Kysymyksiä toimistolle

Jääkiekkokeskustelua laidasta laitaan. Pelaajat, ottelut, valmennus ym. kaikki tämän otsikon alle. Diskussion även på svenska - gärna även under egna rubriker.

Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Aleksi.M » 21 Maalis 2016, 12:53

Onko sinulla kehitysideoita, palautetta tai askarruttaako jokin asia? Nyt on väylä auki!

Haluamme tarjota kannattajillemme mahdollisuuden kommunikoida myös toimiston henkilöstön kanssa. Pääasiassa tätä ketjua lukevat mediasta vastaavat henkilöt, mutta kysymykset voi esittää kenelle vain.

Pyrin saamaan vastaukset aina asiasta vastaavalta, joten vastausajat voivat vaihdella.

/ Aleksi Matkoski, digivastaava
Aleksi.M
Site Admin
 
Viestit: 62
Liittynyt: 11 Syys 2014, 15:30

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Prudden » 21 Maalis 2016, 14:19

Kauden ekat sarjamatsit ovat aina siirappia katsojamäärien muodossa.

Olisiko kova sana laittaa vaikka viikkoa ennen sarjakauden alkua joku kunnon mediarumba pystyyn ja vaikka torille koju, jossa ihmiset saisivat vaikka lämiä tutkaan ja miksei vaikka tarkkuuttakin. Samalla joku kovan ja tarkan laukauksen omaava / omaavat pelaajat sinne myös lämimään vähän referenssiä. Samalla ihmiset pääsisivät tutustumaan mm uusiin pelaajiin.

Samalla voisi myydä vaikka makkaraa, rekvisiittaa, pelipaitoja ja irtolippuja ekoihin peleihin jollain kampanjalla, esim. 3 ekaa kotiottelua 30€ tms. Saataisiin ihmiset muistamaan alkava kausi ja samalla hyvä pohja katsojalukuihin, ettei tarvitse heti lähteä budjetin tavoitteluun takamatkalta.

Niin ja voisihan tuolla koittaa myydä kausikorttejakin porukalle.
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 21 Maalis 2016, 14:34

Kärpät näkyy pohjoisessa hyvin laajalla alueella valtateiden varsilla jne. Eikö nyt olisi aika hakea Sportille näkyvyyttä Seinäjokea ja Kokkolaan myöden? Oletteko miettineet Sport bubin perustamista kaupungille?
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Spitfire » 21 Maalis 2016, 19:01

Onko Sportin peliasuun tulossa muutoksia tulevaisuudessa?

Kaipaisin peliasuun selkeyttä ja tyyliä, ennen kaikkia tyyliä! Tälläkin foorumilla on ollut joskus hyvä vaihtoehtoja uudeksi pelipaidaksi jne.
Nykyinen peliasu ei tunteita herätä ja esim. urheiluruudun inserteissä ei aina tiedä kuka siellä kentällä pelaa, kun peliasu muistutta mm. Ässiä.

Tällä kaudella kypärien etuosan tarra on ollut plussaa ja erottunut edukseen.

Hienommat paidat pitäisi saada mm, Bluessin tai nyky Jokerien tyyliin. logo isolla ja selkeät mainospaikat. Vielä 80-luvulla kypärä ja housut olivat punaisia...Sportin päävärit voisi olla vanhan logon mukaan sininen, punainen ja valkoinen...erottuen kuminkin HIFK:sta.

Hei, keksikää nyt siellä jotain omaperäistä! Se nostaa imagoa ja ei ainakaan haittaa seuran markkinointia. Tiedän että siellä pääkallon paikalla on monta rautaa tulessa ja asioita tehdään askel kerrallaan mutta jos meinaa saavuttaa jotain isoa niin peliasuihin on myös panostettava isosti. Jos ette itse keksi tai siihen ei ole rahaa, niin avatkaa faneille kilpailu, jossa suunnitellaan Sportille uusi peliasu. Nykyinen on vanha mestis-look ja aikansa elänyt.
Spitfire
 
Viestit: 1
Liittynyt: 21 Maalis 2016, 18:39

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja spector » 22 Maalis 2016, 14:33

[quote="SPORTTIKOTKA"]Kärpät näkyy pohjoisessa hyvin laajalla alueella valtateiden varsilla jne. Eikö nyt olisi aika hakea Sportille näkyvyyttä Seinäjokea ja Kokkolaan myöden? Oletteko miettineet Sport bubin perustamista kaupungille?[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kärpät myös mainostaa otteluitaan keskipohjanmaa lehdessä.

Toki lehden levikkialue saattaa yltää aika ylös.
spector
 
Viestit: 2155
Liittynyt: 05 Joulu 2005, 02:16

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja morooni » 22 Maalis 2016, 15:18

SPORTTIKOTKA kirjoitti:Kärpät näkyy pohjoisessa hyvin laajalla alueella valtateiden varsilla jne. Eikö nyt olisi aika hakea Sportille näkyvyyttä Seinäjokea ja Kokkolaan myöden? Oletteko miettineet Sport bubin perustamista kaupungille?


Itse kävin hetki sitten kuusamossa ja kieltämättä kärpät olivat hyvin näkyvillä kaikkialla missä ihmisiä liikkuu.

Ehkä meilläkin voisi lisätä näkyvyyttä esim. härmässä tai kyläkaupalla. Powerparkissa, Roadhousessa ja Kuntokeskuksella liikkuu hyväiset määrät ihmisiä ja näkyminen sielä voisi lisätä myös härmäläisten yrittäjien kiinnostusta. Bussilastillinen paappoja marraskuun arki-peliin voisi olla tervetullut lisä katsoja määriin.

Toki en tiedä vaikka näkyvyyttä olisi jo olemassa.
morooni
 
Viestit: 178
Liittynyt: 16 Huhti 2012, 10:17

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Outpost » 24 Maalis 2016, 22:46

-
Viimeksi muokannut Outpost päivämäärä 01 Maalis 2020, 14:11, muokattu yhteensä 1 kerran
Outpost
 
Viestit: 2384
Liittynyt: 25 Tammi 2014, 23:54

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Hossa » 25 Maalis 2016, 10:08

Outpost kirjoitti:Mitä nopeammin ensikauden kuviot selkiävät, sitä nopeammin kahvipöytäkeskustestelu, ja spekulaatiot ensikaudesta etenevät. Näin se vaan on. Paketti nopeasti tiskiin ja sitten nokka kohti treenejä ;)


Kahvipöytäkeskustelut ja spekulaatiot etenisivät nopeiden ilmoitusten kautta loppuun alta aikayksikön. Mitään spekuloitavaahan ei enää olisi ja koko kevään ja kesän syvä hiljaisuus voisi alkaa.
Kuten huomataan täällä me roikutaan juuri siksi että ei ole vielä julkistettu. Monien jääkiekkoa seuraavien huomio on nyt lisäksi play offseissa vielä monta viikkoa (ja sen jälkeen MM-kisoissa) ja huomioarvo julkistuksista ei olisi maksimaalinen.
Lisäksi osa pelaajista toivottavasti vielä pelaa play offseja, joten olisi kyseenalaista tehdä sellaisia julkistuksia kesken heidän kauden tärkeimpien pelien.
Emmehän itsekään sellaisesta pitäisi.
Minusta aivan oikea strategia olla toistaiseksi hiljaa.

Siinä omien play offs -otteluiden lomassa ja muutamana päivänä putoamisen jälkeen oli toki mahdollista yrittää pientä myyntipiikkiä ensi vuoden kausareille julkistamalla jatkoja ja jo pudonneita uusia pelaajia, mutta nyt huomio on jo siirtynyt muihin asioihin.
Hossa
 
Viestit: 429
Liittynyt: 20 Maalis 2007, 20:50

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Outpost » 25 Maalis 2016, 21:55

-
Viimeksi muokannut Outpost päivämäärä 01 Maalis 2020, 14:11, muokattu yhteensä 1 kerran
Outpost
 
Viestit: 2384
Liittynyt: 25 Tammi 2014, 23:54

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 26 Maalis 2016, 21:35

Kehitelkäähän jumbotronille korkeatasoisia videoita siitä miten kotka raatelee aina päivän vastustajan. Millä tavoin hoidatte ettei musiiki ämyreistä tapa kannattajien lauluja? Onko lehdistötilaisuuksista mahdollista tehdä yleisölle avoimia? Aiotteko toteuttaa peliä alustavaa pregame tilaisuutta ennen ottelua?
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 29 Maalis 2016, 20:45

Siis eikö mitään sopimuksia julkaista kuin vasta Vapun jälkeen? Tämä kannattaa nyt tarkentaa pikimmiten sillä kausikorttimyynti voi olla laimeata huhtikuun ajan mikäli ei yhtään tiedetä joukkueesta. Voisiko sivuille saada livelaskurin kausarimyynnistä?
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Isoo-Antti » 29 Maalis 2016, 22:36

morooni kirjoitti:Ehkä meilläkin voisi lisätä näkyvyyttä esim. härmässä tai kyläkaupalla. Powerparkissa, Roadhousessa ja Kuntokeskuksella liikkuu hyväiset määrät ihmisiä ja näkyminen sielä voisi lisätä myös härmäläisten yrittäjien kiinnostusta. Bussilastillinen paappoja marraskuun arki-peliin voisi olla tervetullut lisä katsoja määriin.

Toki en tiedä vaikka näkyvyyttä olisi jo olemassa.


Ei muuten näy siellä missään, vaikka Roadhousen lähistöllä on myös iso valomainostaulu ja taitaa olla Kuntsarinkin pihassa, joissa ihan hyvin voisi mainostaa pelejä. Asun Vantaalla, mutta olin käymässä Härmässä runkosarjan loppuhetkillä ja sieltä käsin todistamassa Sportin upeaa 4-0 voittoa Kalpasta. Missään ei koko sillä matkalla ollut ainuttakaan mainosta mistään Sportin peleihin liittyvästä. Ei edes Roadhousen sisätiloissa.

Vinkkinä toimistolle, ottakaahan rohkeasti vain yhteyttä Härmän Liikenteeseen ja sopikaa edes pari kolme bussimatkaa akselilla Härmä-Vaasa hyvään asevelihintaan. Varmasti lähtee täysi dösä innostuneita ihmisiä katsomaan ja kannustamaan, tai jopa vain ihailemaan sitä kuuluisaa tunnelmaa sinne halliin. Itse joskus kloppina tuli mentyä bussilla peleihin (tosin Tampereelle, mutta kuitenkin....) ja olihan ne reissut hienoja.

Nyt vain kunnon mainokset tienvarsiin, Halpahallin eteiseen, huoltsikoille, Roadhouseen ym. Kyllä Härmässäkin kiekkoa seurataan! Voi kunpa itsekin asuisin lähempänä....
Isoo-Antti
 
Viestit: 59
Liittynyt: 27 Helmi 2008, 16:49
Paikkakunta: Tuusula

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja fcsport-39 » 30 Maalis 2016, 11:36

Kausikortit

ei nyt ihan kyllä aukee tämä kausikorttien myynti jos ei joukkueesta mitään tietoa niin kuka hullu ostaa kausikortin ennakkoon ? onkohan tiedotuksissa tapahtunut virhe jos niin ymmärrän ja uskon että pian korjataan se muuten en kyllä käsitä miten seura edes myy sponsorisopimuksia jos ei ostaja tiedä mitä ostaa
fcsport-39
 
Viestit: 132
Liittynyt: 13 Elo 2015, 19:09

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Aleksi.M » 30 Maalis 2016, 12:28

Prudden kirjoitti:Kauden ekat sarjamatsit ovat aina siirappia katsojamäärien muodossa.

Olisiko kova sana laittaa vaikka viikkoa ennen sarjakauden alkua joku kunnon mediarumba pystyyn ja vaikka torille koju, jossa ihmiset saisivat vaikka lämiä tutkaan ja miksei vaikka tarkkuuttakin. Samalla joku kovan ja tarkan laukauksen omaava / omaavat pelaajat sinne myös lämimään vähän referenssiä. Samalla ihmiset pääsisivät tutustumaan mm uusiin pelaajiin.

Samalla voisi myydä vaikka makkaraa, rekvisiittaa, pelipaitoja ja irtolippuja ekoihin peleihin jollain kampanjalla, esim. 3 ekaa kotiottelua 30€ tms. Saataisiin ihmiset muistamaan alkava kausi ja samalla hyvä pohja katsojalukuihin, ettei tarvitse heti lähteä budjetin tavoitteluun takamatkalta.

Niin ja voisihan tuolla koittaa myydä kausikorttejakin porukalle.


Tarkoitus on pysyä esillä koko ajan jossain muodossa ja elo-/syyskuussa isomminkin. Lopullisia toimenpiteitä ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta olet ihan oikeassa, että sarjakauden alkuun tulisi panostaa enemmän ja niin tullaan myös tekemään. Katukuvaan on myös tarkoitus jalkautua enemmän.

SPORTTIKOTKA kirjoitti:Kärpät näkyy pohjoisessa hyvin laajalla alueella valtateiden varsilla jne. Eikö nyt olisi aika hakea Sportille näkyvyyttä Seinäjokea ja Kokkolaan myöden? Oletteko miettineet Sport bubin perustamista kaupungille?


Resurssit rajoittavat osittain, mutta näkyvyyttä alueella tullaan lisäämään hallitusti. Sport-pubia ei ole suunnitteilla.

Spitfire kirjoitti:Onko Sportin peliasuun tulossa muutoksia tulevaisuudessa?

Kaipaisin peliasuun selkeyttä ja tyyliä, ennen kaikkia tyyliä! Tälläkin foorumilla on ollut joskus hyvä vaihtoehtoja uudeksi pelipaidaksi jne.
Nykyinen peliasu ei tunteita herätä ja esim. urheiluruudun inserteissä ei aina tiedä kuka siellä kentällä pelaa, kun peliasu muistutta mm. Ässiä.

Tällä kaudella kypärien etuosan tarra on ollut plussaa ja erottunut edukseen.

Hienommat paidat pitäisi saada mm, Bluessin tai nyky Jokerien tyyliin. logo isolla ja selkeät mainospaikat. Vielä 80-luvulla kypärä ja housut olivat punaisia...Sportin päävärit voisi olla vanhan logon mukaan sininen, punainen ja valkoinen...erottuen kuminkin HIFK:sta.

Hei, keksikää nyt siellä jotain omaperäistä! Se nostaa imagoa ja ei ainakaan haittaa seuran markkinointia. Tiedän että siellä pääkallon paikalla on monta rautaa tulessa ja asioita tehdään askel kerrallaan mutta jos meinaa saavuttaa jotain isoa niin peliasuihin on myös panostettava isosti. Jos ette itse keksi tai siihen ei ole rahaa, niin avatkaa faneille kilpailu, jossa suunnitellaan Sportille uusi peliasu. Nykyinen on vanha mestis-look ja aikansa elänyt.


Mitään ihan mullistavaa ei tulla tekemään peliasun suhteen ensi kaudeksi, mutta pelipaitaan yritetään saada vähän lisää arvokkuutta. On myös keskusteltu koko peliasun uudistamisesta, mutta se tulee ajankohtaiseksi aikaisintaan kaudelle 2017/2018.

Tietoa liittyen pelaajajulkistuksiin:
Tulemme julkaisemaan pelaajien nimet huhtikuun aikana. Lisätietoa tulossa lähiaikoina.
Aleksi.M
Site Admin
 
Viestit: 62
Liittynyt: 11 Syys 2014, 15:30

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja fcsport-39 » 30 Maalis 2016, 12:32

nyt kuulostaa jo paremmalta:)
fcsport-39
 
Viestit: 132
Liittynyt: 13 Elo 2015, 19:09

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja undertaker » 30 Maalis 2016, 13:29

Mielestäni nuo harjoituspelipaidat viime kaudella (ne jossa oli sportin vanha logo)olivat todella tyylikkäät.
undertaker
 
Viestit: 116
Liittynyt: 18 Loka 2008, 23:33

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja t.m.a.l » 30 Maalis 2016, 13:52

undertaker kirjoitti:Mielestäni nuo harjoituspelipaidat viime kaudella (ne jossa oli sportin vanha logo)olivat todella tyylikkäät.

Vahvasti samaa mieltä tästä. Epäilen kuitenkin, että kotkalogosta luopuminen päälogona aiheuttaisi voimakasta vastarintaa, mutta voisiko ajatella HIFK tyylisesti sitä vanhaa retrologoa vaikka olkapäihin tms ja kotkalogo edelleen keskellä. Eli molemmat logot paitaan mitenpäin vaan...
t.m.a.l
 
Viestit: 201
Liittynyt: 11 Joulu 2012, 00:11

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja james » 30 Maalis 2016, 14:14

Aleksi.M kirjoitti:Mitään ihan mullistavaa ei tulla tekemään peliasun suhteen ensi kaudeksi, mutta pelipaitaan yritetään saada vähän lisää arvokkuutta.


Hyvä! Asusta saa mielestäni paremman näköisen sillä, että tummalle pohjalle (kotipaita ja housut) ei laiteta vaaleapohjaisia mainoksia. Tämä sääntö pätee kaikissa liigan hyvän näköisissä peliasuissa. Erityisesti Sportin housut on todella halvan näköiset, kun mustissa housuissa on valkoisia laatikoita.
james
 
Viestit: 6
Liittynyt: 27 Elo 2007, 09:50

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Hossa » 31 Maalis 2016, 10:39

t.m.a.l kirjoitti:
undertaker kirjoitti:Mielestäni nuo harjoituspelipaidat viime kaudella (ne jossa oli sportin vanha logo)olivat todella tyylikkäät.

Vahvasti samaa mieltä tästä. Epäilen kuitenkin, että kotkalogosta luopuminen päälogona aiheuttaisi voimakasta vastarintaa, mutta voisiko ajatella HIFK tyylisesti sitä vanhaa retrologoa vaikka olkapäihin tms ja kotkalogo edelleen keskellä. Eli molemmat logot paitaan mitenpäin vaan...


Nämähän on sellaisia sykleissä meneviä muotiasiota. Kuten alta näkyy niin perinteisistä logoista luopuminen ja 'modernisointi' oli muodissa erityisesti 1996-1999, jonka jälkeen enemmmistö liigaseuroista pelasi jollain uusitulla logolla.
Vuodesta 2007 eteenpäin muoti on sitten muuttunut vastakkaiseksi ja pikku hiljaa useimmat seurat ovat valuneet takaisin käyttämään perinteistä logoa.
Veikkaan että 2020 tietämillä alkaa taas olla vetoa toiseen suuntaan.

Lukolla oli paidassa 2007-2012 kettu. Vuonna 2012 palattiin joukkueen perinteiseen logoon.
HPK:lla paidassa 1996-201? ritari. Nykyään palattu perinteiseen logoon.
HIFK 1996-2008 'peto'. Vuonna 2008 palattiin joukkueen perinteiseen logoon.
KalPalla 1996-1999 susi. Vuonna 2009 palattu joukkueen perinteiseen logoon.
SaiPalla 1980-1992 'Boston Bruins'. Vuonna 1992 palattu joukkueen perinteiseen logoon.
TPS:llä 1981-1989 'kaukalologo'. Vuonna 2007 palattu joukkueen perinteiseen logoon.
Ässät ja Tappara käyttäneet aina perinteistä logoa.
KooKoo en ole varma, mutta aika perinteisen logon näköinen ainakin.

JYP 1997- 'hurrikaani', joka edelleen käytössä.
Ilves 1999 - ei alkuperäinen logo käytössä.
Kärpät - ei alkuperäinen logo käytössä.
Sport - ei alkuperäinen logo käytössä.

Blues ja Pelicans ei mun mielestä lukeudu joukkueisiin, joilla edes voisi sanoa olevan kilpailevaa perinteistä logoa.
Hossa
 
Viestit: 429
Liittynyt: 20 Maalis 2007, 20:50

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Hossa » 31 Maalis 2016, 10:46

james kirjoitti:
Aleksi.M kirjoitti:Mitään ihan mullistavaa ei tulla tekemään peliasun suhteen ensi kaudeksi, mutta pelipaitaan yritetään saada vähän lisää arvokkuutta.


Hyvä! Asusta saa mielestäni paremman näköisen sillä, että tummalle pohjalle (kotipaita ja housut) ei laiteta vaaleapohjaisia mainoksia. Tämä sääntö pätee kaikissa liigan hyvän näköisissä peliasuissa. Erityisesti Sportin housut on todella halvan näköiset, kun mustissa housuissa on valkoisia laatikoita.


Se vaalea pohja on varmaankin juuri sen takia että mainos erottuisi. Se on mainosten ongelma että niiden toivotaan erottuvan. Mustat tekstit mustalla pohjalla on vaikea myydä.
Hossa
 
Viestit: 429
Liittynyt: 20 Maalis 2007, 20:50

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Prudden » 31 Maalis 2016, 18:44

Tästä mallia: http://www.kookoo.fi/uutiset/hullu-huht ... -150-euroa

Enkä tarkoita nyt tuota hinnoittelua yleisesti, vaan tuota kampanjaa. Enkä myöskään, että tällaista kannattaisi laittaa heti tulille, vaan antaa nyt porukan rauhassa ostaa kausikortit, ketkä joka tapauksessa sen aikoo lunastaa. Jokainen varmaan kyllä tajuaa, ettei Sport voi pienestä kapasiteetista johtuen myydä millään 150€ kausikortteja, mutta jotain kampanjaa voisi silti harrastaa

Jos ja kun es.mes. seisomapaikkoja jää paljon myymättä, miksei huonoimpia bronze-kategoriaa, voisi vaikkapa heinäkuussa laittaa Bladetiin ja Pohjalliseen etusivun ilmon tyyliin hullu heinäkuu ja vaikkapa 100 seisomakorttia ja 100 istumakorttia jollain hullulla kampanjalla ja saadaan uudelleen nostetta myyntiin ja varmaa tuloa kaudelle.

Mitä, hä?!

Ai niin joo... Yksi juttu. Kun ne meidän gramafonin pihisevät diskanttityyliset äänet hallissa ovat, kuin suoraan jostain 70-luvulta, ei olettaisi olevan iso investointi ja mahdotonta liittää joku subbari tms bassokaiutinhässäkkä nykyisten rinnalle? Esim eräs Liigaseura oli viime kaudelle panostanut juuri tällaisen jytkäkkeen ja kyllä nousi fiilis, kun syvä ja tukeva basso paukutti jengin jäälle. Oliskos tälläseen mitään realiteettia?
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja SPORTTIKOTKA » 31 Maalis 2016, 19:41

Itsekin vähän kallistuisin siihen että aggressiivisella kampanjalla hallin heikoiten myyvät paikat kaupaksi edullisemmin. Meidän on pystyttävä kasvattamaan kannattajakuntaa ja saamaan keskiarvot otteluita kohti yli 3500 että pysytään kisassa mukana myös tällä sektorilla.
Stadistakin päin tuulee vielä punavalkoinen puhuri....
SPORTTIKOTKA
 
Viestit: 1023
Liittynyt: 02 Elo 2005, 19:01
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja MrMacmanaman » 31 Maalis 2016, 20:22

Prudden kirjoitti:Enkä tarkoita nyt tuota hinnoittelua yleisesti, vaan tuota kampanjaa. Enkä myöskään, että tällaista kannattaisi laittaa heti tulille, vaan antaa nyt porukan rauhassa ostaa kausikortit, ketkä joka tapauksessa sen aikoo lunastaa.

Mitä luulet, että ne normaalihinnoilla ostaneet tykkäisi siitä, että parin kuukauden päästä on jo alennusmyynti? Saattaisi monelta jäädä kausikortit tulevilla kausilla hommaamatta. Kouvolassa tuolla kampanjalla pyritään selvästi parantamaan päädyn tunnelmaa, kun sinne saatiin tuo seisomakatsomo vasta tälle kaudelle. Normaalihintainen seisomakausikortti on kuitenkin vielä Sportinkin tämän kautista kalliimpi.
MrMacmanaman
 
Viestit: 836
Liittynyt: 13 Syys 2011, 20:12

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja Prudden » 31 Maalis 2016, 21:02

MrMacmanaman kirjoitti:
Prudden kirjoitti:Enkä tarkoita nyt tuota hinnoittelua yleisesti, vaan tuota kampanjaa. Enkä myöskään, että tällaista kannattaisi laittaa heti tulille, vaan antaa nyt porukan rauhassa ostaa kausikortit, ketkä joka tapauksessa sen aikoo lunastaa.

Mitä luulet, että ne normaalihinnoilla ostaneet tykkäisi siitä, että parin kuukauden päästä on jo alennusmyynti? Saattaisi monelta jäädä kausikortit tulevilla kausilla hommaamatta. Kouvolassa tuolla kampanjalla pyritään selvästi parantamaan päädyn tunnelmaa, kun sinne saatiin tuo seisomakatsomo vasta tälle kaudelle. Normaalihintainen seisomakausikortti on kuitenkin vielä Sportinkin tämän kautista kalliimpi.

En ainakaan minä kadehdi, jos joku ostaa muuten lähes tyhjillään runkosarjan aikana olevilta istumapaikoilta kausikortin jollain kampanjahinnalla. En omaani tällaiseen kuitenkaan vaihtaisi.

On toki totta, että tällä saattaisi joku mielensä pahoittaa. Tähän heti vastaiskuna sellainen ehdotus, että ne, jotka ostavat vaikka huhtikuun aikana kausikorttinsa, saisivat esim. Harjoitusotteluihin ilmaisen sisäänpääsyn ja vaikkapa jotain ylijäämärekvisiittaa, tai mitä tahansa. Aika tosin taitaa tällaiseen loppua kesken, jos korit tulee huomenna myyntiin.

Jollain tätä voisi silti jälkeenpäin hyvittä... Jos tällaiseen kampanjaan nyt ylipäänsä on ajateltu lähteä. Tuskin!

Itse ainakin silti suosittaisin jotain kampanjaa, jolla saataisiin mahdollisia uusia kausikortin ostajia, mutta ei heti kärkeen, sillä muuten hyöty voi jäädä minimaaliseksi, koska alussa ne, jotka ostavat joka tapauksessa, lunastavat omat paikkansa.
Prudden
 
Viestit: 1325
Liittynyt: 04 Huhti 2009, 22:32

Re: Kysymyksiä toimistolle

ViestiKirjoittaja sporttis3 » 02 Huhti 2016, 13:12

Näyttää olevan kauden päätösristeily peruttu. Sport voisi mun mielestä järjestää kauden päätöksen ihan hyvin edullisemmin Vaasassakin, eikä missään Turku-Tukholma -akselilla. Monet HC-kannattajat ovat kuitenkin laittaneet kaudella nelinumeroisen summan joukkueensa seuraamiseen ja varmastikin suurin osa on tavallisia palkkatyöläisiä, jotka jo miettivät uuden kauden kausarin maksua. Siipallekin voi olla vaikea perustella koko talven jatkuneen kiekkokauden jälkeen vielä laivareissuakin… :)

Järjestäkää vaikka Pancho Villassa tms. ilta, jossa mukana ainakin muutama "sanavalmis" pelaaja tyyliin Erik, Vänä, Allu ja Järä ja sitten esim. paikalliset, tulevat prospektit Väkelä ja Salo. Sielläkin voi pitää paitahuutokauppaa ym. Ei se paikka ole tärkeä, vaan fiilis, jonka kannattajat ja pelaajat sekä osa valmentajista ja henkilökunnasta luovat. Vesku Jokinen duona/triona esittämään pari kappaletta Sundin poikien kanssa tai jotain. Vesku voisi samalla mainostaa Klamydian uusinta Punksinfonia -levyä.

Päivemmällä voisi olla jotain alle 18-v. tapahtumaa Sport shopin edessä mehun ja keksin kera sekä pelaajatapaamisia nimmarikortteineen, koska osa kannattajista on nuoria ja jatkuvuuttahan haluavat varmasti niin Sport, RA kuin ultrasitkin. Vanhemmat ostakoon olutta Mällin ulkotarjoilusta, jos jo päivällä janottaa.

Että tällaisia terveisiä toimistolle tällä kertaa.
sporttis3
 
Viestit: 96
Liittynyt: 17 Marras 2014, 17:58

Seuraava

Paluu Keskustelut - Diskussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 2 vierailijaa