Sivu 1/1

Harjoitusottelut 2017

ViestiLähetetty: 06 Elo 2017, 00:40
Kirjoittaja Outpost
Pitsissä komiasti kuitenkin hopea. Nyt sitten voi purkaa mietteitä tässä ketjussa koskien pre pelejä. Seuraavaksi vastassa ehkä yksi mahdollisista liigan yllättäjistä? Kookoo joka on sainannut mielenkiintoisia vahvistuksia.

Re: Harjoitusottelut 2017

ViestiLähetetty: 09 Elo 2017, 21:31
Kirjoittaja Lakeudun Kutsu
Hyvältä näyttää kyllä jo tässä vaiheessa.

Plussat:
- Nopeat lähdöt
- Syötöt lavalle
- Luovuus pelissä
- Erikoistilanteet
- Hyvä että tuli lisää onnistujia.

Nevalainen ja Sund yllätti myönteisesti.

Jos nyt jotain niin aika pehmeä oman maalin edessä pelaaminen.

Toivottavasti hyvät otteet jatkuvat.

Re: Harjoitusottelut 2017

ViestiLähetetty: 19 Elo 2017, 01:04
Kirjoittaja Outpost
Sport on ollut näissä tähänastisissa treenipeleissä hyvä ja viihdyttäväkin. Kaikinpuolin. Ainoa murhe on tietysti toi molkepeli. Toki Rasmus on hieno tyyppi ja silleen, mutta ei nyt näytä että Rasmus olisi Liiga maalivahti. Toivottavasti olen täysin väärässä.

Re: Harjoitusottelut 2017

ViestiLähetetty: 22 Elo 2017, 20:47
Kirjoittaja Blesk
Outpost kirjoitti:Sport on ollut näissä tähänastisissa treenipeleissä hyvä ja viihdyttäväkin. Kaikinpuolin. Ainoa murhe on tietysti toi molkepeli.


Vaikuttaa timanttiselta idealta että nopeuden lisäksi on haettu kiekollisia laitureita. Nenoselle Parks on ollut toistaiseksi samaa kuin Komulainen viime kaudella Vauhkoselle. Povossa on myös kiekollista potentiaalia, toivottavasti ottaa paikkansa joukkueessa.

Olen samaa mieltä että molkepeli on se jännityksen kohde. Ei tippaakaan haittaisi jos Virmanen taikoisi jonkun "Zach Nagelwoort" -tyyppisen Edmontonin systeemin syövereistä. Aiemmilla kausillahan noita Pohjois-Amerikan kavereita piti tulla try outille, mutta en muista kävikö täällä koskaan kukaan yrittämässä.

Re: Harjoitusottelut 2017

ViestiLähetetty: 23 Elo 2017, 22:43
Kirjoittaja Lakeudun Kutsu
Ja sitten päiväänpäivään peliin. Jos ei muuta niin nähtiin laadukasta maalivahtinpeliä molemmilta joukkueelta.

Järviseltä kyllä erinomainen peli, kiekko joka meni selän taakse toki oli pitänyt ottaa mutta teki kyllä kolme neljä gamesaveriäkin +++

Povo, Körkkö, Kankaanperä, Parks ja Nenonen++
Arska ja Kiviranta +

Salo pelannut vasta kaksi Liigan harjoitusottelua mutta enemmän olisi toivonut. Vauhkonen oli myös näkymätön, harjoituspelit vasta toki.

Re: Harjoitusottelut 2017

ViestiLähetetty: 25 Elo 2017, 00:33
Kirjoittaja Kajtsu
Ihan hyvältä nää echl kokeilut on näyttäny toimivan. Ruokapalkan tasosella korvauksella ku sitä sarjaa pelataan, niin jospa tää olis jonkin sorttinen kulttuurinmuutos meidän pelaajahankintapolitiikkaan. Parks ku pamauttaa kunnon tehot, niin veikkaan, että enää ei tarvi Jämsälle soittaa, että saatais uusia pelaajia:)

Tässä vaihees vaan toivon, ettei Kalapudas ollu mikään kallis. Tähän asti ollu sellanen köyhän miehen Jolle...

Re: Harjoitusottelut 2017

ViestiLähetetty: 30 Elo 2017, 21:39
Kirjoittaja Lakeudun Kutsu
Kyllä näyttää siltä että Tikka haluaa pelata ainakin ne 60 runkosarjapeliä, ehkä Filipin ja Erikin kustannuksella.

Laine en tiedä, teki kyllä pahaan virheen Lukon tasoittaessa ja muutenkin tehoton, olisi kyllä mielummin nähnyt Salminen tai Paukku mutta ei auta jos ovat rikkinäisiä.

En tiedä, pitäisikö veikata että Kankaanperäällä tulee enemmän pisteitä kun jäähymiinuuttia tänä vuonna, tähän suuntaan näköjään menossa näillä esityksillä.

Kyllä tänä vuonna Tommi Körkkö, Joel Kiviranta ja Tommi Tikka tule olemaan aidosti meillä vahvistuksia.

Re: Harjoitusottelut 2017

ViestiLähetetty: 30 Elo 2017, 22:16
Kirjoittaja Lakeudun Kutsu
Ensimmäisessä eikä kolmannessa erässä Raumalaiset eivät päässeet sektorille kertaakaan.

Olkoon että olivat vajaalla miehistöllä liikkeessä mutta silti.

Korjaan: kerran pääsivät kolmannessa.

Re: Harjoitusottelut 2017

ViestiLähetetty: 31 Elo 2017, 18:02
Kirjoittaja Kajtsu
Lakeudun Kutsu kirjoitti:Laine en tiedä, teki kyllä pahaan virheen Lukon tasoittaessa ja muutenkin tehoton, olisi kyllä mielummin nähnyt Salminen tai Paukku mutta ei auta jos ovat rikkinäisiä.


2-2 tilanne ja 100-0 Laineen ohi ja veto maalin keskeltä sektoria... Onhan tuolla liigassa aika paljon kovemmankin kaliiperin miehiä kun tuo 8p mies Eetu Koivistoinen joka veti Laineesta ohi ku c-junnusta. Siinä ku olis joku JMA, Bertrand, Filppula tai Zaborsky ollu vastas niin...

Nevalainen ja Sund kyllä ollut erittäin hyviä, ottaen kehityskäyrä ja potentiaali huomioon! Parks taas ECHL hakuna voi hyvinki osoittautua olevan kauden jälkeen Sporan paras pelaaja. Tärkeimpänä näyttää siltä, että Parks saa sen parhaimman irti Nessusta ja Vilistä.