KOKO VAASA JA LÄHIALUE HALLILLE JYP-PELIIN LAUANTAINA

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

KOKO VAASA JA LÄHIALUE HALLILLE JYP-PELIIN LAUANTAINA

ViestiKirjoittaja Prudden » 18 Tammi 2016, 21:15

Tämä on haaste Teille jokaiselle, arvon palstaa lukeville.

Vaasan Sportilla on loistava mahdollisuus saavuttaa sen historian ensimmäinen play off-paikka vielä tulevana kevättalvena.

Sport on tällä hetkellä yhden pisteen päässä tuosta himoitusta paikasta ja sillä on siten täysi mahdollisuus saavuttaa tuo paikka auringossa.

Joukkue tarvitsee JUURI NYT kaiken mahdollisen tuen kotiyleisöltään, sillä elämme juuri niitä hetkiä, kun näitä viimeisiä paikkoja ratkotaan.

Kaikki me varmaan haluamme keväällä päästä nauttimaan näistä tosipeleistä ja kukapa taas haluaisi käydä katsomassa merkitsemättömiä otteluita helmi-maaliskuussa, jos ns juna mennä puksuttaisi meidän ohitsemme, pysähtymättä Vaasan asemalla?

Vetoankin Teihin jokaiseen. Jos olet Sportin peleihin ajatellut vielä tällä kaudella tulla seuraa kannattamaan, niin JUURI NYT olisi tähän erittäin sopiva aika. Täysi Kuparisaari saa tunteen nousemaan ja pelaajille sen kuuluisan kuudennen kenttäpelaajan jäälle.

Toivonkin, että rastitatte jokainen kynnellekykenevä tulevan lauantain, 23.01.2016 klo 16.00 kalenteriinne ja saavutte sankoin joukoin antamaan tukenne seuralle.

Ja nöyrästi vielä pyydän lisäksi, että yritätte mahdollisuuksienne mukaan haastaa työpaikoiltanne, yhteisöistänne, kouluistanne, mistä tahansa ja missä tahansa SoMessa tm niin paljon ystäviänne ja tuttujanne mukaan, kuin vaan mahdollista!

Sport tarvitsee meidän kaikkien ja kaikki tukemme NYT!

Ottelu on vieläpä Liigan perhepäivä ja alkamisaikakin tuntia aikaistettu, joten nyt kaikki mummot, vaarit, lapset, isät ja vaimot paikalle katsomaan Kotkaa liidossa. Tapahtumassa luvassa paljon lisäaktiviteettia lapsiperheille ja lapsenmielisille. LINKKI -> http://liiga.fi/perhepaiva/

Joten Tervetuloa! Tehdään yhdessä päivästä ikimuistoinen ja kannustetaan Sport voittoon!
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: KOKO VAASA JA LÄHIALUE HALLILLE JYP-PELIIN LAUANTAINA

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 19 Tammi 2016, 14:25

Nyt todellakin on aika kansoittaa oma kotihalli. On mahdollisuus ja aika tehdä Vaasalaista kiekkohistoriaa. Kyllä on kauhistus ja hävetys suuri mikäli Vaasassa ei yleisö tätä tajua, ymmärrä tai markkinointikoneisto ei saa sitä viestittyä kansalle. Halli täyteen tästä edespäin, kiitos.
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1021
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: KOKO VAASA JA LÄHIALUE HALLILLE JYP-PELIIN LAUANTAINA

ViestiKirjoittaja Nhl » 19 Tammi 2016, 20:32

Kannatan tätä 100 prosenttisesti.Toivon myös että joukkue ymmärtää kunnioittaa maksavaa yleisöä,eikä esitä taas hengetöntä ripulikiekkoa mitä ovat esittäneet kuparisaaressa joulun jälkeen.Näin saattaa halli täyttyä myös seuraavassa pelissä ja kaikki voittaa.
Nhl
 
Viestit: 661
Liittynyt: 22 Joulu 2013, 21:15

Re: KOKO VAASA JA LÄHIALUE HALLILLE JYP-PELIIN LAUANTAINA

ViestiKirjoittaja Prudden » 21 Tammi 2016, 20:22

Hop, hop ostoksille nyt hyvä kiekkokansa!

Lippuja jäljellä runsainmitoin, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan kukkaroon sopivat tiketit lauantain ottelulle.

Sport tarvitsee kaiken mahdollisen tuen NYT! Kannattaa tulla katsomaan, kun panokset ovat kovimmillaan!
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: KOKO VAASA JA LÄHIALUE HALLILLE JYP-PELIIN LAUANTAINA

ViestiKirjoittaja Prudden » 22 Tammi 2016, 11:26

Olipa iloinen yllätys, kun kävi lippu.fi sivuilla katsomassa paikkatilannetta.

Lippuja oli mennyt todella mukavasti kaupaksi illan aikana, mutta vielä ehtii koko perheen voimin nauttimaan "tuplapelin" ja perhepäivätapahtuman aktiviteeteista. Hyviäkin paikkoja vielä vapaana, mutta nopeat syö hitaat. ;)

Auttaako kynnystä, jos laitan suoran linkin? Jos et ole ennen lippuja verkon kautta ostanut, ei kannata pelkästään sen vuoksi jättää hankkimatta. Homma on helppoa, kuin heinänteko.

Myös SportShop palvelee tänäänkin, joten sinne vaan kipinkapin, jos verkosta ostaminen arveluttaa tai tuntuu kuitenkin vaivalloiselta. Parhaat paikat viedään NYT, joten kannattaa uhrata vaikka se lounastunti lippujen hankkimiseen tai miksi ei kotiinpalumatkan varrellakin käy sujuvasti.


Täältä liput helposti ja paikkatilannekin selviää käden käänteessä:
http://www.lippu.fi/sport-jyp-vaasa-Lip ... =erdetaila
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: KOKO VAASA JA LÄHIALUE HALLILLE JYP-PELIIN LAUANTAINA

ViestiKirjoittaja Prudden » 22 Tammi 2016, 22:42

Liput vähenee, pidot paranee!

Nyt alkaa olemaan jo kiire, jos haluaa huomenna istumaan. Nopeasti verkko-ostoksille tai heti aamulla kärkkymään SportShopin eteen, jos haluaa hyvät paikat. Vielä on muutama parempikin paikka jäljellä.

Tänään pelattiin tästä back-to-back sarjasta ensimmäinen osa ja JYP niisti harmittavasti pisteet itselleen. Sport ei ollut tänään kuitenkaan valitettavasti parhaalla kokoonpanolla mukana ja laittoi silti sarjan kovakuntoisimman joukkueen todella tiukoille. Huomenna saadaan uutta verta kehiin, kun Ranskan poika, Da Costa esiintyy ensikertaa kotiyleisön edessä.

Tänään oli siis jo erittäin viihdyttä tapahtuma ja huomenna kovaäänisen Vaasalaisyleisön edessä tätäkin viihdyttävämpi. Myös vieraskannattajia rumpuineen saapumassa runsainmitoin, joten varmistetaan me kaikki yhdessä, ettei isännästä tule olemaan epäselvyyttä huomenna. Myös Nelosen the ryhmä tulossa otteluun nauttimaan Vaasalaisyleisön luomasta tunnelmasta, joten eikö me kaikki yhdessä todisteta olevamme Suomen paras yleisö!?!

Ei kannata siis missään nimessä missata huomista tapahtumaa oheisaktiviteetteineen. Saatetaan nähdä perhepäivän kunniaksi vielä todellinen raskaansarjan valssitkin illan mittaan. Tätä ottelua EI kannata jättää väliin!

Kaikki hallille nauttimaan upeasta ottelusta! Sport tarvitsee ehdottomasti kaiken mahdollisen tuen kuudennelta kenttäpelaajalta, eli kotiyleisöltään NYT!
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32


Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 6 vierailijaa