SM-liigan karsinta 2009

Sport-kannattajien fanimatkat ja muut keskustelut

SM-liigan karsinta 2009

ViestiKirjoittaja Työtön hitsari » 12 Huhti 2009, 17:43

Kiitoksia Sportin joukkueelle sekä kannattajille jännittävästä karsintasarjasta. Organisoitua fanitoimintaanne on ollut ilo katsella. Valitettavasti mukana on ollut muutamia henkilöitä jotka ovat onnistuneet mainettanne pilaamaan. Missäpä silti ei olisi. En kuitenkaan ole koskaan nähnyt SM-liigassa vastaavanlaista kannatusta tai fanimäärää vieraspeleissä. Voitto tuli täpärästi tänne Poriin joka takasi meille liigapaikan taas ensi kaudeksi. Mikäli ottelusarja olisi päättynyt Sportin voittoon, meidän seuramme ja kiekkokulttuurimme olisi täällä joutunut pimeälle keskiajalle. Teillä tulee varmasti olemaan erittäin kilpailukykyinen joukkue ensi kaudelle pudotuspeli- ja karsintasarjamenestyksen tuomien tulojen rahoittamana. Näkisin mielelläni Sportin liigassa uutena väriläiskänä ja paikallispelejäkin ajatellen. Nousunne saa silti tapahtua jonkun muun liigajoukkueen kuin Porin Ässien kustannuksella. Toivonkin teille pitkäjänteisyyttä kehitystyössänne matkalla kohti SM-liigaa. Kaikki suuret asiat eivät tapahdu kerralla.

Pataljoona
Työtön hitsari
 
Viestit: 13
Liittynyt: 01 Huhti 2009, 19:23

Re: SM-liigan karsinta 2009

ViestiKirjoittaja Mestismestarit2009 » 12 Huhti 2009, 19:36

Asiallistakin porilaista kirjoitusta löytyy näköjään:)
Olihan se huikea karsintasarja. Nyt mennään kesälomalle ja sen jälkeen aletaan kasaamaan uutta joukkuetta. Vaihtuvuutta tulee varmasti, mutta onhan siinä sitten yhden Mestis-kauden verran hioa pelikuviota. Onhan se uusi kevät ja uudet karsinnat ensi vuonnakin. Tästä viisastuneena kohti uutta kautta!
Mestismestarit2009
 
Viestit: 46
Liittynyt: 24 Maalis 2009, 11:25

Re: SM-liigan karsinta 2009

ViestiKirjoittaja MattijaTeppo » 14 Huhti 2009, 08:23

Kiitän minäkin omalta osaltani Sportia ja sen ASIALLISIA faneja viihdyttävästä karsintasarjasta. Oli meinaan tunnetta ja tämä sarja muistetaan vielä pitkään. Tsemppiä ensi kauteen. Mikäli olette karsinnoissa ensi vuonna, niin onnea niihin, kunhan ei ole Pata vastassa.
MattijaTeppo
 
Viestit: 6
Liittynyt: 11 Huhti 2009, 19:18


Paluu Red Army

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 1 vierailijaa