Mitä voimme odottaa ?

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Mitä voimme odottaa ?

ViestiKirjoittaja Buffalo » 05 Heinä 2018, 22:19

1. Kunnon maalivahti on nyt hankittu. Hyvä juttu.
2. Valmentaja Vaasalainen. Hyvä juttu. Mutta. Ei paljoakaan kokemusta.
3. Uudet kenttäpelaajat ? Arvoituksia. Joku pärjää toiset ei.
4. Ulkolaiset ovat pärjänneet Norjan liigassa ? Onko se hyvä enne ? Kuinka viihtyvät ja kuinka ekat 10 peliä menee ? Viihtyykö mahdollinen kumppani? Voivat olla koviakin, mutta Sporttiin on joka vuosi tullut KOVIA, mutta kauden aikana jopa kovat ovat löystyneet.
5. Yleisö. Pettyi pahasti viime vuonna. Palaako luottamus ? Täyttyykö halli ?
6. Voitot lasketaan. 75 % kotipeleistä on voitettava. Silloin yleisöä on ja kaljahanat käy kuumana.
7. Muut palvelut. Ravintolatoiminta on ollut heikkoa viime vuosina. Liian vähän tarjoilijoita. Jos hyvä peli niin porukat ehti juoda kaksi bisseä taulolla, mutta jos palvelu heikkoa niin vain yksi.
8. Red army ja muut laulukuorot. Jos ne herää niin meillä on ykkösluokan show Vaasassa. Jos ei niin se on KATASTROF.
9. Me emme usko ennekuin näemme. Onko Sport kehittynyt ja onko palvelu sen mukaista?
10. Olen 10 vuotta ostanut 2 platinum korttia. Jos ei tule tulosta ( plavelu, voittoja, mahd sääipleijari) niin satsaan pesäpalloon........pelataanko sitä muuten Vaasassa enään ?
Buffalo
 
Viestit: 11
Liittynyt: 01 Joulu 2017, 09:11

Re: Mitä voimme odottaa ?

ViestiKirjoittaja Blesk » 08 Heinä 2018, 20:37

Odotan että uudet nousee keskeisiin rooleihin esim

Ainali-Kalapudas-Kiviranta
Manninen-Viljanen

Rapuzzi-Foster-Vauhkonen
Niemi-Sund

Talaja-Tikka-Kallela
Nevalainen-Westermarck

Körkkö-Borvik-Riska
Vainonen

Aittokallio (Järvinen)

Norjasta on muuten saapunut kerran 2000 -luvulla jopa liigan pistepörsin voittaja. Kuka muistaa?
Blesk
 
Viestit: 351
Liittynyt: 02 Maalis 2007, 14:17

Re: Mitä voimme odottaa ?

ViestiKirjoittaja spector » 12 Heinä 2018, 11:43

On hyvä lähestyä asioita positiivisesti,jopa suositeltavaakin.

Toisaalta pessimisti ei pety.

Itseäni hieman oudoksuttaa esim jatkoajalla olevat yltiö optimistiset kirjoitukset tyyliin hyvältä näyttää,oikein hyvä....paljon mahdollisia breikkaajia jne.

No onhan siellä hyviäkin palasia ,sattumia sopassa.

Mutta kokonaisuutena ei tuolla oikeastaan pysty edes säälipleijari paikkaa tavoittelemaan kuin jonkun muun joukkueen epäonnistuessa ja Sportin alkuinnostuksen onnistuessa.

Valmennus on vähintääkin iso kysymysmerkki.

Mutta Sportin kannattaisi satsata kaikki mitä löytyy alkukauteen ja raapia ne kaikki pisteet huonon loppukaudenkin uhallakin sillä alkukaudesta moni muu joukkue ei vielä oikein ole iskussa ja isoiltakin saat yllätyspisteitä.

Loppukaudella pisteiden saaminen on vaikeampaa edes hyvällä pelilläkään.
spector
 
Viestit: 2150
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Mitä voimme odottaa ?

ViestiKirjoittaja Lakeudun Kutsu » 13 Heinä 2018, 22:33

Sport pitäisi satsata kaikkensa saada putsattu pois kaikki nämä ”mestis jengieiilä ei mitä väliä” vaikuttajat. Koskee lähinä tuomaritoiminta ja kurinpitoa. Voi olla että Tomek Valtonen oli vihattu mies liigaympöröissä mutta jos Sport kohdellaan samalla tavalla tulevana kautena ei ole mitään muuta odotettavissa kuin 14-15 toista sijaa.

Ihmettelen edelleen nämä kurinpidon antamat pelikiellot Sportille viime kolme vuoden aikana suhtautettuna muihin joukkueisiin. Tämä riippumatta kuka täällä on pelannut.

Muistan edelleen nuo Peltolaan ja Kokkalaan kohdistuvat taklaukset kolme vuotta sitten pitsissä ei aiheuttanut mitään. Vastaavasti Robin Salon pysähdys keskialueella seuraavana kautena aiheutti kolmen ottelun pelikielto kun vastustaja itse luisteli päällä.

Tästä en nyt tiedä mutta jos vielä sen päälle viime kauden yksi peliuraan lopettava taklaus aiheutti ryhmäkokokuksen jälkeen kaksi minuutin arvoinen jäähy niin voidaan kysyä että onko oikestaan mitään muita tekijöitä mitä voi nostaa Sportia korkeamalla kuin etää saadaan nämä mätämunat siivottua pois Liigan vaikuttajapiiristä.

Minun arvioni mukaan tämä kauden joukkue ja valmennus ovat samalla linjalla viime kolme kauden verrattuna, eli tuomaritoiminta, lokkaantumiset ja pelikiellot tulevat ratkaisemaan Sportin loppusijoitus taulokossa varsinkin näissä yhden maalin erolla otteluissa.

Eihän täällä mitään väliä jonkun yksittäisen pelaajan askelet eteen tai taaksepäin ratkaisee mitään näissä otteluissa.
Lakeudun Kutsu
 
Viestit: 1412
Liittynyt: 04 Syys 2015, 21:51

Re: Mitä voimme odottaa ?

ViestiKirjoittaja Lakeudun Kutsu » 13 Heinä 2018, 22:59

Yksi hyvää tapaus missä muuten tämä Liigan hyvävelikerhon arviointi omasta osaamisesta on mennyt pieleen on Henrik Haapala. Mies sai hakata mieliin määrin joka ottelussa muutama vuotta sitten ja Tamperelaiset tykkäsivät että hei on tuo hyvä kaveri joka pysyy rajojen oikella puolella. No, kuinka kävi kun mies kävi jenkeissä kokeilemaan, jatkuvasti istui jäähyllä koukkaamisesta ja todettiin että ei tällaisselle kaverille amattisarjassa ole käyttöä.

Eli mitä voimme odottaa?

Todennäköisesti ei mitään mutta toivoisin että liigappireissä tapahtuisi pientä putsausta urheiluhengen parantamiseen.
Lakeudun Kutsu
 
Viestit: 1412
Liittynyt: 04 Syys 2015, 21:51

Re: Mitä voimme odottaa ?

ViestiKirjoittaja SportSyrän » 02 Elo 2018, 23:52

Sport on tänä vuonna pleijareissa!?!?!
SportSyrän
 
Viestit: 225
Liittynyt: 09 Joulu 2015, 03:41

Re: Mitä voimme odottaa ?

ViestiKirjoittaja Lakeudun Kutsu » 03 Elo 2018, 13:27

Ensimmäinen ottelu Pitsissä pelattu. Lievä positiivinen kuva jäi poikien esityksestä, oli läses peli yhtä maalia kohta. Mieleen jäi Kiviranta, Kalapudas ja Sund, tulevat olemaan kyllä tärkeä pelaajat tällä kaudella. En tiedä jos Foster oli shokissa nähdä tällaista touhua mutta oli aika näkymätön, Arrak sen sijaan oli välillä vilahteli välillä.

Pelisysteemistä nyt vaikea sanoa paljon tässä vaiheessa mutta sen huomaa kyllä että meillä on käytössä muutama isonkokoisia pelaajia joka suojaa hyvin kiekkoa, Eli vääntövoimaa pitäisi löytyä. Toivottavasti sitä pystytään hyödyntämään kauden aikana, vaarana ehkä on että eivät pysy vaudissa mukaan kun tosipelit alkavat.
Lakeudun Kutsu
 
Viestit: 1412
Liittynyt: 04 Syys 2015, 21:51

Re: Mitä voimme odottaa ?

ViestiKirjoittaja Liutun Lätty » 11 Elo 2018, 19:30

Lakeudun Kutsu kirjoitti:Yksi hyvää tapaus missä muuten tämä Liigan hyvävelikerhon arviointi omasta osaamisesta on mennyt pieleen on Henrik Haapala. Mies sai hakata mieliin määrin joka ottelussa muutama vuotta sitten ja Tamperelaiset tykkäsivät että hei on tuo hyvä kaveri joka pysyy rajojen oikella puolella. No, kuinka kävi kun mies kävi jenkeissä kokeilemaan, jatkuvasti istui jäähyllä koukkaamisesta ja todettiin että ei tällaisselle kaverille amattisarjassa ole käyttöä.


Erikoinen tulkinta jatkuvasti jäähyllä istumisesta, kun kaveri pelasi yhteensä 25 ottelua nhl/ahl tasolla viime kaudella ja istui kokonaiset 4 minuuttia jäähyllä. Ottivat muuten pojan ensi kaudeksi takaisin vaikkei sille mitään käyttöä ollutkaan. Vähän faktoja kuntoon eikä vaan mutuilla.
Liutun Lätty
 
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Elo 2018, 19:21

Re: Mitä voimme odottaa ?

ViestiKirjoittaja Lakeudun Kutsu » 16 Elo 2018, 18:23

No joo ylilöyntiä ehkä tuo jatkuvasti jäähyllä, saapui kuitenkin Ameriikkaan kun tämä mailalla pelaaminen oli erikoistarkastuksella ja joutui pelissä korjaamaan. Sen takia hän ei pelaa enää siellä kun jotui korjaamaan Liigassa hyväksytty tyyliinsä.

Mielenkiintoista katsoa miten Charles Bertrandilla käy Venääjällä kun omaa samaa tyyliä. Sportissa hän kärsii näistä monesti Oulussa sitten vähemmän. Myönnän tässäkin ettei ole seurannut herran pelejä Oulussa sen tarkemmin.
Lakeudun Kutsu
 
Viestit: 1412
Liittynyt: 04 Syys 2015, 21:51


Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 7 vierailijaa