Lippujen hinnat alas- yleisö ylös

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Lippujen hinnat alas- yleisö ylös

ViestiKirjoittaja Buffalo » 31 Maalis 2018, 10:03

Katsotaan sanoi lääkäri, mitenhän Sport kehittyy tulevana kautena ? Pian alkaa kausikorttien myynti jälleen. On hiukan haastavaa tehdä päätös jo nyt ? Mutta mitä jos Sportin johto laskisi lippujen hintoja ? Se saattaa tuoda lisämyyntiä ja tunnelmaa halliin ?
Nyt jos koskaan tarvitsemme yleisöä, niin katomoon kun kaljoittelemaan. Talous on saatava kuntoon ja sen myötä varaa vieläkin parempiin pelaajiin.
Mitäs mieltä porukat noista ?
Buffalo
 
Viestit: 11
Liittynyt: 01 Joulu 2017, 09:11

Re: Lippujen hinnat alas- yleisö ylös

ViestiKirjoittaja oldtimer » 31 Maalis 2018, 12:43

On jotain joka ei täsmää. Osa yleisöstä vaatii maailmanluiokan pelaajia ja halvat lipunhinnat. Eli sponssoriraha pitäisi löytyä paljon. Realiteetti on tuitenkin että kaikki tulot ovat rajallisia. Kausikorttien hinnat pitäisi kyllä olla kilpailukykyisiä, mikä on sitten kilpailukykyinen hinta. Itse odotan kausikortin myyntiä, vanha hyväksi todettu istumapaikka ostetaan jälleen.
oldtimer
 
Viestit: 172
Liittynyt: 06 Syys 2007, 18:41

Re: Lippujen hinnat alas- yleisö ylös

ViestiKirjoittaja Stargazer » 31 Maalis 2018, 12:54

Lippujen hintoja ei tule ainakaan missään tapauksessa laskea, mieluummin jonkin verran voisi tarkastaa parhaiden paikkojen hintoja ylöspäin. Nyt kun Valtonen on saatu ulostettua niin yleisö suorastaan tungeksii ensikaudella halliin. Tai näin on ainakin annettu kuva että suuret massat ovat jättäneet tulematta juuri valmennuksen takia. Sen näemme ensikaudella toteutuvatko puheet, mutta harmittaahan se seurajohtoa jos hintoja nyt alennetaan ja kausikortit myydään heti loppuun.
Stargazer
 
Viestit: 6
Liittynyt: 08 Tammi 2018, 15:58


Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: RedandWhite ja 5 vierailijaa