www.redarmy.fi

Sport-kannattajien fanimatkat ja muut keskustelut

ViestiKirjoittaja Imhotep » 14 Helmi 2008, 15:13

fågel kirjoitti:Nykyinen kotkanpesä on ihan ok mesta, mutta ei se kyllä pubin kriteereitä täytä. Pienellä vaivalla varmaan ihan ok.


Tähän on suunniteltu parannusta. Hallille on tarkoitus rakentaa pubi tyylinen todellinen faniravintola. Todellisesta aikataulusta en osaa sanoa tarkemmin. Ilmeiseti se olisi tarkoitus toteuttaa samalla kun esm seisomakatsomon siirto yms.

Seura varmasti ottaa vastaa mielellään ehdotuksia, kommentteja ja toiveita.
Imhotep
 
Viestit: 54
Liittynyt: 15 Elo 2005, 13:22

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 14 Helmi 2008, 16:13

Tähän on suunniteltu parannusta. Hallille on tarkoitus rakentaa pubi tyylinen todellinen faniravintola. Todellisesta aikataulusta en osaa sanoa tarkemmin. Ilmeiseti se olisi tarkoitus toteuttaa samalla kun esm seisomakatsomon siirto yms.
[/quote]
Olen antanut itseni ymmärtää, että moiset katsomomuutokset ja suurenpien anniskelutilojen muutokset tehdään vain siinä tapauksessa, että hallissa tullaan SM-liigakiekkoa pelaamaan! Aiheesta on keskustelua käyty jo Vaasa-areenan kohdalla...tai sielä sitä ainakin olisi syytä varmaankin jatkaa!
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja fågel » 14 Helmi 2008, 21:00

Imhotep kirjoitti:Tähän on suunniteltu parannusta. Hallille on tarkoitus rakentaa pubi tyylinen todellinen faniravintola. Todellisesta aikataulusta en osaa sanoa tarkemmin. Ilmeiseti se olisi tarkoitus toteuttaa samalla kun esm seisomakatsomon siirto yms.


Tuota päätykatsomoa on jankutettu jo ainakin kolme vuotta. Ei vaan jaksa uskoa että mitään tapahtuu. Onhan siinä paljon muitakin hommia ollut mitkä tehdään aina "ennen ensi kautta".
fågel
 
Viestit: 141
Liittynyt: 03 Elo 2005, 09:53

ViestiKirjoittaja J.Kuusisto » 14 Helmi 2008, 21:23

Uuden pubihässäkän suunnittelulla ei ole mitään tekemistä mitä Ahvensaarelle nyt sitten ikinä tehdäänkään.

Uuden pubin suunnitelmat on jo aika pitkällä ja jotain tuloksiakin on jo hallin käytävillä nähtävillä. Jos tämä homma saadaan jotenkin fiksusti hoidettua ja kaikki ovat hankkeen takana niin se ei ole kallis tai monimutkainen juttu.

Ja varmasti olisi jälkipeleille sellainen paikka mitä sen kuuluukin olla.
J.Kuusisto
 
Viestit: 371
Liittynyt: 04 Marras 2005, 16:32

Edellinen

Paluu Red Army

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron