SSS-Radio

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

SSS-Radio

ViestiKirjoittaja sss-radio » 02 Elo 2014, 17:33

Terveisiä Tallinnasta, olemme vapaaehtoisvoimin toimiva radioasema jota kuunnellaan 10,stä eri maasta tällä hetkellä, olemme olleet yhteydessä myöskin Sportin johtoon, ja näin ollen meidät siellä kyllä hyvin tunnetaan, ainakin toiminnanjohtaja Jyrkin tiimoilta, sekä media vastaava Janne tietää radiostamme. Syksyn saapuessa tulemme jälleen käynnistämään urheilupuolen lähetyksemme, urheilupuolen vastaava on Rami joka on erikoistunut kiekkoon, ja sen seuraamiseen.

Ohjelmamme kuuluvat niin Virossa, kuin pääkaupunkiseudulakin, Helsinki, Vantaa, ja Espoon alueella, radion kuuluvuus alue laajenee tulevaisuudessa myöskin Tampereelle ja Turkuun. Teemme yhteistyötä FinestFM kanavan kanssa, ja toimimme ainoana suomenkielisenä ohjelmana kanavalla. http://finestfm.fi/

Olemme kauden aikana yhteydessä useisiin suomessa oleviin toimittajiin, Jatkoajan päätoimittajaan, ja moniin muihin tahoihin.
Tulemme tänne antamaan lähetyksieme suorat linkit, joita voi kuunnella (myöskin netti), lisäksi otamme huomioon täällä olevat kirjoitukset ja mielipiteet. SSS-Radion tarkoitus on positiivisesti tukea Sportin ensimmäistä liigakautta, ja tuoda myöksin teidän näkemyksenne pääkaupunkiseudulla kuuluviin radion kautta. Kuten tietenkin maailmalla, missä meitä myöskin kuunnellaan. Oma studiomme on valmistumassa keskelle Tallinnaa missä voite myöhemmin käydä vaikka meitä moikkaamassa .

Yhteistyö tervesin ;) http://sss-radio.ee/ https://www.facebook.com/pages/SSS-Radi ... 559?ref=hl

sss-radio
sss-radio
 
Viestit: 2
Liittynyt: 02 Elo 2014, 13:47

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron