Sport Lappeenrannassa

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Sport Lappeenrannassa

ViestiKirjoittaja coccobill » 04 Loka 2014, 21:07

Oli todella hienoa nähdä Vaasan Sport tänään 4.10.-14 Lappeenrannassa. Sport lienee vieraillut täällä itäsuomessa viimeeksi joskus -70 luvulla???
Lähes täysi jäähalli odotti tietysti kotijoukkueen voittoa, mutta tiedän, että itseni lisäksi moni muukin odotti tiukkaa kamppailua pisteistä.
Sport aloitti ihan pirteästi, mutta alle kahden minuutin tullut takaiskumaali sai Sportin jotenkin jäihin.
Vaasan porukassa on kyllä ihan helve tisti potentiaalia kunnon pelaamiseen, mutta jotenkin outoa oli, ettei koutsi piiskannut ukoista enempää irti.
Pientä ärjymistä jätkille pelin aikana, eikä mitään "No niin tää oli tässä" -asennetta.
Vaasan jengi kyllä osaa pelata, kunhan se ... vaahtomunainen... valmentaja osaisi vaan ottaa porukasta parhaat tehot irti.
Hostikka maalilla ei todellakaan ollut syypää yhteenkään maaliin. Tyyppi on änäritason moke.
Yks pointti vielä. Sportin logo on mielestäni ehdottomasti liigan paras ja aion ostaa kannatusmielessä Sportin fanipaidan, mutta... Miks ihmeessä tuo linnun kuva on paidoissa niin pienellä??? Sen pitäis olla ainakin viisi kertaa suurempi. Samoin kuin Sporti porukan itsetunto!!!

T: Lappeenrannan heppu.
coccobill
 
Viestit: 1
Liittynyt: 04 Loka 2014, 14:58

Re: Sport Lappeenrannassa

ViestiKirjoittaja Outpost » 04 Loka 2014, 21:26

Kyllä minä ainakin olen 80-luvulla seurannut Sport - Saipa vääntöjä 1.Divisioonassa 80-luvulla. Oliko 90-luvun taitteessa yhtä aikaa divarissa? Huvitti se kun selostaja sanoi, että seurat eivät ole ikinä aikaisemmin kohdanneet.

Ps.1991-1992 pelasivat viimeksi divarissa vastakkain. Niin ja Saipasta pitää Sportin ottaa mallia kuinka pitää asiat tehrä. Näin.
Outpost
 
Viestit: 2375
Liittynyt: 25 Tammi 2014, 23:54


Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa