Sportin imago

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Sportin imago

ViestiKirjoittaja Kajtsu » 28 Helmi 2018, 19:03

Mestiksessä Sport oli suurin ja kaunein. Oli hampaatonta kanukkia, taitokanukkia, sarjaan parhaita hankintoja. Joukkue oli suurikokoisin, taitavin ja nopein. Oltiin mestiksen IFK, kukaan ei ryppyillyt meille. Kiekko liukui kohti Sundom Stå:ta ja yleisö huusi "ajaa!!" ja laidat ryskyi.

En muista enään nimeä, mutta muistiin on jäänyt p.amerikkalainen (oliko pakki) joka motarin takaa otti vastustajan kaulasta kiinni yhdellä kädellä ja toisella nosti nyrkkiinsä. Sundom Stå:lle asti näki ku vastustaja paskoi housuihiinsa pelossa.

Haluan kysyä, mitä siitä Sportista on jäljellä? Siitä mestiksen IFK imagosta mikä meillä oli. Mikä on meidän pelillinen identiteetti nyt, minkä takia porukka silloin tuli hallille?

Ollaanko me fyysinen joukkue. Ei. Nopea? Ei. Kiekollinen? Ei. Taitava? Ei. Mitä tuolla kentällä edes tapahtuu? Pieni häviävä ja liian nöyrä taidoton joukkue joka rämpii viimeisenä. Tomek hankittiin Sportiin, koska sen pelillinen ilme aikonaan oli Sporti näköinen, mutta minkä näköinen on Sport nyt..?

Pelillinen imago hukattu, yleisö hukattu...
Kajtsu
 
Viestit: 590
Liittynyt: 28 Joulu 2013, 21:17

Re: Sportin imago

ViestiKirjoittaja leuka » 28 Helmi 2018, 20:08

Näin se on, tunnelma nykyään hallissa on apaattista!!

Oikeastaan koko homma alkoi siitä (meni ihan sivuraiteille), kun motarin pääty penkitettiin, SE OLI SEURAN TAHOLTA KATASTROFI VIRHE tässä nykyhallissa (tulevassa uudessa hallissa se käy), vois sanoa että motarin päädyssä seisomakatsomossa silloin oli aikalailla hiljainen "kirkkokansa" ja Sundom Stå pääty herätti ja piti tunnelmaa sekä sitämyöden antoi välillä leimauksen toisille katsomon osille hallissa.........hei, syttykää tekin !!!!

Olihan meillä aikoinaan "sytykkeitä" kentällä, Hokkua, Seppoa ym. viihdykkeitä.........ja tietenkin Kärpät & Torkkeli ym. .........Kärpät kaatuu, kaatuu ja sitä mukaan katsomossa (tosi)mekkalaa että rääväsuita (mentiin vastustajan pelaajien ihon alle - oikeasti)............mahtavaa, vaikka elettiin vaan divariaikoja, no olihan siellä yksi "Rapparin" liigavuosikin välillä !!!

Tämänpäivän Sportin pitäisi olla sellainen (ei todellakaan nöyristellä kentällä että katsomossa), joka luo viihdykettä, räiskettä, tunnelmaa, kiinnostusta, säpinää, vauhtia, sytyttää katsomon "liekkeihin" ja ennenkaikkea SPORT seurana luo jokaiseen katsomo-osaan sellaisen fanikulttuurin, että.........moomma Vaasasta........Pohjanmaalta........p.....kle !!!!

Sportin johto että toimisto ja vaikka me katsojat, nyt rummutetaan KOTKA siivilleen !!!!!?????
leuka
 
Viestit: 551
Liittynyt: 08 Joulu 2005, 18:45

Re: Sportin imago

ViestiKirjoittaja Outpost » 01 Maalis 2018, 01:51

On tämä kammottavaa tämä Sport imagon totaalinen poissaolo. Hallissa on kuin hautajaisissa. Alkaa tässä olla ihan totaalisen sanaton tämän asian suhteen. Miten sen meidän kadotetun identiteetin palauttaminen voi onnistua? Täytyy myöntää että esim HIFK on haalistunut myös harmaaksi mössöksi, kuten koko liiga. Ei ole enää sitä tunnelmaa kuin vielä muutama vuosi sitten. Mielestäni juuri nousijajoukkueiden nousu haastamaan tosissaan perinteiset on ainut tie liigan herättämiseen. Tuomaritoiminta pitää uudistaa myös. Joten Lakeuden kutsun kanssa samaa mieltä ;) Saa nähdä muuttaako Telialle siirtyminen mitenkään liigankin imagoon. Lönroossin Tonia en haluaisi kuulla enää selostamassa Sport pelejä. Tässä nyt vähän menin ohi aiheestakin tavallaan, mutta sama imagolama vallitsee mielestäni koko liigassa!
Outpost
 
Viestit: 2210
Liittynyt: 25 Tammi 2014, 23:54

Re: Sportin imago

ViestiKirjoittaja Outpost » 02 Maalis 2018, 23:32

HPK vei taas leikiten pisteet. Pisteet nyt 40-8 Hämeenlinnalaisten eduksi. Sport alkaa olla jo yleinen ivailun aihe koko jääkiekkokentällä. Ei vastaa meidän imagoa. Tämä kaikki siis tällä aikakaudella kun herra Valtonen on ollut velhona niinsanotusti penkin takana. Tänäänkin kerho oli umpisurkea, mutta Sport onnistui taasen tekemään Larmista huippuveskarin. Tämän häpäisyn luulisi pian loppuvan.
Outpost
 
Viestit: 2210
Liittynyt: 25 Tammi 2014, 23:54

Re: Sportin imago

ViestiKirjoittaja jaaza » 03 Maalis 2018, 00:32

Outpost kirjoitti:HPK vei taas leikiten pisteet. Pisteet nyt 40-8 Hämeenlinnalaisten eduksi. Sport alkaa olla jo yleinen ivailun aihe koko jääkiekkokentällä. Ei vastaa meidän imagoa. Tämä kaikki siis tällä aikakaudella kun herra Valtonen on ollut velhona niinsanotusti penkin takana. Tänäänkin kerho oli umpisurkea, mutta Sport onnistui taasen tekemään Larmista huippuveskarin. Tämän häpäisyn luulisi pian loppuvan.


Älä nyt, tulin juuri Etelä-Savosta muutaman päivän "työ"reissulta Vaasaan.
Siellä oli ainakin HPK:n, KalPan, SaiPan ja Kärppien miehiä,
ei noi nyt mitenkään ivaillut, paremminkin myötäelivät ja kannustivat.

Puin päälleni tuolla reissulla aina toppatakin, jossa Sportin logo.
Yllättävän paljon tulee juttuseuraa, yleinen jutun aihe heilläkin näyttää olevan tuo meidän Tomek, ei niinkään joukkueen suoritus.
jaaza
 
Viestit: 498
Liittynyt: 03 Joulu 2008, 22:25
Paikkakunta: Wanha Vaasa

Re: Sportin imago

ViestiKirjoittaja EH » 03 Maalis 2018, 15:08

No ei kyllä ole yleisen ivailun aihe. Paremminkin toivotetaan tsempit ja todetaan, että kyllä te sieltä vielä tulette. Pohjanmaa nähdään muualta suomesta käsin alueena, josta varmasti noustaan vielä kärkijengien joukkoon. Ihan samaan sävyyn ei puhuta esim. Kymenlaaksosta.

Tai sitten sukulaiset työtutut ei vain uskalla puhua mulle, mitä oikeasti ajattelevat.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Sportin imago

ViestiKirjoittaja EH » 03 Maalis 2018, 15:09

Edit: tupla
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1216
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33


Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa