Talous kuralla - Suutari pihalle

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja tnt » 23 Loka 2009, 11:02

Tilit on miinuksella ja ensilääke siihen on, että ulostetaan Jukka Suutari. Suutari on tuonut tällä kaudella joukkueeseen McGregorin ja DIckensonin. Molemmat on huhujen mukaan edullisia pelaajia vrt. Sportin ulkomaalaisvahvistukset normaalisti. Lisäksi Suutari on tuonut A-junnuihin pelimiehiä.

Suutari sai liian vähän aikaan, mikä johtui lukuisista optioista ja Tammisen klaanin signauksista. Todellinen hyöty olisi varmaan nähty ens ja tulevilla kausilla.

Tylsää ei ole ainakaan. Seurataan tätä farssia niin kauan kuin jatkuu.
Viimeksi muokannut tnt päivämäärä 23 Loka 2009, 14:14, muokattu yhteensä 1 kerran
tnt
 
Viestit: 477
Liittynyt: 31 Heinä 2005, 22:43
Paikkakunta: Vaasa

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja EH » 23 Loka 2009, 11:12

Kieltämättä lyhytnäköistä toimitaa, MUTTA jos ja kun tilanne on äärimmäisen paha, jotain on ollut pakko tehdä ja heti. Olisiko silti pitkän tähtäimen ajattelulla ollut parempi yrittää ulostaa pelaajia ja pitää Suutari. Suutari oli juuri se mies organisaatiossa, joka olisi voinut rakentaa meille hinta/laatusuhteessa vahvan joukkueen tulevina vuosina. Myös A-junioreissa olisi hänen kädenjälkensä näkynyt.

Erittäin raskas menetys Sportille.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1218
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja Niksi » 23 Loka 2009, 11:17

Tami saisi jo jättää tän *sensuroitu* kaupungin. Siinä säästettäisiin ihan mukavasti...
Niksi
 
Viestit: 572
Liittynyt: 29 Loka 2007, 00:59
Paikkakunta: The Wasa City

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja Pomo » 23 Loka 2009, 11:42

Suutarin hankinta oli ilman muuta parasta mitä sportille oli tapahtunut kymmeneen vuoteen (poislukien viime kauden urheilullinen menestys). Ja heti kun tulee vaikeeta niin tämä mies heitetään ensimmäisenä pihalle? KIITOS SPORT!

Pitkällä tähtäimellä ajatellen niin olisin mieluummin erottanut vaikka dickensonin tai vaikka kuusiston. (Arvostan tietysti heitä, mutta Suutarista oli ollut enemmän iloa kuin kyseisistä herroista tulevina vuosina.) Ja vaikka seuraavana kautena olisi varaa palkata hänet uudestaan, niin tuskin hän palaisi, taitaa sillat roihuta sen verran liekeissä tällä hetkellä...
Pomo
 
Viestit: 73
Liittynyt: 13 Tammi 2009, 10:39
Paikkakunta: Vaasa

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja EH » 23 Loka 2009, 12:01

Pomo kirjoitti:
Pitkällä tähtäimellä ajatellen niin olisin mieluummin erottanut vaikka dickensonin tai vaikka kuusiston.


Pelaaja kuin pelaaja olisi saanut lähteä ennen Suutaria. Suutari oli osa terveempää tulevaisuutta.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1218
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja Drago82 » 23 Loka 2009, 12:45

Ei voi kyl sanoo muuta ku et voi vit** mitä toimintaa!!!

Tami vit**** sieltä ja muutama kallis *sensuroitu* pelaaja niin ois ollu noin 10 kertaa fiksumpi veto.


voi kiesus mis kuses ollaan kohta!!!
Semmosta se elämä joskus on...
Drago82
 
Viestit: 85
Liittynyt: 30 Maalis 2009, 11:45
Paikkakunta: Vaasa

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja v70 » 23 Loka 2009, 13:50

Tuskin yhden ihmisen irtisanominen vielä mitään auttaa,pakkikalustossa ei ole ylimääräisiä eikä hyökkäyspäässä liioin.Sitähän ei tiedä onko hallituksen palkoissa ylimääräistä,hallimaksut nyt on varmaan suomen kovimpia niin kuin yleensä.Junnukioskit myyvät edustuksen pelipäivinä monesta kioskista tuskin samanlaista hyväntekeväisyyttä muualla tapahtuu,voitot valuvat muihin kassoihin.Mitä en ole ikinä ymmärtänyt,ei ole edustuksen päänvaiva mistä junior sport tulonsa hommaa jos kerta on ihan erillinen edustuksesta.
v70
 
Viestit: 338
Liittynyt: 18 Loka 2008, 00:05

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja spector » 23 Loka 2009, 13:55

tässä jatkoajalta.....ei vaikuta ,että sukset olisivat menneet ristiin,enemmänkin uusi herra johtaja sekoilee!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Olen puhunut eilisen jälkeen jo SM-liigan, Euroopan ja Pohjois-Amerikan suuntaan, sekä jatkuva puheyhteys Tammisen kanssa takaa sen, että työt eivät lopu. Edelleenkin minulla on muitakin jääkiekkoon liittyviä töitä Kanadaa ja nuorten maajoukkuetta myöten joita tein Sportin ohella toki Juhani Tammisen luvalla ja siunauksella. Illalla on A-nuorten ottelu Jokerit-Sport ja olen siellä paikalla. Lisäksi laitoin hakemuksen Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan vakanssille kun se oli julkisessa haussa, Suutari valottaa tilannettaan päivänä #1 jälkeen Vaasan Sportin.


Mr. Jäähyaitionakin tunnettu Jukka Suutari tuntee sopimuspykälät urheilubisneksessä. Hän ei itsekään heti uskonut että joutuisi tulilinjalle ensimmäisten joukossa.

ajankohtaista

Suutarille lopputili
lue lisää

- Ihan mielenkiintoinen erottaminen ja täysin lainvastainen kaikin puolin mitä olen nyt puhunut asiasta tietävien kanssa. Asia menee eteenpäin Suomen lakien mukaan ja riitautan "irtisanomisen" välittömästi. Surullisinta on se, että joukkue ja valmennus saivat lukea lehdestä asiasta ensin mikä ei aiemmin ole ollut Vaasan Sportissa tapana.

Toiminnanjohtaja Jyrki Niemi perusteli erottamista säästöillä. Suutarilla on tähän oma vastineensa.

- Niin, säästöä ja säästöä. En tiedä miksi ei riittänyt ehdotus siitä, että toisin sponsorirahaa sisään tulevalla viikolla kattamaan paitsi omat pienet palkkakuluni ja tuomaan vähän extraa seuran kassaan. Eikö riitä että kattaa omat kulunsa ja tuo vielä ylimääräistä kassaan? Otan tämän henkilökohtaisena vittuiluna ihmiseltä joka ei ole edes tavannut minua tai tutustunut tekemääni työhön. Aika kova ensimmäinen puhelu seurapomolta. Pelaajat ovat jo aiemmin ihmetelleet minulle kun ei uusi toiminnanjohtaja ole käynyt edes esittäytymässä jäähallilla vaikka aikaa työn aloittamisesta on mennyt jo kolme viikkoa, Suutari lataa.
spector
 
Viestit: 2138
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja spector » 23 Loka 2009, 14:09

Suoraan sanottuna............eikös jo olisi aika päästää koko *sensuroitu* konkurssiin....tällä tyylillä se menee joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.

Itse en ainakaan jaksa enään taas tuhlata elämääni seuraamalla sitä kun " pelaillaan" mestiksessä ilman päämäärää noususta.

Kun kakkosesta aloitetaan niin saapahan ainakin sitten nauttia ( luultavasti) sarjanousuista....tosin viime kerralla kesti yllättävänkin kauan ennenkuin nousu tapahtui.
spector
 
Viestit: 2138
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja Hossa » 23 Loka 2009, 14:21

tnt kirjoitti:Salaisuus ei ole myöskään se, että Tammisella ja Suutarilla meni sukset ristiin jo ennen runkosarjan alkua. Nyt nähtiin, että ei ollut Suutaristakaan Tammisen vastavoimaksi ja että Niemi on Tammisen "waterboy".


Pystytkö tnt valottamaan miksi Suutari itse hehkuttaa Tammista jatkoajan haastattelussa, jos kerran näin on? Äkkiseltään voisi kuvitella että olit niin väärässä kuin vain ihminen voi olla.
Hossa
 
Viestit: 429
Liittynyt: 20 Maalis 2007, 20:50

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja vaasan sport » 23 Loka 2009, 14:54

Jatkoaika kirjoitti:Suutari: -Niin, säästöä ja säästöä. En tiedä miksi ei riittänyt ehdotus siitä, että toisin sponsorirahaa sisään tulevalla viikolla kattamaan paitsi omat pienet palkkakuluni ja tuomaan vähän extraa seuran kassaan. Eikö riitä että kattaa omat kulunsa ja tuo vielä ylimääräistä kassaan? Otan tämän henkilökohtaisena vittuiluna ihmiseltä joka ei ole edes tavannut minua tai tutustunut tekemääni työhön. Aika kova ensimmäinen puhelu seurapomolta. Pelaajat ovat jo aiemmin ihmetelleet minulle kun ei uusi toiminnanjohtaja ole käynyt edes esittäytymässä jäähallilla vaikka aikaa työn aloittamisesta on mennyt jo kolme viikkoa, Suutari lataa..


Jos kaikki tämä on todellakin totta niin mitä helevettiä toiminnanjohtaja Jyrki Niemi luulee tekevänsä? Ei ole esitellyt itseään pelaajille eikä pelaajakordinaatille, vaikka on ollut työssä jo kolme viikkoa? Siis mitä helv..? Onko se joku hiiri jolla on ihmispelko vai? Kyllä sitä nyt luulis että ne ketä on samassa paikassa tuntee toisensa jos vaikka sattuis kävellä vastaan.

Ei hyvää päivää, kyllä Sportissa osataan aina kusta helpot hommat.
Kyynaamat myy maansa heti ku vähän ropisee.
vaasan sport
 
Viestit: 295
Liittynyt: 02 Maalis 2007, 16:23
Paikkakunta: Vaasa

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja tnt » 23 Loka 2009, 15:04

Hossa kirjoitti:Pystytkö tnt valottamaan miksi Suutari itse hehkuttaa Tammista jatkoajan haastattelussa, jos kerran näin on? Äkkiseltään voisi kuvitella että olit niin väärässä kuin vain ihminen voi olla.


Olen varmaankin väärässä siinä, että Suutarin ulostus nyt oli Tammisen idea. Siinä en ole väärässä, että Tamin ja Suutarin sukset menivät alkukaudella ristiin. Sukset kuulemma löysivät reittinsä myöhemmin.

Olen aika laudalla päähän lyöty mistä idea Suutarin ulospotkimisesta on tullut. Onko Niemi näin turisti?
tnt
 
Viestit: 477
Liittynyt: 31 Heinä 2005, 22:43
Paikkakunta: Vaasa

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja HyperX » 23 Loka 2009, 15:35

Ei hyvää päivää Sport!!! Pistetään ny pihalle paras scouttaaja mitä sportilla o koskaan ollu.
Jos tollalailla hatusta vedetään että kuka lähtee, niin ei hyvältä näytä. Ihan oikein että Suutari riitauttaa asian.
Niemi sieltä sais lähteä takas puuhailemaan soutuveneiden kanssa. Tämä kun jatkuu niin seuraavaks kenkää saa Suomalainen ja sitte kanukit. Hallitus uusiks!
HyperX
 
Viestit: 322
Liittynyt: 22 Elo 2005, 17:18
Paikkakunta: Vaasa

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja ritu » 23 Loka 2009, 15:40

Pojolaises luki, että Suutarin työsuhde oli päätetty yhteisellä sopimuksella. Ja, että Suutari on lupautunut tekemään jatkossa, samaa työtä ilman palkkaa. Näin Hiltunen Pohjalaisessa. Taitaa olla Hiltuselta hätävarjelun liiottelua.

Kyllä nyt viimmeistään, pitää kaikkien lopettaa liigaan noususta puhuminen. Ei tarivi olla häävinen matemaatikko, kun asian ymmärtää.

Kun talous on kerran kuralla on parempi miettiä, että kuinka pelit saatais luistamaan Mettikses parhaala mahadolisella tavalla.

Onko laadittu talousarvio, tehty liian löysästi, Menot olisi pitäny olla hallituksen tiedos tarkalleen. Mutta se tulopuoli on varmasti pettäny.
On ajateltu, että sieltä ja sieltä varmaankin on tulossa rahaa, niin ja niin paljon. Toisin on kuitenkin käynyt, mikä on huono juttu.

Perimmäinen syy talous ahdinkoon on siinä, että joukkue 2009 - 2010 on liian kallis, tuloihin mähären. Laskelmat olisi pitänyt tarkentaa ennen
päävalmentajan palkkaamista sekä pelaajien hankkimista. Niin nyt ei tarvitsisi Hiltusen ja Niämen " ruikuttaa " rahattomuutta.
ritu
 
Viestit: 51
Liittynyt: 30 Loka 2005, 21:05

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja Pomo » 23 Loka 2009, 16:47

ritu kirjoitti:Pojolaises luki, että Suutarin työsuhde oli päätetty yhteisellä sopimuksella. Ja, että Suutari on lupautunut tekemään jatkossa, samaa työtä ilman palkkaa. Näin Hiltunen Pohjalaisessa. Taitaa olla Hiltuselta hätävarjelun liiottelua.


Ei ainakaan minun Pohjalaises mitään tuollaista lukenut? Vai olenko käsittänyt jotain ihan väärin :S
Pomo
 
Viestit: 73
Liittynyt: 13 Tammi 2009, 10:39
Paikkakunta: Vaasa

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja ritu » 23 Loka 2009, 17:04

Pomo, lueppa Pohjalaisen juttu uudelleen.
ritu
 
Viestit: 51
Liittynyt: 30 Loka 2005, 21:05

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja Pomo » 23 Loka 2009, 18:10

Hiltunen pohjalaises kirjoitti:-Suutari on tehnyt tosi hyvää työtä ja uskon, että pystymme käyttämään hänen palvelujaan myös jatkossa, vaikkei hän olekaan palkkalistoillamme.

Jos tuota tarkoitat, niin eihän tuossa kuitenkaan sanota että Suutarin palvelut "ilmaisia" olisivat, tai että hän ilman mitään korvauksia samoja hommia tekisi. Uskon että olet käsittänyt tuon jutun hieman väärin, eikö?
Ja koko jutussa ei mainita mitään siitä että työsuhde olisi "yhteisellä sopimuksella" pistetty poikki, miksi Suutari riitauttaisi irtisanomista jos sitä olisi yhteisymmärryksessä tehty? Lueppa ritu itse se juttu uudelleen..
Pomo
 
Viestit: 73
Liittynyt: 13 Tammi 2009, 10:39
Paikkakunta: Vaasa

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja ritu » 23 Loka 2009, 18:22

Pomo, Siksi tartuin asiaan, koska luin, että Suutarinen on riitauttanu asian. Pohjalaisen juttussa oli erisävy, irtisanomisesta. Mitenkä Suutarinen se oli sen kokenu. Jutussa on selvää ristiriita todellisuuden kanssa.
ritu
 
Viestit: 51
Liittynyt: 30 Loka 2005, 21:05

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja Blesk » 23 Loka 2009, 19:00

Hetken miettimisenkään jälkeen en löydä tästä epäloogisesta ja epäreilusta päätöksestä yhtäkään hyvää puolta.

Outo viesti työntekijöille: Hoidat työsi hyvin -> kenkää!

Nimelliset säästöt katoavat korkoineen jälkipyykkiin ja työilmapiirin heikkenemiseen kuin kyyneleet sateeseen.

Lakeuksilla en valitettavasti näe koskaan Cristiano Ronaldon tai Sidney Crosbyn urheilusuorituksia. Sen sijaan Lou Dickensonin ja Bryan McGregorin kiemurat ja taistelu tuovat piristystä minun pimeisiin syysiltoihin. Siitä iso kiitos Jukka Suutarille.
Blesk
 
Viestit: 346
Liittynyt: 02 Maalis 2007, 14:17

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja kistrand » 23 Loka 2009, 19:37

Olen melko varma että tilanne on ollut tähän aikaan yhtä paha monta kautta ennenkin mutta kun Niemi sanoo että "meillä on akuuttinen ja vakava kassakriisi" Saari sanoi että tilanne on "tiukka mutta vakaa". Niemen versio on tietysti totuudenmukaisempi, rahaa ei nyt ole eikä sitä tule ennen playkkareita hirveesti ellei joku sponssori saadaan nyt sisään. Sääli kuitenkin että Suutarin piti irtisanoa, ilmeisesti miehellä itse ei ainakaan valmennusta kohtaan ole mitään "hard feelings" eikä sulje pois että jatkossakin tekisi, käsittääkseni, keikkahommaa Sportille.
kistrand
 
Viestit: 457
Liittynyt: 02 Maalis 2007, 11:49

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja spector » 23 Loka 2009, 20:30

No pari asiaa on ainakin selvää,ensi kaudella NÄHDÄÄN UUSI VALMENTAJA(vaikka en menisi laittamaan olemattomia rahojani likoon sen puolesta , että Tamminen jatkaa uuden vuoden ylitse).

Joukkue tulee muuttumaan totaalisesti,staroja nada.
Kaikkien itkemät ja kaipaamat , omat "lahjakkaat" junnut saavat tilaisuutensa.

Jos nykyinen joukkue ei ihan perseelleen vedä tätä kautta ja tiputa Sporttia alas niin kyllä tänne aina liigajoukkueiden loukkaantuneita saadaan kuntoutumaan.

Ei se nyt oikein hyvältä näytä.
spector
 
Viestit: 2138
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja Shearer » 24 Loka 2009, 00:23

spector kirjoitti:Joukkue tulee muuttumaan totaalisesti,staroja nada.
Kaikkien itkemät ja kaipaamat , omat "lahjakkaat" junnut saavat tilaisuutensa.


Harmi että tilanne piti päästää tähän asti ennen kuin tähän ruvetaan. Olisi se pitänyt jo vuosia sitten tajuta kun jatkuvasti tehtiin tappiota ostojoukkueilla, että jossain vaiheessa tulee seinä vastaan.

Nyt vain kaikki peleihin kuluttamaan rahaa, myös A-junnujen peleissä kannattaa käydä. Siellä näkee viihdyttävää jääkiekkoa. Siellä näkee Sportin jonka jokainen pelaaja taistelee kentällä jokaisesta kiekosta ja joka sentistä.

Uskon parempaan huomiseen kunhan perusasiat nyt vain tajutaan toimistolla. Eli ne asiat jotka on pakko tehdä, jos Sportin kokoinen pikkuseura aikoo joskus haastaa liigaseuroja. Tämän päiväinen on hyvä alku. Todettiin ääneen kaikille se, että tilanne on äärimmäisen vaikea ja tehtiin jo ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen toimenpide talouden parantamiseksi. Itse olisin kyllä pitänyt Suutarin Sportissa mutta näin tässä nyt kävi valitettavasti. Seuraavaksi sitten halvempi ja sitoutuneempi valmennus ja halvempi ja nuorempi joukkue.

Toivottavasti saavat pidettyä firman pystyssä, että vuoden päästäkin tähän aikaan pelataan Mestistä. Haluan uskoa että siinä onnistutaan.
Shearer
 
Viestit: 91
Liittynyt: 11 Helmi 2007, 23:32

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja spector » 24 Loka 2009, 11:11

Nimenomaan jos tulevaisuuteen katsotaan oli Suutarin poispotkiminen (näillä saatavilla olevilla tiedoilla) aika idioottimainen ratkaisu.

Jos kerran mahdollisessa tulevaisuudessa yritetään tiputtaa pelaajakustannuksia olisi Suutari ollut mies paikallaan,käsittääkseni on saanut nämäkin nyt pelaavat " starat" Vaasaan lähes alehinnalla.
Vertaa Tammisen " löydöt" = Allen,Aikins,Prudden etc.

Ja paljonkohan sillä nyt itseasiassa säästetään kun Suutarin palkka on poissa?
spector
 
Viestit: 2138
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja Shearer » 24 Loka 2009, 12:02

Jos faneilta aletaan kyselemään säästämistapoja tai säästökohteita niin jokaisen asian kohdalla tulisi vastaus: EI!

Olihan tämä päätös valitettava mutta itse ainakin pidän seurajohdon puolia tässä päätöksessä. Jotain on tehtävä ja varmasti paljon muitakin vaikeita päätöksiä on edessä. Mutta toimenpiteet on nyt aloitettu ja toivottavasti Sport saadaan hyvään kuntoon ajan kanssa ilman sarjapaikan menettämistä.
Shearer
 
Viestit: 91
Liittynyt: 11 Helmi 2007, 23:32

Re: Talous kuralla - Suutari pihalle

ViestiKirjoittaja EH » 24 Loka 2009, 20:06

Hienoa Vaasalainen kiekkoyleisö! Nähtävästi oli mennyt perille, että seura tarvitsee lisää maksavia katsojia. Pitäkää nuo luvut läpi kauden riippumatta vastustajasta tai pienistä tappiputkista.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1218
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Seuraava

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa