Lahti Away la 19.3.

Sport-kannattajien fanimatkat ja muut keskustelut

Lahti Away la 19.3.

ViestiKirjoittaja toro » 17 Maalis 2011, 15:20

Miten on? Onko faniyhdistys saanut kiintiötä? Kannattaisi varmaan infota porukkaa. Ihan sen varalta että, jos se on todella pieni ja kaikille ei riitä siitä, niin jengi voi alkaa varaamaan omatoimisesti lippuja. Mm. Red Army Southern on varannut 20kpl lippua omatoimisesti seisomakatsomosta.

Paikalle tarvitaan mahdollisimman paljon vaasalaisia joukkuetta tukemaan!!

Lainauksia tuosta ko. ottelun tulosveikkausketjusta :

Kuikelo kirjoitti:Lueskelin tuossa ja liput ovat olleet ilmeisesti jo pitkään myynnissä. Olen ymmärtänyt että vierasfanit sijoitetaan tyypillisesti D2 tai seisomakatsomoon. D2 näyttäisi kuitenkin olevan jo pitkälti myyty, joten voidaanko tästä vetää johtopäätös, että vierasfanit sijoitetaan seisomaan? Seisomapaikat näyttää myös olevan myynnissä ja niitä toivottavasti riittää kaikille halukkaille. Tai sitten ne vedetään pois myynnistä heti kun Lahdessa tajutaan saapuvien vieraskannattajien määrä. Älkää toki tehkö hätäisiä johtopäätöksiä spekulaationi pohjalta.

Tuolta löytyy infoa tyypillisestä vieraskannattajien sijoituksesta. Ajanatasaisuudesta en sitten tiedä.
http://aariliike.com/node/128Å kirjoitti:Etelän kannattajat on varautunut karsintoihin varaamalla lippuja seisomapaikoille noihin Lahden matseihin. Ei taida Sportin kiintiöstä kuitenkaan herua meille lippuja, joten turvasimme selustaamme näin. Ehdotankin, että muutkin yksinmatkustajat seuraa esimerkkiämme. Tämä ei tosiaankaan ole mikään virallinen linjaus, kunhan länkytän.

Toistaiseksi ei Lahdesta ole tainnut kuulua mitään mistään Sport-kannattajien omasta katsomonlohkostakaan, joten varaamalla liput nyt ainakin varmistaa matsiin pääsyn, vaikka sitten olisikin eri katsomosta, kuin vieraskannattajille tarkoitettu sektori.Prudden kirjoitti:Isku Areenan D2 lohko on virallinen vieraspaikkakuntalaisten sijoituspaikka ja sieltä on kuulemman jo Vaasaan reilusti lippuja varattukin. Kannattaa jo nyt varata sekä lauantaille, että torstaille liput D2:een, jos on varma, että peliin Lahteen lähtee. Liput saattavat loppua kesken, sillä myös Lahtelaiset ovat liikkeellä, kuten normaalissa sm-liigaottelussa. Halli vetää noin 5500 henkeä ja Lahdessa on vk-loppuisin varisinkin ollut suhteellisen hyviä katsojamääriä.

Olkaa ajoissa asialla!

D2:sta löytyy sekä seisomo, että istumapaikkoja.toro kirjoitti:Ras:in foorumilla oli juttua, että pelicans toimistolla olisi luvattu aidata "joku 150hlö" alue seisomakatsomosta. Ras:ihan on varannut 20kpl lippua seisomakatsomoon.
toro
 
Viestit: 19
Liittynyt: 07 Maalis 2011, 19:53

Re: Lahti Away la 19.3.

ViestiKirjoittaja Kuikelo » 17 Maalis 2011, 16:04

Tässä ketjussa virallista tietoa:
viewtopic.php?p=30588#p30588

Ilmeisesti lippuja on siis varattu.
Kuikelo
 
Viestit: 178
Liittynyt: 01 Elo 2005, 20:47


Paluu Red Army

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron