa velton valmentajan, joka ei osaa prepata ja piestä pelaajia henkiseen kasvuun jokaiseen otteluun, niin tulos on tässä.

Oikeastaan en haluaisikaan Sportin voittavan mitään tällaisella pelaamisella. Kyllä jos kannua tavoitellaan niin pitää pystyä pyörittämään peliä edes prskele minuutti hyökkäyspäässä, tai tekemään vaikka edes prskele viiden Y-V:n välein maali, tai edes purkamaan kiekko A-V:llä edes prskele sentin verran keskialueelle mielummin kuin vastustajan lapaan. Tai pitäisi päästä lähtemään hyökkäyksiin edes pikkasen useammin eikä jäädä ruikut housuissa syöttelemään pakki-pakki syöttöjä, kunnes vastustaja jälleen karvaa kiekon miljoonannen kerran ja hulabaloo on omassa päässä valmis. Tai pitäisi pystyä voittamaan edes puolet aloituksista sekin on ontunut koko kauden.

Sportin pelaajat on tällä hetkellä niin kipsissä ja kuin peura ajovaloissa paniikissa, tuntuu välillä etteivät itsekään tiedä minne kiekko pitäisi nyt pukata. Paljon asioita mitä pitäisi ensi kautta ajatellen korjata, (melkeinpä kaikki osa-alueet)

Muutamia pidettäviä pelaajia ensi kaudelle:

Jalo-ehdoton pelintekijä
Konttinen-osoittanut kiekoolisen pakin taidot
Nabb-hyvä mies kun saa veroisiaan kylkeen
Uitto-kapteenille ominainen taistelija
Iloviita-tekee arvokasta TYÖTÄ
Gröndahl-alkaa olla huippupakki (ehdoton keeper)
Tuhkanen-perusvarma
Riska-kiintiö "likainen"
Halava-oikea mies kylkeen niin toimii
Mörsky-taitava, mutta pitäisi saada veli samaan ketjuun
Laitinen-hyvä maalivahti, joka joutunut kärsimään omien huonosta pelaamisesta
Kiviniemi-ansaittu paikka
Heikkinen-kokenut sporttilainen

Loput vessanpöntöstä alas ja uutta huippuverta tilalle Huom. Mukana myös runkkarin kultakypärä joka on liian veltto tekemään mitään muuta kentällä, paitsi lämätä osaa that's it.

Tilaukseen: Hölli, Jaatinen,Famulare, Kivimäki, Kokkala, Taimi (näitä liigaan nousseita voisi muutenkin kytätä, jos eivät näytöt ekan kauden jälkeen miellytä) ja sitten pari kappaletta väkisinmakaaja pakkia a'kaks metriä ja sata kiloa kappale. Niin ka kova pelimies Fogström mikä päästettiin karkuun!

Tollasen tyyppisellä reseptillä vois olla jotain raitaa jopa karsinnoissa. Vielä kun Räpsälle heittäis jotain kofeiinitaplettia tipalla pelien aikana suoneen nii awot!
Viimeksi muokannut t.m.a.l päivämäärä 19 Helmi 2013, 08:37, muokattu yhteensä 1 kerran
t.m.a.l
 
Viestit: 201
Liittynyt: 11 Joulu 2012, 00:11

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja Prudden » 19 Helmi 2013, 01:30

Katotaanko nyt kausi loppuun ensin, enne ku laitetaan kenenkään päätä pölkylle?
Onhan tämän kauden Sport kyllä ollut kokoajan yksilöitä täynnä joukkueen sijasta.

Ehkä tämä on hyväksi vaan, jos tiputaan jo nyt. Tuleepa selväksi, että näillä lanteilla ei mihinkään liigaan mennä, eikä Mestiksen voittaminen niin helppoa olekaan. Ei sinne kyllä mitään varmaa polkua ole muutenkaan, mutta kyllä joukkueen pitää dominoida mestistä, jos meinaa tosissaan haastaa liigan heikoimman. Koskahan senkin päivä nähdään, että Vaasassa OIKEASTI satsataan hyvään joukkueeseen? Ei varmaan koskaan. Aina jotain toivotaan, toivotaan pelaajia, jotka eivät edes liigaan mahtuisi.

En ole siis myöskään irtisanomisen kannalla, mutta kyllähän Räsäselläkin on paikka päivittää pelikirjaansa ensi kaudelle. Jos nyt tiputaan, saadaan ainakin hyvissäajoin alkaa keskittyä ensi kauden joukkueen rakentamiseen. Toivon koko sydämmestäni, että näitä riippakiviä, kuten Hakomäki, Iloviita, Laaksonen, Tuhkanen ym. Ei joukkueessa nähdä, vaan oikeasti hyviä pelaajia heidän tilallaan.
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja Prudden » 19 Helmi 2013, 11:44

En edelleenkään ole, yön nukuttuani Räsästä ulostamassa. Jos näin kuitenkin kävisi, ehdottomasti Kari Heikkilä takaisin hänen tilalleen.
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja ARPAKUUTIO » 19 Helmi 2013, 11:53

Mitään ei oo vielä hävitty! Ottelusarja kesken niin kauan taistelu jatkuu ku viimeses pelis kellot pysähtyny ja pilli soinu!Sit voi kattoo miss mennään..Vaikeeta on ja vaikeemmaks menee jos kannattajat kääntyy omiaan vastaan kesken pelien.Tortaina halli täyteen ja käännetään peli,ei oo helppoo mut johonki sitä pitää uskoa vaikka si ihmeisiin!
EMME KOSKAAN LUOVUTA!!
ARPAKUUTIO
 
Viestit: 10
Liittynyt: 21 Helmi 2012, 23:50

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja HyperX » 19 Helmi 2013, 12:25

"Emme koskaan luovuta!" Joo fanit on tätä mieltä, mutta näkeehän sen et jotku pelaajat on jo luovuttanu. Niillä on jo sopimukset jonnekkin muualle. Tulee mieleen tamin viime kausi tällä, kun yht yllättäen joku d-team tuli ja pudotti sportin puolivälieris.
Sillonkin esim. dickenson ja mcgregor hallitsi runkosarjas, mutta kuinka kävikään ratkaisupeleissä, olivat täysiä lapasia koska olivat saaneet sopimukset muualle. Näköjään sama tilanne nyt, kun kattoo esim. Pekkalaa ja Jaloa.
HyperX
 
Viestit: 322
Liittynyt: 22 Elo 2005, 17:18
Paikkakunta: Vaasa

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja kena1908 » 19 Helmi 2013, 12:56

Tiettyä yhtäläisyyttä löytyy tämänhetken pelistä verrattuna kauteen 2009-2010 ko se olikin, Dickenson & mcgregor tyliin - ei pelihaluja tai ei kiinnostanut. Hyperx on huomannut saman asian. Tota just kavereitten kaa TV-ääres eilen funtsattiin. Ärsyttävää katsella ku sellainen
tunne iskee et ei välii enää ku on jo soppari taskussa.
En tiedä onko näin ja enkä ole kuullut huhujakaan mutta fiilis tulee semmoinen.
Muistan sen D-team ottelun vieläkin. Oli kurjaa katseltavaa.

Jos osa porukasta pelaa sellaisella fiiliksellä niin se ei voi olla vaikuttamatta muihinkin pelajiin.

No en tiiä, yksi peli ainakin on jäljellä ja siinä voi, huom! voi tapahtua ihan mitä vaan.
Katsotaan se ja itketään sit yhres eikö?
kena1908
 
Viestit: 28
Liittynyt: 01 Maalis 2011, 10:10

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!

ViestiKirjoittaja Hossa » 19 Helmi 2013, 16:36

Prudden kirjoitti:Ei sinne kyllä mitään varmaa polkua ole muutenkaan, mutta kyllä joukkueen pitää dominoida mestistä, jos meinaa tosissaan haastaa liigan heikoimman.


Tämä varmaan viittaa Kärppiin kaudella 1999-2000:
Runkosarja:
1. Kärpät 48 42 3 3 285-91 87 (vastaa nykypisteissä 129-132 pistettä, Pelicans kaatui voitoin 3-1.)
2. Sport 48 31 5 12 190-116 67 (vastaa nykypisteissä 98-103 pistettä)

Mutta toisaalta silloin kun päästiin 2009 Ässien kanssa 'maalin päähän' ei todellakaan dominoitu (ja vaikka silti oli kallis joukkue):
1. Jokipojat 45 27 2 5 11 156-101 90
2. Sport 45 25 5 2 13 145-104 87

Olisko sellainen maaginen raja 110 pistettä 48 ottelun mestiksestä, jolla liigajoukkue varmasti joutuu koville. 100 pisteen joukkuekin vois onnen kera riittää.

Näihin satsauksiin kommentoisin sen verran että kannattaa myös muistaa sekin että nyt me vielä maksellaan pois sitä edellistä kunnon yritystä, joka ei ihan riittänyt. Voi ajatella niinkin että Mestis joukkueella Vaasan kokoisessa kaupungissa on kerran 5-10 vuodessa mahdollisuus yksi vuosi satsata ja jos ei silloin onnistu niin sitten pitää vetää henkeä ja maksaa laskuja pois taas ainakin se 5 vuotta.
Se on tietysti sitten hyvä kysymys että kun nämä on talouden realiteetit niin onko reilua puhua markkinoinnissa liiganoususta, kun se on aikamoisen onnenkantamoisen varassa, jos edes realistisesti mahdollista välivuosina. Mutta haaveisiinhan markkinointi tietysti kaikessa muussakin perustuu. Nimim. Oon yrittänyt sitä deodoranttia käyttää mitä mainostetaan, mutta en ole nähnyt samanlaisia tuloksia...
Hossa
 
Viestit: 429
Liittynyt: 20 Maalis 2007, 20:50

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja BussiKUSKI » 19 Helmi 2013, 17:05

Ei tämä perustu aina rahaan, tahto ja äly on yhtä kovaa valuuttaa.

Tänävuonna en ole huomannut mitään kehitystä millään osa-alueella kaudenaikana, se huolestuttaa eniten. Lisäksi joukkueen rakenne on paperilla kova muttei reaalielämässä toimi.

Tilastonikkarit tietää tvastauksen seuraaviin kysymyksiin:
Montako kertaa Sport on kausilla 11-12 ja 12-13,
- Vaihtanut maalivahtia kesken pelin?
- Ottanut aikalisän ennen kolmannen erän viimeistä puoliskoa?
- Ottanut aikalisän kun johtoasemassa (selvässä) kun vastustaja tekee kavennuksen?
- Pelaaja on ollut vilttiketjussa? (vai mennäänkö "kaikki pelaa" periaatteella?)
- Montako ylimääräistä jalkaparia on bussissa?
Sportille kuuluu iso kiitos siitä, että pärjään täällä.
– Petteri Lindbohm
BussiKUSKI
 
Viestit: 989
Liittynyt: 01 Elo 2005, 15:03

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja Fedorov » 25 Syys 2013, 21:10

Nostetaampa tämäkin ketju ylös.

Jossain haastattelussa kehuit että harjoittelu on ollut laadukasta, hmmm, ainakaan peleihin tuo "laadukas" harjoittelu ei heijastu.

Olet varmaan ammattivalmentajana huomannut että nuo hitaat omanpään lähdöt ei toiminut viime kaudella joten miksi ne toimisi tällä kaudella.

Sellainen 10kierrosta uskon että sinulla on aikaa näyttää oletko The Nousukausi valmentaja. Piristymisen merkkejä on tyylissäsi, nykyään myös pelin aikana pelaajia opastat.
Taisi olla ensimmäinen kerta sinun aikana kun vaihdettiin maalivahti kesken pelin.

Pakka sinulla on kuitenkin TÄYSIN levällään kun junnujengi per**raiskaa nimivahvan Sportin, lyhyt keskustelu peilin kanssa ja veneen kurssi kääntöön, kiitos.
10.03.2018
Fedorov
 
Viestit: 455
Liittynyt: 02 Huhti 2009, 21:01
Paikkakunta: Mustasaari

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja tommi » 25 Syys 2013, 21:29

Kyllähän se on ollut nähtävissä jo harjoituspeleissä, että viime kauden ongelmat ei ole kadonneet minnekään. Oikeastaan ongelmat on vain pahentuneet. Joukkue ei ole enää Rässyn näpeissä, joten Räsäsen on lähdettävä.
tommi
 
Viestit: 816
Liittynyt: 01 Elo 2005, 16:51
Paikkakunta: Vaasa

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja Redway » 25 Syys 2013, 23:01

Peli ei kulje. Takkiin tulee ja lujaa. Tällä jengillä ei voi hävitä yli puolia peleistä.
Viimeksi muokannut Redway päivämäärä 26 Syys 2013, 17:20, muokattu yhteensä 1 kerran
Redway
 
Viestit: 96
Liittynyt: 11 Huhti 2007, 13:54

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja t.m.a.l » 26 Syys 2013, 08:12

Valitettavasti Sportilla ei ole kuin yksi vaihtoehto, mikäli aikoo pärjätä tällä kaudella, puhumattakaan liiganoususta. Räsänen on erotettava, vaikka onkin äärimmäinen vaihtoehto. Nyt on vaan liikaa tehty markkinointityötä ja saatu rahaa kasaan Luomaloita ym varten, että pelit jatkuu näin perseellään, miten se on jatkunut jo 2012 syksystä ASTI!. Sanoin samaa jo silloin, eikä tarvitse sanojaan syödä...

Vaikka se olisi viimeinen hankinta budjetin puitteissa niin valmentajanvaihto on tehtävä, muuten kaikki menee hukkaan. (HUOM! rosteri on niin kovaniminen, että oikealla koutsilla kannua nostellaan HELPOSTI)

Niin ja yksi näkökulma olisiko oikean valmentajan esim. TAMIN Sport hävinnyt eilen 8-2 NO WAY!!!!
t.m.a.l
 
Viestit: 201
Liittynyt: 11 Joulu 2012, 00:11

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja Future » 26 Syys 2013, 10:01

Ihan mielenkiinnosta, tarkastelkaamme voittoja/häviöitä hieman pidemmällä aikavälillä seuraavasti:

Runkosarjan 2012-13 viimeiset ottelut

25.01.2013 Hokki - Sport 5 - 0
26.01.2013 Sport - Hokki 2 - 0
30.01.2013 Sport - KooKoo 1 - 2
01.02.2013 Sport - LeKi 3 - 4
06.02.2013 Hokki - Sport 0 - 3
08.02.2013 Peliitat - Sport 3 - 2
09.02.2013 Sport - TUTO 0 - 1

YHTEENVETO: voitot 2 kpl / häviöt 5 kpl


Playoff 2012-13

13.02.2013 Sport - Jokipojat 4 - 0
15.02.2013 Jokipojat - Sport 5 - 2
16.02.2013 Sport - Jokipojat 2 - 3 JA
18.02.2013 Jokipojat - Sport 3 - 0
21.02.2013 Sport - Jokipojat 1 - 3

YHTEENVETO: voitot 2 kpl / häviöt 3 kpl

-----

Harjoitusottelut 2013-14

03.08.2013 Sport - Björklöven 4 - 5 RL
09.08.2013 Sport - Lukko 1 - 2 RL
16.08.2013 Sport - Jukurit 2 - 5
17.08.2013 Sport - TUTO Hockey 3 - 4 RL
22.08.2013 Ilves - Sport 4 - 2
30.08.2013 Asplöven - Sport 3 - 6
31.08.2013 Björklöven - Sport 3 - 4
06.09.2013 TUTO Hockey - Sport 6 - 2

YHTEENVETO: voitot 2 kpl / häviöt 6 kpl


Runkosarja 2013-14

11.09.2013 TUTO Hockey - Sport 5 - 3
13.09.2013 Sport - Hokki 5 - 3
18.09.2013 LeKi - Sport 5 - 3
20.09.2013 Sport - Peliitat 6 - 4
25.09.2013 K-Vantaa - Sport 8 - 2

YHTEENVETO: voitot 2 kpl / häviöt 3 kpl

----

YHTEENVETO YHTEENSÄ 25.01-25.09.2013: voitot 8 kpl / häviöt 17 kpl, tarkasteluna ajanjaksona viimeiset 25 ottelua viimeisen 8kk aikana eli hieman pidempi otos.
Vain 4% maailmankaikkeuden massasta on näkyvää.
Loput 96% on kateissa, niistä 74% pimeää energiaa, 22% pimeää ainetta.
Future
 
Viestit: 210
Liittynyt: 09 Maalis 2007, 11:35

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja OldFani » 26 Syys 2013, 10:46

Minusta perusvika on maalivahtipeli. Heidän valinnassaan on epäonnistuttu. Kun 25 maalia menee viidessä pelissä omiin, niin mitään peliä ei voi tuollaisilla takaiskuijen määrällä voittaa. Puolustuksessa on suuri osa viimevuotisia puolustajia ja viime vuonna puolustus toimi ihan kohtuullisesti. Nyt on ostettava kokenut maalivahti. Eikö Puurula tulisi taas pelastamaan Sporttia.
OldFani
 
Viestit: 10
Liittynyt: 07 Joulu 2011, 12:03

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja spector » 26 Syys 2013, 14:23

Kuinkahan paljon kavereilta kilahtaisi kassaan Pohjalaista lainaten jos olisi hankittava oikea valmentaja ?

Luomalan rahat kuulemma kasassa parin tunnin jälkeen....valmentajan liksa vaikka päivän soittokierroksen jälkeen ?

Jokohan Manner olisi kehittynyt tarpeeksi valmentajana.....
spector
 
Viestit: 2126
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja Future » 26 Syys 2013, 15:42

Vaasan Sport on hävinnyt eilistä suurinumeroisemmin viimeksi 16.02.2011, mukaan luettuna kaikki harjoituspelit ja liigakarsinnat.
Tuolloin kyseessä oli Sportille merkityksetön runkosarjan viimeinen ottelu. 16.02.2011 Hokki - Sport 8-1.
Vain 4% maailmankaikkeuden massasta on näkyvää.
Loput 96% on kateissa, niistä 74% pimeää energiaa, 22% pimeää ainetta.
Future
 
Viestit: 210
Liittynyt: 09 Maalis 2007, 11:35

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja mervisti » 26 Syys 2013, 16:58

Sport pelasi aivan liikaa yksilöpeliä. Kaikki pelaajat ajatteli vain omia ratkaisujaan ja ne ei pelaa joukkueena. Hirveetä katseltavaa oikeasti... Nyt Räsäsen pitäisi saada joukkue pelaamaan joukkueena tai sitten lähteä.
mervisti
 
Viestit: 46
Liittynyt: 09 Maalis 2011, 18:56

Re: Räsänen SÄ voit lähteä!, jotain pitää tehdä toisin kuin

ViestiKirjoittaja -06- » 26 Syys 2013, 17:18

OldFani kirjoitti:Minusta perusvika on maalivahtipeli. Heidän valinnassaan on epäonnistuttu. Kun 25 maalia menee viidessä pelissä omiin, niin mitään peliä ei voi tuollaisilla takaiskuijen määrällä voittaa. Puolustuksessa on suuri osa viimevuotisia puolustajia ja viime vuonna puolustus toimi ihan kohtuullisesti. Nyt on ostettava kokenut maalivahti. Eikö Puurula tulisi taas pelastamaan Sporttia.


Et oo tainnut nähdä sitten ensimmäistäkään peliä. Yhtäkään imurointia ei ole tällä kaudella nähty. Kunnolla kun tarkastelee, monessa tilanteessa oma pakki tekee sopivaa maskia, joko yrittämällä peittää vetoa tai luistelemalla maalivahdin ohi. Esim TUTO vs Sport pelissä TUTO voitti sportin 5-3. Ennen insimmäistäkään TUTO maalia Kuusela oli ehtinyt torjua 3 läpiajoa. KOLME LÄPIAJOA. Erittäin harva rankkukaan on mennyt meille sisään. Pelaajat niitä kyllä hankkii tiheään tahtiin...

Pienin ongelma tuo maalivahtikolmikko nyt on... Jos nyt jotain positiivista niin Luomala pelas hyvin ja koko K-vantaan joukkueen+ Valmennuksen sais ostettua alle 200K:) Jos siis ryhdyttäis vaihtokauppaan. Saiskohan alle 150K jopa...
-Punavalkoiset,Vaasan ylpeydet, ollaan hokkisportti Vaasasta-
-06-
 
Viestit: 449
Liittynyt: 25 Maalis 2012, 02:51

Seuraava

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa