O´Malleys

Sport-kannattajien fanimatkat ja muut keskustelut

O´Malleys

ViestiKirjoittaja Röda Linjen » 22 Helmi 2008, 22:59

Ultras 06 ja Rödvittillä oli ennen tapana kokoontua Korsu Pubissa ennen peliä.Olemme yrittäneet houkutella sinne muitakin Sportin faneja mutta, muutamia pelejä lukuunottamatta,sinne ei ole kovin moni muu eksynyt.Korsu Pub kuitenkin sulki ovensa noin kuukausi sitten ja jouduimme etsimään uuden paikan jossa kokoontua ennen peliä.

Päädyimme siihen että O´Malleys on paras vaihtoehto uudeksi kokoontumispaikaksi.O´Malleys järjestää jo Sportin jälkipelit ja ottelubussikin lähtee O´Malleysin edestä hallille.Korsu Pub oli meidän mielestä sopiva paikka pre-match oluelle sijaintinsa takia, mutta monet muut fanit varmaan vierastivat sitä vähän "outona" paikkana.Nyt ei kuitenkaan enää ole tekosyitä jättää tulematta.O´Malleys on tunnettu paikka ihan keskustassa ja kaikilla pitäisi olla helppoa tulla sinne.Lisäksi ottelubussi lähtee kätevästi sieltä hallille puoli tuntia ennen ottelua.O´Malleys tarjoaa hanaoluen 3 eurolla Sport-faneille ennen peliä, mikä on minun mielestä ihan ok hinta.

Ulkomailla kannattajilla on jo pidemmän aikaa ollut tapana kokoontua jossakin pubissa ennen ottelua.Nyt olisi korkea aika tuoda tämä kulttuuri kunnolla Vaasaankin.Toivomme että muutkin fanit kuin Ultras 06 ja Rödvitt löytävät tiensä O´Malleysiin ennen peliä.

Kokoonnumme O´Malleyssä ensimmäisen kerran huomenna lauantaina ennen Sport-JokiPojat peliä.Toivottavasti mahdollisimman moni Sport-fani löytää silloin tiensä sinne.Ovet aukeavat muistaakseni kello 15.00.

Tervetuloa!

Lisätietoja tästä täällä Sportin kotisivuilla tai osoitteessa www.ultras06.com
Röda Linjen
 
Viestit: 22
Liittynyt: 13 Joulu 2005, 18:06

ViestiKirjoittaja TopKille » 23 Helmi 2008, 15:35

Hieno homma. Nyt sitten samanlaista tunnelman nostattamista kuin muutamilla hienoilla vierasreissuilla on ollut mm. Tampere, Joensuut ym.

Kaikki ovat erittäin tervetulleita joukkoon tummaan!
-ULTRAS 06-
TopKille
 
Viestit: 19
Liittynyt: 20 Marras 2005, 14:01


Paluu Red Army

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa