Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Prudden » 21 Tammi 2015, 00:36

Tällänen. Kirjoitellaanpa tänne myyntipuheita, miksi aina juuri nyt on hyvä syy lähteä myös niiden ei niin aktiivisien hallille. Aloitan osaltani:

Juuri NYT kannattaa tulla hallille, koska:
- Sport hirmuisessa vireessä
- Sportilla uusi kärkisentteri
- koska nyt meillä on mahdollisuus nousta jopa play offseihin mukaan. Miksi?

Koska juuri nyt Sport pelaa Ilvestä vastaan kaksi kertaa viikonloppuna. Ilves on erittäin haavottuvainen, koska sillä on kärkimiehiä loukkaantuneina. Samaan aikaa HPK pelaa kaksi kertaa Kärppiä vastaan ja Blues Hifkiä vastaan.

Kun kotikatsomo on Sportin kuuden kenttäpelaaja, saa se lisäedun ja onhan noita huutojäähyjäkin nähty tuomareilta tällä kaudella. Kaikki tuki tulee juuri nyt erittäin tarpeeseen.

Jos kuvitella saatta, Sport voittaa kummankin ottelun Ilvestä vastaan ja sekä HPK että Blues häviävät molemmat koville ryhmille. Tällöin piste-eroa olisi enää vaivaiset kuusi pistettä / kaksi voittoa.

Eikä tässä vielä kaikki. Tähän tarjoukseen sisältyy vielä bonus. Kun nuo ylläolevat natsaa täydellisesti, onkin seuraavana kotiottelussa vastassa Blues, eli ero voidaan heihin yht'äkkiä kaventaakin jo ensi viikolla kolmeen pisteeseen / yhteen voittoon!

Nyt kaikki mukaan!
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 21 Tammi 2015, 11:00

Juuri näin. Kaikki muistaa HPK:n viime kauden nousun. Lätkässä todellakin kaikki on mahdollista ja nyt Sport on hirveessä nosteessa. Lisäksi tapahtumat ovat erittäin viihdyttäviä. Kaikki hallille siis.
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Samba » 13 Tammi 2016, 23:52

Joo juuri nyt kannattaa tulla hallille, ajattele jos huomenna Pelicansia vastaan kaikki meidän potentiaalien pelaajien potentiaali kukoistaa ja et ole hallilla niin et näe tätä. No joo ainut potentiaalinen pelaaja joka huomenna löytää potentiaalisen potentiaalin on todennäköisesti Rekonen ja silloin ei voi kun nauraa ja onnitella. Tervetuloa hallille huomenna voitetaan. Sitten heräsin ja päästin kissan ulos kusella, totesin että näin unta taas.
Samba
 
Viestit: 68
Liittynyt: 27 Elo 2009, 09:23
Paikkakunta: Vasa

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Hartsportti » 26 Tammi 2016, 23:47

Kauden tärkeimmät pelit menossa ja yleisöä rapiat 2600!? Hävettää kaikkien Vaasalaisten home***n puolesta.
Hartsportti
 
Viestit: 56
Liittynyt: 02 Huhti 2009, 23:20
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 27 Tammi 2016, 00:25

Mikä ihme Vaasalaisia vaivaa? Sportin jokaisessa matsissa on tällä hetkellä urheilullista panosta kilvoiteltaessa pudotuspelipaikoista. Jotenki välistä tuntuu, että Vaasalaiset katsojat ei ansaitse nähdä liigakiekkoa. Menkää ny herran tähden kannustamaan kun kaikki on mahdollista.

Tänään häpesin ilmoitettua katsojalukua. Mitä Vaasassa muuta tapahtuu tiistaina enne uutisia?
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Prudden » 27 Tammi 2016, 00:49

Kyllä se vaan taitaa fakta olla, että lippuhinnat on vaan aivan liian suolaisia ja kun otteluita tulee miten sattuu, niin se sitten näkyy.

Välillä ei ole lainkaan pelejä pitkään aikaan ja sitten on la ja heti sukkana perään ti ja vielä seuraavana la mennään taas.

Esim. Jo silver-paikoille tuollainen lyhyen aikavälin aikana järjestettävä kolme ottelua maksaa irtolipuilla lähes 100€ ja jos paikallelähtijöitä on vaikka pelkkä pariskunta, tekee lähes 200€ ja oheisostokset päälle. Perheenä lähtiessä nyt puhumattakaan. On toki niitä perhelippujakin huonoille paikoille, mutta en minä ainakaan haluaisi niille omaa väkeäni viedä, jos koko perheen kera päätettäisiin kiekkoa katsomaan lähteä, eli maksaisi koko perheeltä jo lähes mansikoita.

Lisäksi, kun tapahtumassa ei ole mitään tapahtumaa. Pelkkää kiekkoa. Ei se vaan enää nykypäivänä riitä, varsinkaan näillä hinnoilla. On pakko olla edes jotain lisäaktiviteettiakin, mutta kun ei yhtään mitään! Viime viikonloppuna oli Liigan taholta ja kyllähän ihmiset sitä mielellään selvästi katseli. Ajatellaanko Sportissa, että tämä söisi oheismyyntiä? En usko. Tätä ilmeisesti pidetään pelkkänä lisäkuluna, eikä oheistoiminnalle osata laskea lisäarvoa. Jääkiekko on show-businessta. Kyllä se nyt pitäisi jo ymmärtää Sportinkin toimistolla. Ei jääkiekko ole yritystoimintaa, kuten vaikka joku Alkon viinan myynti ja jossa pitäisi olla tarjolla pelkät pullot ja kaikki muu voidaan laskea ylituotannoksi / haaskaukseksi. Ihmisten pitää saada kokoajan enemmän ja enemmän, kun hinnatkin nousee. Miksi lähteä kiirellä tylsistymään hallille kiireisen työpäivän jälkeen, kun pitää kaikki arkiaskareetkin vielä hoitaa? Miksei tee niitä arkiaskareita ja mene niiden jälkeen rauhassa vaikka Tropiclandiaan löhöilemään ja chillaan ja vieläpä halvemmalla. Hyvä esimerkki löytyy vielä kovin läheltä, nimittäin Royals, joka järjestää jos jonkun sortin oheistoimintaa otteluissaan ja väkeä käy suhteessa lajin marginaalisuuteen tolkuttoman paljon. He ovat tehneet otteluista tuotteen, shown! Sportissa ollaan vaan vissiin niin hiton jääräpäisiä, että mielummin pidetään tuottamattomia istuimia, kuin tehtäisiin asialle jotain konkreettisesti. Tässä olisi nyt uudelle toimarille iskun ja näytön paikka. Eipä tullut ruotuun hääviin rakoon, kun yleisömäärät vapaapudotuksessa.

Kyllä tää harmittaa kovaa. Olisi ihan pakko saada se hallisaneeraus liikkeelle ja pikaseen, että saataisiin lisäkapasiteettia ja lippuhinnat siten alemmas, mutta epäilen koko projektin toteutumista edes auunnitelussa aikataulussa.

Ensi kaudeksi ei saa ainakaan sitä virhettä tehdä, että tästä vielä hintoja nostetaan. Voi tulla rumaa jälkeä.

Nyt pitää ehdottomasti sitten urheilullisesti pärjätä. Jos tiputaan kelkasta vielä ennenaikaisesti, alkaa hallilla kyllä kumista kohta jo tyhjyys.

Seurajohdon on nyt kuitenkin ihan pakko reagoida tähän tilanteeseen ja vähän hätäseen. Kaikki ylimielisyys pois, hihat ylös ja painaan duunii.


Yksi asia, joka mietityttää myös. KooKoo taas esimerkiksi. Green, Vallin, Haataja. Tuossa on jo kolme nimeä, jotka kiekkokansa tuntee. Vallin kuuden mestaruuden mies. Oli sitten parasta ennen mennyt, tai ei, kaikki tuntee hänet ja näitä tunnettujahan ne "yleiskävijät" haluaa nähdä. Ketäs meillä on? Ja ensi kaudeksi Mikkeliin huhuttu mm Karalahti. Jos tuo pitää paikkansa, miksi me ei häntä tajuttu? Yksi tunnetummista aktiivikiekkoilijoista niin hyvässä, kuin pahassa. Vetää muuten porukkaa, kuin rutto puoleens.
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Prudden » 27 Tammi 2016, 23:11

No nyt sitten on jo ihme, jos ei Kuparisaari ole ääriään myöden täynnä lauantaina Tapparaa vastaan.
Jos jäädään johonkin säälittävään 3500 lukemiin, on pakko ihmetellä, onko Vaasalaisissa ihan oikeasti joku valuvika? Kiekkokulttuurista ei tarvitse tällöin ainakaan puhua tämän kaupungin kohdalla.

Miettikää, mitkä ennakkoasetelmat. Erittäin hyvillä apajilla sääleipaikkaan. Vastassa koko Etelä-Pohjanmaan ja Kyrönmaan Tappara, viikonloppu ja Sportilla kahden pelin voittoputken tynkä alla.

Lisäksi pahimmat vastustajat, Ässät ja Pelicans vastakkain, KooKoolla heille erittäin vaikea SaiPa tuplissa.

Nyt hitto sitä kannatusta tarvitaan enemmän, kuin koskaan!!! Jack-potin napatessa ja muiden kivasti ristiin sählätessä otettaisiin jopa Pelicans kiinni ja saataisiin KooKoohon kunnon hajurakoa. Tämä saattaisi tietää jopa niinkin hyviä asioita, että oltaisiin iskuetäisyydellä JOPA SUORAAN PLAY-OFF PAIKKAAN!!!

Nyt kyllä mitataan Vaasalaisten Sport-sydän isosti!

Oma veikkaus, loppuunmyyty jo perjantaina! Ihme on, jos ei kelpaa!

Nyt SoMet ja lehdet, aivan kaikki savumerkit käyttöön! Nyt taistellaan!
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Prudden » 27 Tammi 2016, 23:17

Ja heti perään päivitys lipputilanteeseen. Eletään keskiviikkoa ja istumapaikat kohta myyty LOPPUUN!!!!!

Nopeat ehtii vielä ja jos huippukiekko kiinnostaa, nyt äkkiä ostamaan seisomapaikkaliput. Ei varmasti riitä loppuviikosta enää. Nyt on Kiire!

Kiitos Vaasa!!!
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Hossa » 29 Tammi 2016, 14:38

Prudden kirjoitti:Ja heti perään päivitys lipputilanteeseen. Eletään keskiviikkoa ja istumapaikat kohta myyty LOPPUUN!!!!!

Nopeat ehtii vielä ja jos huippukiekko kiinnostaa, nyt äkkiä ostamaan seisomapaikkaliput. Ei varmasti riitä loppuviikosta enää. Nyt on Kiire!

Kiitos Vaasa!!!


Ja jos ei mitään muuta ymmärrä tehdä niin kannattaa käydä ainakin katsomassa Patrik Laineen veto ihan livenä - ja tietenkin miten Järä napsii ne kaikki kuin marjat.
Hossa
 
Viestit: 429
Liittynyt: 20 Maalis 2007, 20:50

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja leuka » 29 Tammi 2016, 22:49

Hieno suoritus KOTKALAUMALTA tänään ns. mestariporukkaa vastaan, aivan hyvin pisteet olisivat
voineet matkata Vaasan......no huomenna ne jäävät, siitä pitää sitten "kuudentena kenttäpelaajana"
Kuparisaaren täysi halli !!??
leuka
 
Viestit: 659
Liittynyt: 08 Joulu 2005, 18:45

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Outpost » 29 Tammi 2016, 23:18

-
Viimeksi muokannut Outpost päivämäärä 01 Maalis 2020, 20:32, muokattu yhteensä 1 kerran
Outpost
 
Viestit: 2384
Liittynyt: 25 Tammi 2014, 23:54

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Prudden » 30 Tammi 2016, 16:07

Juuri nyt! Yhdeksän, (9) hajapaikkaa jäljellä, joten jos haluaa nähdä Pohjanmaan parasta viihdettä, nyt on KIIRE!
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 30 Tammi 2016, 22:47

Olihan huikea lätkämatsi tänään Samoin hieno yleisö. Toivottavasti tällainen spektaakkeli nyt viimeistään herättää Pohjalaisen urheilu elämän ja yleisön saapumaan sankoin joukoin osoittamaan tukensa Sportille realistisissa pyrkimyksissä saavuttaa historiallinen playoff paikka. Ensi viikolla on jälleen kaksi äärimmäisen tärkeää kotiottelua sekä vierasmatsi. Menkää nyt hyvät ihmiset halliin ja kannustamaan Sport voittoon. Kiitos.
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Outpost » 31 Tammi 2016, 01:32

-
Viimeksi muokannut Outpost päivämäärä 01 Maalis 2020, 20:32, muokattu yhteensä 1 kerran
Outpost
 
Viestit: 2384
Liittynyt: 25 Tammi 2014, 23:54

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja tipi59 » 02 Helmi 2016, 07:54

Se vaan on nyt niin hyvä seuran johto, että ei me saada hallia edes puoliksi TÄYTEEN näillä Saipaa ja HPK vastaan olevilla peleillä. Vaikka nyt juuri pitäisikin kannustaa, mutta kun niitä kannustajia on enempi kun varsinaisia faneja ja tää joukkue ei vaan syttytä näihin peleihin niitä 5-10 kertaa kaudessa käyviä katsojia, eikä niiden kavereita. Nyt kun joukkue on voittanutkin pelejä ja erittäin hyvällä pelillä, niin vielä piotäisi saada joukkueeseen pari yleisömangneettia 1 + 1 on edelleen 2, eli onko teillä oikeasti tiedossa mitä SUURI yleisö ajattelee tällä hetkellä joukkueesta, tiedän budjetin ym. mutta kertokaa nyt ihmeessä, oletteko myös oieasti ymmärtäneet tämän pointin.
Silti vielä hyvät fanit saatika kannattajat, SUURIN JOUKOIN TÄNÄÄN JA TORSTAINA HALLILLE, näillä kahdella voitolla ollaan todella lähellä tämän kauden tavoitetta.
tipi59
 
Viestit: 245
Liittynyt: 20 Syys 2015, 09:22

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja muuttohaukka » 02 Helmi 2016, 10:22

tipi59 kirjoitti:onko teillä oikeasti tiedossa mitä SUURI yleisö ajattelee tällä hetkellä joukkueesta, tiedän budjetin ym. mutta kertokaa nyt ihmeessä, oletteko myös oieasti ymmärtäneet tämän pointin.


Ihan vaan tasapainon vuoksi: Tämä kannattaja ajattelee, että meillä on upea joukkue kasassa, joka vastoin (lähes) kaikkien odotuksia taistelee tosissaan viimeiseen asti pudotuspelipaikasta. Haluan myös nähdä TÄMÄN JOUKKUEEN saavuttavan sen. Annetaan vastuu, ja myös kunnia heille kenelle se kuuluu. Miksi tässä vaiheessa kautta sotkea palettia joka päässyt hyvään liitoon?
Tiedän, että moni kannattaja ajattelee samalla tavalla, mutta suomalaiseen tapaan kiitosta harvoin jaetaan, kritiikkiä kylläkin.
"Olen ollut tähän saakka hiljaa, mutta jossain se raja menee ja se raja ylitettiin tänään" - Tomek
muuttohaukka
 
Viestit: 567
Liittynyt: 04 Syys 2013, 15:18
Paikkakunta: Wasa

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja tipi59 » 02 Helmi 2016, 10:31

muuttohaukka kirjoitti:
tipi59 kirjoitti:onko teillä oikeasti tiedossa mitä SUURI yleisö ajattelee tällä hetkellä joukkueesta, tiedän budjetin ym. mutta kertokaa nyt ihmeessä, oletteko myös oieasti ymmärtäneet tämän pointin.


Ihan vaan tasapainon vuoksi: Tämä kannattaja ajattelee, että meillä on upea joukkue kasassa, joka vastoin (lähes) kaikkien odotuksia taistelee tosissaan viimeiseen asti pudotuspelipaikasta. Haluan myös nähdä TÄMÄN JOUKKUEEN saavuttavan sen. Annetaan vastuu, ja myös kunnia heille kenelle se kuuluu. Miksi tässä vaiheessa kautta sotkea palettia joka päässyt hyvään liitoon?
Tiedän, että moni kannattaja ajattelee samalla tavalla, mutta suomalaiseen tapaan kiitosta harvoin jaetaan, kritiikkiä kylläkin.


Juu ihan oikeassa olet, kunnia niille kenelle kuuluu kaudella 2015-2016. Lähinnä ajattelin jo seuraavaa kautta, näin nopealla aikataululla ja pelaaja budjetin jo kuluttaneena tämä kausi on jo siinä mielessä pulkassa, ettei sille voi tehdä juuri mitään, PAITSI JOS MENNÄÄN play offeihin, sitten saadaan katsomot lähes täyteen ellei sitten täyteen.
tipi59
 
Viestit: 245
Liittynyt: 20 Syys 2015, 09:22

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja tipi59 » 02 Helmi 2016, 10:38

Muuten jatkoajan puolella joku laittanut erittän hyvän taulukon Sportin pistesaalistuksesta sekä ylesömääristä käykää tsekkaamassa.
tipi59
 
Viestit: 245
Liittynyt: 20 Syys 2015, 09:22

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Tuulipuku » 02 Helmi 2016, 12:02

Kyllähän niitä nimimiehiä pari kertaa käydään katsomassa, mutta jos menetystä ei tule niin sitten jäädään kotiin. Kyllähän se on selvää, että näitä satunnaiskatsojia houkuttaa menestyminen sarjassa. Suuret satsauksetkaan ei aina takaa menestystä. Se on nähty monta kertaa. Tämänhetken Sportista huokuu hyvä joukkuehenki. Ollaan todellakin valmiita laittamaan likoon joukkueen puolesta.
Ja jos olis laitettu päädyn istumakatsomo alimmanhinnan katekoriaan niin uskon, että olis täydempänä kuin nykyään.
Tuulipuku
 
Viestit: 29
Liittynyt: 16 Syys 2015, 09:52

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Mustakotka » 02 Helmi 2016, 12:48

Ennea ensimmäistä Liiga-kautta uskottiin, että kyllä se halli täyttyy joka otteluun ihan itsestään. No, ei täyttynyt.

Nyt uskotellaan, että muutama nimimies rosteriin ja kansa tulee halliin. Enpä usko.

Suomalaiset ovat kuuluisia gloryhunttaajia ja menestys tuo hallin täyteen.

Tai kuten Porissa, jossa on heidän tasolleenkin nimetön joukkue, joka on tällä kaudella pelannut kehnosti. Mutta Poriin saatiin vihdoin liigamitat täyttävä halli, joka vetää kansaa puoleensa.
Mustakotka
 
Viestit: 325
Liittynyt: 07 Huhti 2008, 17:02

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja Kajtsu » 02 Helmi 2016, 13:31

Mustakotka kirjoitti:Ennea ensimmäistä Liiga-kautta uskottiin, että kyllä se halli täyttyy joka otteluun ihan itsestään. No, ei täyttynyt.


Nyt joko puhut itsesi tai venekauppiaan puolesta, sillä tällä palstalla kaikki ovat yhteen ääneen hoilottanut kovempaa rummutusta markkinointiin. Äänensävy on ollut sellainen, että ilman hypen luomista, ei paikat täyty. No, eivät ne täyttyneetkään. Kyllä kansa tietää:).
Kajtsu
 
Viestit: 610
Liittynyt: 28 Joulu 2013, 21:17

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja tipi59 » 02 Helmi 2016, 14:04

Mustakotka kirjoitti:Ennea ensimmäistä Liiga-kautta uskottiin, että kyllä se halli täyttyy joka otteluun ihan itsestään. No, ei täyttynyt.

Nyt uskotellaan, että muutama nimimies rosteriin ja kansa tulee halliin. Enpä usko.

Suomalaiset ovat kuuluisia gloryhunttaajia ja menestys tuo hallin täyteen.

Tai kuten Porissa, jossa on heidän tasolleenkin nimetön joukkue, joka on tällä kaudella pelannut kehnosti. Mutta Poriin saatiin vihdoin liigamitat täyttävä halli, joka vetää kansaa puoleensa.


En tiedä miten nää kirjottaisi, ei vaan tunnu kumminkaan menevän perille, jos nyt laitan sitten ihan muutaman ehdotuksen.

Eli joukkue pitää olla mielnkiintoisempi, edelleen pari nimimiestä, uusihalli tai saneerattu, huomattavasti edellistä parempi , joukkue menestyy ei olla koko ajan sijoilla 11-15 erikoisia tai erinlaisia tempauksia otteluihin, paikka hinnoittelu hukeammaksi " halpuutetaan" viihdykettä väliajoille ei yritetä kuuta taivaalta hinnoilla, ei missään kopissa / ravintolassa määrä jyllään. Näitä kaikkia ei miillään saa samaan lokeroon mahtumaan, mutta väitän kun näitä aletaan höystämään, niin ihan varmasti ovat niitä korjattavia asioita.
tipi59
 
Viestit: 245
Liittynyt: 20 Syys 2015, 09:22

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja muuttohaukka » 02 Helmi 2016, 14:34

Aina vaan pari nimimiestä. Eikö Bertrand, Vänttinen, Newton, Brennan, Peltola, Kokkala, Riska, Laakso, DaCosta, Gröndahl jne. ole muka riittävän kiinnostavia?
On ranskalaista komeettaa, on työmyyrää josta tuli tähtipelaaja, on maakunnan poikaa, on "hampaatonta" jenkkiä, on hylkiötä josta kuoriutui täysammattilainen, on "omia poikia"... Mä en kertakaikkiaan osta väitettä, että Sport olisi niin HMV kuin täällä yritetään osoittaa. Käytännössä jokaisella pelaajalla on mielenkiintoinen tarina kerrottavana. Se on sitten eri asia, että onko Sport osannut hyödyntää tätä riittävän hyvin markkinoinnnissa. Ilmeisesti ei ole.

Siitä olen samaa mieltä, että hinnat on vedetty liian ylös. Tämä epäkohta on kuitenkin vaikea korjata kesken kauden, koska kausikorttien arvoa ei voi loputtomiin heikentää. Olisin erittäin yllättynyt mikäli hintoja ei olisi tarkistettu ensi kauteen lähdettäessä. Fakta on, että pääsylipun arvo on tasan se, mitä katsoja on siitä valmis maksamaan. Vasta siinä vaiheessa kun paikoista on kilpailua voi hintojen nostamista harkita.
"Olen ollut tähän saakka hiljaa, mutta jossain se raja menee ja se raja ylitettiin tänään" - Tomek
muuttohaukka
 
Viestit: 567
Liittynyt: 04 Syys 2013, 15:18
Paikkakunta: Wasa

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja tipi59 » 02 Helmi 2016, 14:42

EI
tipi59
 
Viestit: 245
Liittynyt: 20 Syys 2015, 09:22

Re: Juuri NYT kannattaa tulla hallille!

ViestiKirjoittaja tipi59 » 02 Helmi 2016, 15:13

Siis EI vastaus pelaajien milenkiinnosta.
tipi59
 
Viestit: 245
Liittynyt: 20 Syys 2015, 09:22

Seuraava

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: RedandWhite ja 4 vierailijaa