Pääkaupunkiseudulle etäkannattajaryhmää?

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Pääkaupunkiseudulle etäkannattajaryhmää?

ViestiKirjoittaja Isoo-Antti » 15 Syys 2017, 10:02

Tulipa tässä mieleeni päivänä eräänä ajatus, että meitä sporttilaisia on täällä pääkaupunkiseudulla (ja miksei siinä lähiympäristössäkin) varmasti aimo ripakopallinen, ellei pian jo bussilastillinenkin ;)

Käydessäni katsomassa pelejä Helsingissä ja Hämeenlinnassa, on niihin eksynyt aina jokunen kannattaja tunnustamaan väriä, mikä on äärettömän hieno asia. Mutta kun me etäkannattajat täällä muualla kuin Vaasassa jaksamme paikalle ottelutapahtumaan, olemme hajaantuneet sujuvasti ympäri hallia, joten jäämme valitettavasti hyvin etäälle toisistamme, eikä sillä saada oikein aikaan kunnollista...no, joukkueen ansaitsemaa huomiota. Ja kun "yksin" täällä seudulla oleilen (en siis tunne muita faneja täältä), niin ei peleihinkään tule juuri lähdettyä. Kaveri(t) olis kiva.

Miten siis olisi, arvon pääkaupunkiseudun kotkasydämet, olisiko jo korkea aika yhdistää voimat täällä päässä ja lähteä ihan isommallakin porukalla joskus kannustamaan omiamme tänne etelä/keskisuomen kylmiin talvi-iltoihin (hesa, lahti, h-linna, kouvola, j-kylä...) Matkat ei olisi ylivoimaisia, isolla tilataksilla/bussilla mentäisiin.... Eikö kuulostaisi ihan kivalta ajanvietteeltä ja tulisi siinä samalla vähän nähtyä omien edesottamuksia livenä. Tiedän ja uskon, että täällä etelässä me etäilijät olemme pääosin jo varttuneempaa/perheellistä väkeä, kuten itsekin, joten ajankäyttö on toki aina oma haasteensa, mutta otettaisiin tämä sellaisena satunnaisena harrastuksena, vaikka ihan muutama pelireissu kauden mittaan näin aluksi, jos mahdollista.

Mitä mieltä siellä Vaasan päässä oltaisiin tällaisesta, saisiko etelän etäjäiset teidän hyväksyntänne tällaisena epävirallisen virallisena kuppikuntana, joka haluaisi tunnustaa väriä Vaasan ulkopuolella aina, kun siihen on mahdollisuus, siis mikäli tällaisen ryhmän saamme kasaan?

Ja etelän ihmiset, saako tällainen teiltä kannatusta? Onko ylipäänsä minkäänlaista innostusta lähteä porukalla peleihin?
Isoo-Antti
 
Viestit: 59
Liittynyt: 27 Helmi 2008, 16:49
Paikkakunta: Tuusula

Re: Pääkaupunkiseudulle etäkannattajaryhmää?

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 15 Syys 2017, 23:51

On meitä täälä etelässä useampiakin, jotka käymme peleissä. Viime vuosina on isommalla ryhmällä vähän vauhti hiipunut työ- ja perhe-esteiden vuoksi. Facesta pitäisi löytyä ryhmä jossa epäsäännöllisesti jotakin aina pyritään sopimaan.
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Pääkaupunkiseudulle etäkannattajaryhmää?

ViestiKirjoittaja muuttohaukka » 16 Syys 2017, 07:50

Red Army Southern tosiaan on jo olemassa, mutta aika hiljaista on ollut viimeisen vuoden ajan. Siitä vain herättelemään etelän kannattajia:

https://m.facebook.com/?_rdr#!/profile.php?id=774392195917662&ref=content_filter
"Olen ollut tähän saakka hiljaa, mutta jossain se raja menee ja se raja ylitettiin tänään" - Tomek
muuttohaukka
 
Viestit: 567
Liittynyt: 04 Syys 2013, 15:18
Paikkakunta: Wasa

Re: Pääkaupunkiseudulle etäkannattajaryhmää?

ViestiKirjoittaja Isoo-Antti » 16 Syys 2017, 14:32

Mahtava kuulla, että meitä täällä siis on enemmältikin. Olisi upeaa, jos jengi aktivoituisi ja saataisiin edes jossain vaiheessa joku(nen) reissu tehtyä. Itse en tuohon fasebookiin kuulu, joten mitenköhän minä ja muut antisosiaalisen median ihmiset saataisiin tieto esim tuon southernin suunnitelmista. Intoa nimittäin löytyy lähteä reissuille aina, kun se vain perhe-ja työelämän kiireistä on mahdollista.
Isoo-Antti
 
Viestit: 59
Liittynyt: 27 Helmi 2008, 16:49
Paikkakunta: Tuusula


Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa