kysymyksiä seuran johdolle

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 09 Tammi 2013, 00:44

Forumin pyynnöstä avaan täällä keskustelupalstan jossa tulen vastaamaan valikoidusti seuran kannattajiemme ajankohtaisiin , asiallisiin kysymyksiin ? Kannatan itse avoimuutta, mutta haluan samalla muistuttaa että välttämättä kaikkiin kysymyksin ei ole mahdollisuutta vastata, vaikka haluaisinkin. Tämä voi joshtua esimerkiksi asioiden arkaluontoisudesta, keskeneräisyydestä jne.

Heikki
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 09 Tammi 2013, 00:49

K: Mutta tänään kaikkia kuohuttava asia on tuo liigan mahdollinen sulkeminen. Olisi hienoa jos Heikki voisi meille kertoa mitä hän tilanteesta tällä hetkellä tietää.


On hyvin tiedossa että osa liigaseuroista vastustaa mahdollisuutta nousta Mestiksestä SM-liigaan. Tämä on ollut tilanne jo pitkään ja varmasti tulee myös tällaisena jatkumaan. Tälä hetkellä jääkiekkoliiton ja SM-liigan välillä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus joka mahdollistaa nykyisen kaltaisen vuosittaisen liigakarsinnan.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 09 Tammi 2013, 01:07

pelaajien loukkaantumistilanne. Koska je ketkä palaamassa (Jämsä voisi vähän valaista)


Jätän tämän Erelle terkemmin kommentoitavaksi. Sen verrran voin kommentoida, että Halava, Heikkinen ja Laine edelleen sivussa, mutta tietääkseni ovat palaamassa vielä runkosarjan aikana joukkueen vahvuuteen.


onko tehty jotain päätöksiä mahdollisista lisähankinnoista tai niiden välinjättämisestä


Seuran urheilutoimenjohdolla on mahdollisuus vahvistaa joukkuetta vielä ennen siirtorajan umpeutumista riippuen tarpeesta ja markkinoilla saatavilla olevista pelaajista. Pelaajabudjetissa on myös vielä varaa lisähankintoihin.


miten Sport suhtautuu mahdollisesti sulkeutuvaan ligaan


Sport on ehdottomasti liigan sulkemista vastaan-


- tätä Viro/ Korea tilannetta voisi avata hieman lisää Sportin kannalta, kun nyt on hiukka ristiriitaista tietoa ( tarkoitan Pohjalaisen juttu vs Hiltusen kommentit lauantaina hallilla)


Pyytäisin tähän kärsivällisyyttä, koska asia on pahasti keskeneräinen, eikä asiaa ole esimerkiksi vielä edes sarjaseurojen (Mestia) hallituksessa käsitelty, Palaan mielelläni asiaan kun asia etenee.


- missä mennään tällä hetkellä taloudellisesti / ollaanko budjettivauhdissa


Olemme niin liikevaihdossa kuin tuloksessakin budjettivauhdissa ja siinä mielessä tilanne on hyvä. Olemme siis onnistuneet kasvattamaan liikevaihtoa tällä kaudella viime kauteen verrattuna, mutta toki paljon töitä riittää erityisesti myynnin ja markinoinnin saralla.


- Hiltunen voisi myös ampua väitetyt/spekuloidut Sportin liigaannousuun tähtäävät kabinettipäätökset. Tai vaihtoehtoisesti vahvistaa ne


Ei ole olemassa mitään kabinettipäätöksiä eikä edes keskusteluja. Tämä on täyttä spekulointia. Sportissa pyrimme parantaman omaa tekemistä kaikilla osa-alueilla (edustus, juniorit, valmennus, toimisto, olosuhteet, talous, ...) systemaattisesti jotta mahdollisen nousun jälkeen myös olisi edellytykset menestyä liigassa niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin.


- puhuttiin syksyllä tosiaan kovasti jo tällä kaudella liigaannousuyrityksestä. Kaikki tekeminenhän voidaan tällaiseksi luonnehtia ylimalkaisesti, mutta missä mennään oikeasti nyt ja....


Liiganousu on tavoittemme ja sen eteen tehdään töitä koko ajan. Suurin haaste meille on mynnin lisääminen joka mahdollistaisi suuremmat panostukset joukkueesen. Tällä alueella temme eniten töitä tällä hetkellä ja erityisesti yhteistyökumppanien määrää on saatava kasvatettua ja myös nykyisille yhteistyökumppaneille tulee pystyä tarjoamaan lisää lisäarvoa jotta hekin innostuisivat panostamaan lisää.

Heikki
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 09 Tammi 2013, 06:19

Sport on kasaamassa varsinaisen budjetin ulkopuolista budjettia. Onko kyseessä oleva budjetti tarkoitus käyttää tällä kaudella ja mihin tarkoitukseen?


Suunnitelma tässä on ollut saada aikaan budjetoitua suurempi liikevaihto ja samalla pitää kulut alkuperäisen budjetin tasolla. Tässä onnistuttaessa voidaan pelaajabudjettia kasvattaa kauden aikana vaarantamatta seuran taloudellista menestystä. Tässä onnistuminen edellyttää uusien yhteistyökumppanien mukaanlähtemistä ja/tai nykyisten yhteistyökumppanien sopimussummien kasvattamista. Työstämme tätä asiaa parhaillaan ja toivon että yhteistyökumppanimme lähtisivät mukaan hankkeeseen laajalla rintamalla ja panostuksemme myyntiin toisi myös uusia yhteistyökumppaneita runsaasti mukaan.


Oletko Heikki tyytyväinen Sportin näkyvyyteen esim. kaupungilla?


Markkinointi on myynnin ohella suurimpia kehityskohteita toiminnassamme tällä hetkellä ja emme voi olla tyytyväisiä nykytilaan vaan tässä on saaatava huomattavasti parempaa aikaiseksi.


Millaista sarjajärjestelmää Sport ehdottaisi sitä kysyttäessä?


Olemme ehdottaneet Ruotsin kaltaista karsintasarjaa ja olemme aktiivisia tässä asiassa. Urheilullinen nousu niin Mestikseen kuin liigaankin tulee säilyttää tulevaisuudessakin.


Millaisin toimin ja aikataululla uskot näkevämme Sportin kirkkaammissa valoissa?


Olen vakuuttunut että nykyinen kokonaisvaltainen toiminnan kehittäminen jatkuvan parantamisen mallilla tulee vieminen meidät SM-liigaan mahdollsesti jo tällä kaudella. Toivon että pääsisimme eroon loukkaantumiskierteestä ja pääsisimme parhaassa mahdollseessa iskussa keväään tärkeimpiin peleihin. Niissä tarvitaan taidon lisäksi myös onnea kuten useimmiten urheilussa:)
Jos emme onnistu tällä kaudella , tulemme yrittämään entistä vahvempana ensi kaudella.


Onko liigaan mahdollisuutta nousta muutoin kuin urheilullisen karsinnan kautta?


Minulla ei ole tietoa muista keinoista tällä hetkellä.


Mitkä ovat ne tietyt ehdot, jotka on täytyttyvä että mielestäsi Suomen jääkiekkoilun etu vaatii Mestikseen Korean tai Viron jääkiekkojoukkueen?


Ne pitää sopia yhdessä muiden Mestis-seurojen ja jääkiekkoliiton kanssa kevään aikana.


M
ihin kaatui tämän kauden kattava televisiosopimus?


Sarjaseurojen hallitus (kaikkien Mestis-seurojen johto) päätti olla hyväksymättä tarjottuja TV-sopimuksia, koska ne eivät täyttäneet yhteisesti sovittua taloudellista korvausta seuroille. Siksi päätettiin jatkaa Mestis TVn kehittämistä ja jatkaa tarjouskyselyä kauden aikana tavoitteena saada hyväksyttävissä oleva TV-sopimus tuleville kausille.


Kenen ja keiden tulisi puolustaa Mestiksen asemaa Suomessa? Nyt tuntuu siltä, että ainoastaan kannattajat ovat aidosti huolissaan siitä suunnasta johon Mestistä viedään ja miten siitä ei huolehdita.


Kyllä koko Mestis-yhteisön yhdessä jääkiekkoliiton kanssa tulee puolustaa ja vahvistaa Mestiksen asemaa ja identiteettiä.

Heikki
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Prudden » 09 Tammi 2013, 09:22

Todella suuri Kiitos Heikille, että viitsii vastata fanien kysymyksiin kaikkien muiden kiireidensä ohella. Aivan fantastinen huomionosoitus faneja kohtaan. Kiitos vielä kerran.
Tästä voisivat muidenkin, myös liigaseurojen johtajat ottaa mallia. Taidetaan olla tälläkin saralla suomen parhaita. :)
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja BussiKUSKI » 09 Tammi 2013, 19:45

Kiitos !

Äärimmäisen hienoa saada Heikki mukaan. Monenlaista huhuilua ja keskustelua on eri medioissa näkynyt, joten tilanteen selventäminen Sporan puolelta on hieno asia.

Ja vaikka tämä ei ole maksettua markkinointia, niin se on sitä parhaasta päästä..
Sportille kuuluu iso kiitos siitä, että pärjään täällä.
– Petteri Lindbohm
BussiKUSKI
 
Viestit: 989
Liittynyt: 01 Elo 2005, 15:03

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 10 Tammi 2013, 01:54

t.m.a.l kirjoitti:Kiitos täältäkin ja kaikkien kannattajien puolesta, vihdoinkin paikka, jossa voi saada tyydytystä tiedon nälkään! Esimerkillistä toimintaa seurajohdolta.

Tulikin heti kysymyksiä mieleen ja lainaankin tässä omaa kirjoittamaani avautumista "ottelutapahtuman kehittäminen" palstalle.

Nyt on aivan liian kauan kestänyt tuo verkkokaupan "päivitys" Ihan käsittämätöntä pitää sivut kiinni ennen joulua, kyllä jää paljon rahaa saamatta kun joululahjat hankitaan muualta, joo voi hallilta hakea ottelujen yhteydessä, mutta verkko shoppailu
silti paljon helpompaa kun voi ostaa kun itselle sopii!. JA miksi fantuotteita ylipäätään saa vain kotiotteluiden yhteydessä, miksei esim lounaasaikaan myydä samalla joka arkipäivä?? Tai sitten voisi vaihtoehtoisesti laittaa vaikka Rewelliin tai muualle sellaisen "mini kioskin" siis suurinpiirtein luukulta myytäisiin pikku putiikista paitoja, kuppeja, rättejä jne. yksi myyjä paikalle.
kyllä rewellin päivittäinen lattialiikenne auttaa tuotteita myymään.

Ai niin noihin MESTISTV lähetyksiin olisi todella hyvä, jos voisi sportin ja anvian välille tehdä sopimuksen KAUSITTAISESTA OIKEUDESTA JOKAISEEN PELIIN, siis JÄRKEVÄLLÄ summalla saisi "kausikortin" jolla voi katsoa joka pelin. mitä mieltä??
Itse olen katsonut lähes joka pelin tähän mennessä, mutta nyt alkaa mennä tikku kynnen alle, on nuo kuitenkin aika suolasen hintasia kun puhutaan kympin molemmin puolin per ottelu!!


Fanitavaran markkinointi ja myyntiin emme ole yksinkertaisesti pystyneet panostaman riittävästi, nutta se on kyllä yksi tärkeistä kehityskohteista seuran työlistalla. Olemme pohtineet vaihtoehtoja ja tulemme varnmasti parantamaan tilannetta, toivottavasti vielä tällä kaudella. Tähän mielllään kaipaisi myös palautetta siitä, mllaiaisia tuotteita toivottaisiin fanien toimesta myyntiin?

MestisTVn kausikorttiasia on ollut myös esillä, mutta tälle kaudelle emme ole sitä saaneet aikaiseksi. Tässä tarvitaan myös yhteistyötä ja sopimista kaikkien Mestis-seurojen kanssa. Mestis-TV:stä on jo nyt muodostunut merkittävä uusi tulonlähde esimerkiksi Sportille ja olemekin eturintamassa tukemassa MestisTVn edelleen kehittämistä ja laadun parantamista.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 10 Tammi 2013, 01:58

nollamaali kirjoitti:Mikäli liiga sulkeutuu mielestäni voitaisiin esittää seuraavaa: Sport nostettaisiin "kabinettipäätöksellä" liigaan. Perusteina 3 Mestiksen voittoa neljänä perättäisenä vuotena, organisaatio kutakuinkin valmis, lähimmälle liigapaikkakunnalle on 200 km eli jääkiekon SM-liigan kartassa on ammottava aukko, Vaasassa yleisö vain odottaa ao. asiaa ja yleisöryntäys olisio selviö, kilpahallia tullaan laajentamaan, turvakaukalo on jo asennettu, faniryhmä on maan paras, taloutta on johdettu taiten ja tulos paranee, pelaajat pitävät Vaasasta. Eli kaikki olisi miltei valmiina. Ja eiköhän yrityksetkin rientäisi sankoin joukoin avittamaan -toivottavasti myös johtokunnan äveriäät.. Olisko tässä itua toimenpiteille jos liiga sulkeutuu- Heikki Hiltunen?


Mielenkiintoinen ajatusketju jossa paljon asiaa. Teemme systemaattista työtä seuramme eteen jotta päivä SM-Liigassa koittaa. Uskon myös että meidän tekenisemme on tiedostettu myös SM-Liigassa ja sitä varmasti seurataan mielenkiinnolla. Kyllä kuitenkin urheilullinen tapa nousta on paras vaihtoehto ja meidän tulee sen eteen tehdä töitä ja jaksaa olla kärsivällinen.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 10 Tammi 2013, 02:13

SPORTTIKOTKA kirjoitti:Millä tavoin Sport on mukana Kuparisaaren tulevissa ehostuksissa ja ollaanko seurassa tyytyväisiä niihin? Voisiko Vaasaan nousta yksityisrahoitteinen monitoimihalli Sportin toimiessa veturina(tyyliin HIFK)?

Miksi maakunnista ei ole järjestetty fanikuljetuksia Sportin otteluihin? Onko suunnitelmissa?

Halusitte tulla esiin varjobudjetin kanssa - uskottavuudenko vuoksi?


Teemme läheistä yhteistyötä hyvässä hengeesä Kuntayhtymän kanssa ja olmme varmasti "iholla" mukana päättämässä yksityiskohdista jotta tarpeemme tulevat huomioitua ja saisimme maksimaalisen hyödyn uudistuksesta. Olemme tyytyväisä Kuntayhtymän kanssa tehtyyn työhön.

Mitä tulee yksityisrahoitteeseen halliin, niin esitimme sitä muutama vuosi siten, mutta emme saaneet silloin tarpeeksi laajaa tukea hankkeelle, joten en tässä taloudellisessa tilanteessa jaksa uskoa että rahoitusta hankkeelle löytyisi. Henkilökohtaisesti kyllä uskoisin monitoimihallille olevan tarvetta ja käyttöä varsinkin jos se olisi kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä.

Maakunnista on tullut toiveita kuljetusten järjestämiseksi. Viime kädessä kysen on kustannuksista ja niiden kattamisesta, niin ettei syntyisi tappiota seralle. Asiaa ei ole hylätty, vaan sen toteuttaminen on mietinnässä toimistolla,

Varjobudjetilla esilletulon tarkoitus on mm. osittaa että suunnittelemme toimintaamme vakavalla mielellä tulevaisuuteen katsoen ja samalla kertoa millainen Sportin liigabudjetti tulisi todennäköisesti olemaan ensimmäisellä liigakaudella.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja EH » 11 Tammi 2013, 20:33

Ehdottomasti samaa mieltä. Ensi kauden kausikortteja kannattaisi myydä NÄKYVÄSTI pleijareissa. Saattaisi mennä hyvinkin kaupaksi myös niille, jotka eivät varmasti kausikorttia muutoin ostaisi. Mutta eiköhän tähänkin toimistolla joku syy keksitä, miksi näin ei voida toimia, kun ei oikein huvittaisi ja on muutenkin niin paljon töitä. Ja tämä ei ollut provo tms.
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1218
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Prudden » 11 Tammi 2013, 20:43

Hyvä ja hyvä idea. Kyllähän mäkin sen tietysti halvemmalla ostan, mutta maksaisin kyllä syksyllä normaalihinnankin. Ehkä tuolla voitaisiin saada joku innostumaan ja ostamaankin kausikortti, mutta menisikö niitä sitten merkittäviäkin määriä? Aika moni meistä ostaa kausikortin jokatapauksessa.

Tarkoitan siis sitä, että tässä on se vaara, että niitä ei menisikään tarpeeksi sellaisille henkilöille, jotka muuten eivät kausikorttia ostaisi ja taas ne, jotka kuitenkin ostaisivat sen, ostaisivat halvemmalla. Näin ainakin itse tekisin.

Toinen haaste tässä on, että kesken kauden on vaikea myydä paikkoja, joille on nyt myyty kausikortti, koska kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus paikkaansa seuraavallekin kaudelle. Tämä tarkottaisi sitä, että kausikorttilaisilta pitäisi kysyä aikaisemmin, aikovatko pitää paikkansa ensi kaudella.
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja EH » 11 Tammi 2013, 21:53

Niin siis niitä voitaisiin myydä ihan normaalilla hinnalla pleijareiden yhteydessä. Jos jotain porkkanaa halutaan tarjota niin se voisi olla vaikka fanituote lahjakortti kausikortin ostajalle tms...

Edit: Prudden: Kai niitä vapaita paikkoja löytyy vaikka kuinka paljon myytäväksi, vaikka ne tälle kaudelle myydyt kausikorttipaikat jätettäisiinkin rauhaan?
Viimeksi muokannut EH päivämäärä 11 Tammi 2013, 22:32, muokattu yhteensä 2 kertaa
Urheilullisesti avoimien sarjojen puolesta!
EH
 
Viestit: 1218
Liittynyt: 09 Elo 2005, 13:33

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Prudden » 11 Tammi 2013, 21:56

EH kirjoitti:Niin siis niitä voitaisiin myydä ihan normaalilla hinnalla pleijareiden yhteydessä. Jos jotain porkkanaa halutaan tarjota niin se voisi olla vaikka fanituote lahjakortti kausikortin ostajalle tms...

No tuo kuulostaa jo huomattavasti järkevämmältä, mutta edelleen. Ensin pitäisi saada vastaus jo paikan omaavilta, aikovatko käyttää osto-oikeuttaan hyväksi.
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 13 Tammi 2013, 16:47

multakassi kirjoitti:Todellakin kiitoksia, että seuran johto tulee rautaesilipun takaa esille. Minulle on ainakin tullut fiilis, että paljon toitotettu avoimmuus unohtui johonkin.

Pitkäaikaisena kausikorttilaisena minua huolestuttaa ottelutapahtuman tason heikkeneminen. En mene yksityiskohtiin, mutta kokonaisuus on selkeästi mennyt alaspäin, enkä tarkoita joukkuetta ja pelaamista. Huolestuttavaa on myös se, että en ole ainoa. Jotkin todella pitkä Sport kannattajahistorian omaavat ovat kertoneet etteivät hanki jatkossa kausikorttia. Seuralla ei olisi varaa menettää tälläisiä kannattajia, jotka ovat mukana huonoillakin hetkillä.

- Onko tämä tarkoituksellista talouden ehdoilla menemisen tulosta vai eikö asiaan ole kiinnitetty huomiota tarpeeksi?
- Kioskimyynti aikaisempiin kausiin ei voi olla samalla tasolla, koska yksinkertaisesti erätauoilla ei enään ole kioskeille jonoja. Onko tähän seurassa kukaan herännyt?
- Aikaisemmin mainostettiin Sporttia Pohjanmaan joukkueena. Fakta on, että näkyvyyttä on huonosti, eli onko seura aikeissa lisätä markkinointia ja medianäkyvyyttä myös Vaasassa ja lähialuella'?

Hinnat on vuosi vuodelta noussut, joten rahalle odottaa vastinetta. Pienillä satsauksilla varmasti saataisiin tilannetta parannettua. Kaikessa ei ole pakko säästää viimeiseen penniin, vaan joihinkin asioihin tulisi huonossakin tilanteessa satsata hieman.


Ymmärrämme hyvin että joikaisesta ottelutapoahtumasta pitäisi saada katsojille jäämään hyvä muistijälki ja elämys. Pyrimme kehittämään ottelutaoahtumaa mykyisen kilpahallin mahdollistamissa puitteissa, joka ei ole helppoa. Mitä tulee myyntiin otelutapahtumassa, on asiakaskohtainen myynti kasvanut vuosittain, mutta toki plajon on töitä tehtävänä ja mahdollisuuksia edelleen.

Seuran tunnettuuden lisääminen ja markkinointityö koko aluellla on seuran startegian mukaista ja teemmekin sitä työtä. Esimerkiksi hienot kausijulkaisut jotka ovat todella isolevikkisiä (viimekertainen yli 100 000kpl) ovat osa tätä työtä. Toki paljon on ja jää tekemättä ja otamme myös mielellään ideoita ja palautetta vastaan toiminnan kehittämiseksi.

Kaiken kaikkiaan markkinoinnin ja myynnin kehitys on tällä hetkellä eräs tärkeimmistä tehtävistä kun vihdoin "tulipalojen saammuttamisesta" on päästy toiminnan kehittämiseen :)
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 13 Tammi 2013, 16:50

SPORTTIKOTKA kirjoitti:Mitä odotuksia Sportilla on yhteistyöstä Brynäsin kanssa? Tästä kuviosta olisi muutenkin mukava kuulla lisää!?


Brynäsin ohella oleme myös tutstuneet muihin ruotsalaisiin seuroihin tavoitteena ideoiden saaminen mm. oman toiminnan kehittämiseen ja kilpahallin uusintaan.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 13 Tammi 2013, 16:54

Future kirjoitti:Kuluvan mestiskauden alussa Sport ilmoitti kauden pelaajabudjetikseen 356 000 euroa.

Pohjalaisen jutussa mainittiin että liigatason budjetin suurin menoerä ovat ilman muuta
pelaajat ja että nousu kuluvan kauden tasolta olisi 60 prosentin luokkaa.

http://kiekko.pohjalainen.fi/5/?Sportil ... 893/Mestis

Pikaisesti laskettuna se tekee korotettuna 569 600 euroa.

Vastaavasti mainittuna että SM-liigassa Sport toimisi vähintään 1,6 miljoonan euron
joukkuebudjetilla, joka olisi liigan pienimpiä.

SM-LIIGA pelaajabudjetit 2012-13

Jokerit 3,00 milj.€
Kärpät 3,00
HIFK 2,90
Lukko 2,60
KalPa 2,60
Pelicans 2,30
JYP 2,20
Tappara 2,20
Ässät 2,15
Blues 1,87
TPS 1,80
HPK 1,70
Ilves 1,55
SaiPa 1,35

Oliko Pohjalaisen jutussa jokin virhe vai miten tuo pitäisi tulkita?

Osakeyhtiön hallitus käsitteli varjobudjetin liiganousun varalta
viikolla 1, sen jälkeen joukkueen otteissa näkynyt aivan selkeä ryhtiliike.

04.01 Sport - Peliitat 6-4
05.01 Sport - Hokki 4-1
09.01 Jokipojat - Sport 2-4

Pelkkää sattumaako vai varjobudjetin aiheuttamaa motivaation nousua kentällä?


Siinä on tullut toimittajalle joku laskuvirhe, nutta jutusta selvisi myös että tavoittelisimme noin 1,6M€-1,7M€ pelaajabudjettia ensimmäisellä liigakaudella,

Mitä tulee joukkueen otteisiin, niin kyllä runsaat loukkaantumiset ovat varmasti häirinneet esityksiämme ja kun niistä ollaan päästy hiljalleen eroon sekä kauden tärkeimmät ottelut ovat edessä , niin alkaa näyttää paremmalta.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 13 Tammi 2013, 20:24

BussiKUSKI kirjoitti:Heikille kysymys/enemmänkin ehdotus jatkoajalta.

Nimimerkki: Zaari, antoi mainion ehdotuksen (ainakin omasta mielestäni)
Playoffien alussa ois hyvä aika myydä ensi kauden kausareita nykyhinnalla, jotka kelpaisivat myös jos liigaan sattuisi pääsemään. Myynnin kun lopettaisi ennen kuin ensimmäinen sarja päättyy. Toki sillä varauksella ettei kabinetissa ole jo nousua päätettynä. Menisi varmaan hyvinkin kaupaksi kun Gloryhunterit jonottaisivat alehintaisia kortteja.


Uskon että kohderyhmä on ne kaikki nykyiset kausikorttilaiset ja kausikorttia miettivät fanit jotka innostuvat aina keväällä.

Jatkoajalla tähän ehti joku Sport fani kirjoittaa että tulis takkiin n. 200 € / kausari "koska 2013 noustaan"
- no tuon varmaan sais jaettua ehtolausekkeella.

Viime keväinen sarjalippu kotipeleihin oli ihan hiton hyvä idea, jota tuossa edellä olevassa jalostettaisiin kausikorteille.Kiitos ehdotuksesta. Valitettavasti liigassa on niin lippujen kuin kausikorttien hinnat korkeammat kuin mestiksessä pelkästään ottelumäärästä johtuen. Siksi ei oikein ole mahdollista ajatella että samalla hinnalla saisi Mestis kuin SM-Liiiga kausikortin. Pidetään ehdotus kuitenkin mielessä, joten kiitos palauttesta :)
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Prudden » 14 Tammi 2013, 16:49

Siirtoraja lähenee ja ketjun otsikko on, "kysymyksiä seuran johdolle". Toivottavasti Ere Jämsä tähän kategoriaan luetaan mukaan myös. :)

Eli kysymykseni: Onko Sportilla joku / joitain potentiaalisia vahvistuksia kiikarissa tai jopa haavissa? Olisi kiva kuulla Jämsältä tai Räsäseltä tarkemmin, onko uusia vahvistuksia vielä tulossa.
Itse ja uskon, että kovin moni muukin toivoo edelleen yhtä tai kahta todella laadukasta puolustajaa kevään koitoksiin. Tätä puoltaa myös mm. jatkoaika.com-foorumilla, virallisien hevosmiesten tietotoimistojen huhut, joissa Ilves olisi kaupittelemassa lähes jokaista kärkinimeään ja korvaamassa heitä A-junioreilla / LeKin pelaajistolla.
Nyt olisi siis Kotkalla hyvä aika upottaa terävät kyntensä pienpetoeläimen, nimeltään Ilves (Lynx Lynx) pehmoiseen turkkiin ja pöllyytellä oikeen isän kädestä. Ilveksen turkista voisi muuten tehdä kätevästi Pirkka-niksinä hyvän pölysuihkan keväällä, jolla olisi todella kätevä pyyhkiä pois Mestispölyt nurkista.

Onnea koko joukkueelle ja seuran johdollekin kevään koviin koitoksiin. Kohta ne taas alkaa.
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 17 Tammi 2013, 00:01

Heikki: Olet varmasti pannut merkille Ilveksen tyhjennysmyynnin. Mitä ajattelet siitä? Olisiko nyt syytä räjäyttää muutamaan, kovaan pelaajan yritysmaailman avulla ja rynniä sinne liigaan nyt!?

Aamulehti uutisoi: Ilvekseltä rahat loppu
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 20 Tammi 2013, 21:18

SPORTTIKOTKA kirjoitti:Koska viimeksi SM-liiga on tarkistellut Sportin taustoja ja tiedustellut mahdollisuuksia pelata SM-liigassa?

Miten hoidettaisiin liigalisenssin maksaminen?


Olemme pitäneet yhteyttä liigakarsintojen yhteydessä SM-liigan johtoon ja pitäneet heidät ajantasalla Sportin tilanteesta.

Liigalisenssin maksaminen on asia jonka uskon järjestyvän silloin, kun siihen on tarve. Tärkeintä on ensin keskittyä saavuttamaan urheilullisesti paikka SM-liigassa, eli voittaa Mestis ja SM-liigakarsinnat.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 20 Tammi 2013, 21:19

EH kirjoitti:Mielestäni Heikki noita kausareita voisi myydä pelijareissa vaikka sarjatasosta ei olisikaan varmuutta. Ilmoitetaan vain oston yhteydessä, että ostettu kausikortti pätee sellaisenaan mestiksessä, mutta mahdollisen liiganousun myötä ostettu mestiskausikortti toimii varauksena liigakausikortille, jolloin jo maksettu hinta hyvitetään liigakausarin lunastamisen yhteydessä. Liigakausikortin hinta määräytyy myöhemmin. Mestiskausikortin ostajalla on myös mahdollisuus palauttaa korttinsa (päivänmäärään x mennessä) jos ei halua liigakausaria lunastaa (tuskin kukaan palauttaisi).


Kiitos hyvästä ehdotuksesta :)
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 20 Tammi 2013, 21:22

BussiKUSKI kirjoitti:
EH kirjoitti:Mielestäni Heikki noita kausareita voisi myydä pelijareissa vaikka sarjatasosta ei olisikaan varmuutta. Ilmoitetaan vain oston yhteydessä, että ostettu kausikortti pätee sellaisenaan mestiksessä, mutta mahdollisen liiganousun myötä ostettu mestiskausikortti toimii varauksena liigakausikortille, jolloin jo maksettu hinta hyvitetään liigakausarin lunastamisen yhteydessä. Liigakausikortin hinta määräytyy myöhemmin. Mestiskausikortin ostajalla on myös mahdollisuus palauttaa korttinsa (päivänmäärään x mennessä) jos ei halua liigakausaria lunastaa (tuskin kukaan palauttaisi).


Juurikin näin (myyntiä helpottaa 10% ale liigan hintatasosta.


Periaatteessa emme näe mielekkäänä lippujen tai kausikorttien alennusmyyntiä.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 20 Tammi 2013, 21:25

SPORTTIKOTKA kirjoitti:Erittäin hieno idea laittaa ensi kauden kausarit myyntiin pleikkaripelien alkaessa vaikka sarjatasosta ei olekaan tietoa. Luulen että siinä kiimassa tehtäisiin kausikorttien myynnin ennätys sillä se pitää sisällään mahdollisuuden päästä seuraamaan liigapelit haluamaltaan paikalta. Kyllä kannattaisi mielestäni hyödyntää tämä idea.

Miten Sportissa suhtauduttaisiin siihen, että mikäli Sport ei voita sarjaansa eikä myöskään karsintoja ja silti tarjottaisiin mahdollisuutta nousta?


En usko että meille tulisi tällaista mahdollisuutta, joten asiaa emme ole edes miettineet.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 20 Tammi 2013, 21:27

Prudden kirjoitti:Siirtoraja lähenee ja ketjun otsikko on, "kysymyksiä seuran johdolle". Toivottavasti Ere Jämsä tähän kategoriaan luetaan mukaan myös. :)

Eli kysymykseni: Onko Sportilla joku / joitain potentiaalisia vahvistuksia kiikarissa tai jopa haavissa? Olisi kiva kuulla Jämsältä tai Räsäseltä tarkemmin, onko uusia vahvistuksia vielä tulossa.
Itse ja uskon, että kovin moni muukin toivoo edelleen yhtä tai kahta todella laadukasta puolustajaa kevään koitoksiin. Tätä puoltaa myös mm. jatkoaika.com-foorumilla, virallisien hevosmiesten tietotoimistojen huhut, joissa Ilves olisi kaupittelemassa lähes jokaista kärkinimeään ja korvaamassa heitä A-junioreilla / LeKin pelaajistolla.
Nyt olisi siis Kotkalla hyvä aika upottaa terävät kyntensä pienpetoeläimen, nimeltään Ilves (Lynx Lynx) pehmoiseen turkkiin ja pöllyytellä oikeen isän kädestä. Ilveksen turkista voisi muuten tehdä kätevästi Pirkka-niksinä hyvän pölysuihkan keväällä, jolla olisi todella kätevä pyyhkiä pois Mestispölyt nurkista.

Onnea koko joukkueelle ja seuran johdollekin kevään koviin koitoksiin. Kohta ne taas alkaa.Emme halua kommentoida julkisuudessa mahdollisia pelaajahankintasuunnitelmia sen enempää kuin mitä tähän mennessä on tuotu julki.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Re: kysymyksiä seuran johdolle

ViestiKirjoittaja Heikki Hiltunen » 20 Tammi 2013, 21:31

-06- kirjoitti:Moi Heikki ja kiitos näistä vastauksista!

Sportilla on ollut sairastupa melkein täynnä kauden alusta lähtien. Kuinka huomattaviakin summia on tullut vakuutusyhtiöltä ja koska se raha laitetaan liikkeelle?Valitettaavan vilkasta on sairastuvalla ollut täläl kaudella. Toivotaan että pahin ruuhka olisi ko ohi ja saisimme mennä terveenä kevään tärkeimpiin koitoksiin :) EI vakuutuksista mitään merkittäviä summia keräänny, kun ottaa huomioon loukkaantumista aiheutuneet ylimääräiset, suunnittelemattomat kustannukset.
Heikki Hiltunen
 
Viestit: 380
Liittynyt: 05 Tammi 2013, 10:13

Seuraava

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa